Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela577

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Anusia78
bedzie dobrze czy przyjdzie czy nie ja ustawilam sie staraniami od lutego mialam zaczac w marcu ale zaczne miesiac wczesniej bo doczekac sie nie moge niech mnie kuja byle efekt byl chcemy sie zdecydowac na wszczepienie 3 zarodkow czas pokaze

Gość sabcia74
Anusia 78 a co zrobisz z pozostałymi zarodkami ? Jak będzie ich np 6 ?

Gość Anusia78
do zamrozenia mozliwe ze wykorzystam jesli nie to przekaze tym ktorzy marza tez o dziedzku a go miec nie moga

Gość Anusia78
nie kazdy ma jajeczka inni slabe nasienie jesli ma to sluzyc czyjemus szczesciu to nie widze problemu oboje z meze juz o tym rozmawialsmy oboje jestesmy za tym by je wykorzystal ktos kto bardzo pragnie dziedzka

Gość Anusia78
Sabciu a ty niedlugo zaczynasz cykl staran mam nadzieje ze jak najbardziej pozytywny TRZYMAM KCIUKI

Gość sabcia74
Ja teraz mam 3dc, mysle ze bedę sie w tym cyklu starac bardziej intensywnie, co dwa dni :)

Gość sabcia74
Ja nie mam zbyt wiele czasu bo znów moga pojawic sie zrosty ale na to nie mam wpływu,

Gość Anusia78
mi lekarz kazal sie starac od 11 do 16 dnia codziennie myslalam ze to oslabia nasienie ale to nie prawda zrob sobie z mezem slodki maratonik jak za najmlodszych lat BEdzie ok

Gość Anusia78
SABCIU Uda sie moze was dogonie !!!zalozymy nowy topik:-))

Gość angela577
Dzięki dziwczyny,dzisiaj mija 31 d.c @ dalej nie mam ,w zamian za to niesamowita zgaga , jutro zrobie test i dam znać...

czesc dziewczyny ja dzis mialam jeszcze plamienia brazowe a teraz nic brzuch caly czas mnie boli i czasami mi nie dobrze zrobilam sobie dzis kawe ale jej nie wypilam bo nie smakowala mi to jest moj 41dc

Gość angela577
Witajcie, dzisiaj zrobiłam test -negatywny :( tylko test robiłam po południu ,niewiem wkońcu czy to ma jakieś znaczenie?dzisiaj mija 33 dzień cyklu, a okresu dalej nie widać. Czy możliwe że test jeszcze mógł nie wykryć fasolki?Sama już nie wiem....doradźcie

Gość ChlopekRoztropek
Dziewczyny z tymi zachciankami to sobie wkrecacie, to nie dziala tak ze wczoraj ciaza sie zaczela i nagle zaczniecie jesc ogorka kiszonego i zagryzac go sledziem

Gość jestem w ciąży
Dziewczyny!!!!!! Mnie tez strasznie bolal brzuch i czulam,ze to moze byc ciaza. Test zrobilam na 3 dni przed @, wyszly 2 blade kreski, na drugi dzien to samo. Zrobilam wiec bete- 204, po 3 dniach kolejna - 1954 :) nudnosci i wymioty mialam od 8 tc, takze u Was to niemozliwe. Dodam,ze wymiotuje do dzis, mimo iz to 19 tc :)

Gość angela577
Paulaw a TY długo się starasz z mężem o dziecko ? Ja pierwszy cykl ,ale się strasznie denerwuje,testy trochę podłamują.

ja od zawsze marzylam o dziecku ale po slubie bardziej a tak od pol roku zaczelismy rozmawiac to wtedy zaczely sie starania a od 2 cykli bardziej obserwowalam swoje cialo. ja nadal nie mam normalnego @ poczekam czy nastepna @przyjdzie

Gość angela577
a możę warto iść do lekarza? Myślałaś nad tym ?Robiłaś już badania hormonalne?

angela a robilas bete? ja poczekam do lutego wtedy pojde do lekarza

Gość angela577
Nie nie robiłam ,szczerze mówiąc to po tym teście straciłam już nadzieję ...i podświadomie czekam na @ Myślę że w tym miesiącu nic z tego:(

wiesz jeszcze moze to byc ciaza pozamaciczna test nie musi wykryc tego

Gość angela577
Wiesz ,poczekam jeszcze do końca tygodnia. Będę informowała jak się coś zmieni... Ty również dawaj znać co tam u Ciebie?

no oki ja chce poczekac tak do 7 lutego jak nie dostane@ to 8 pojde do lekarza bo to troche czasu juz jest jak nie mam @

Gość angela577
Brzuch mnie boli już od 4 dni jak na miesiączkę,tylko trochę inaczej bo nie ciągle tylko taki mocny skurcz i puszcza. A co u Ciebie?

u mnie tez z tym brzuchem tak jaz mnie bolal jak mialam dostac i do tej pory tak zostalowiesz na objawy za wczesniej