Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony 113

Na sympatii siedzą same oszustki !!!

Polecane posty

Gość zdziwiony 113

- poprawianie zdjec photoshopem i innymi programami to norma , pryszczata staję sie nagle gladka - wstawianie najlepszych zdjęc - nie chcą zrobic normalnego w swietle dziennym ,wszystkie a'la artystyczne - tak zeby nie bylo widac brzydoty i przecietnosci :O - najgorszy typ : te ktore wstawiają cudze zdjecia, kolezanek,modelek itp - mysląc ze sa do nich podobne i nikt nie zauwazy :o

Gość orzeszek laskowy
a ty jak mniemam zdziles sie na widok takiej? :)

Gość orzeszek laskowy
eh zdziwiles*

Gość zdziwiony 113
raczej : takich :O

Gość no a co ty myslales
nie tylko na sympatii , na kazdym portalu sa takie , na zdjeciu fajna a przychodzi pryszczaty prosiak :D

Gość prawda tak jest niestety
Sam sie przekonałem kilka razy, zdjęcie tak przerobione ze ciezko poznac:D Ale to jest głupota, bo to na samym poczatku odrzuca od takiej osoby.

Gość a ja miałam tam
swoją naturalną fote gdzie były widoczne nawet delikatne kurze łapki.....i mnóstwo oczek i maili od zainteresowanych facetów :) ale faktycznie to było zaskakujące,że tyle tam super lasek i przez długi czas nie mogły sobie nikogo znaleźć

Gość orzeszek laskowy
no jak liczba mnoga to musiales sie dlugo uczyc na swoich bledach tudziez jak wolisz musisz byc cholernie zdesperowany takze jakie wnioski? :) via sympatia i inne portale widocznie nie sa dobrym pomyslem na rozwiazanie twoich problemow

Gość bo ludzie sa nienormalni
popieram,mimo,ze jestem kobieta masz racje.Dziala to w 2 str ile raz sie zdziwilam w realu nie wspomne...na foto przystojniak,a w realu brzydal.Dziwi mnie po co ludzie to robia,przeciez i tak predzej czy pozniej w realu wyjdzie.

Gość ABF
trzeba być debilem zeby nie poznac przerobionego zdjecia :D jesli ktos daje idealne fotki -przerobione lub z sesji - zadnej normalnej z bliska czy z zycia codziennego - to mozliwe ze zdjecia są kradzione albo ten ktos jest brzydalem :)

Trzeba być zerem i to przez duże Z by szukać partnera/partnerki na necie czy w portalach typu sympatia. To są miejsca dla desperatów, osób z którymi jest coś nie tak. Albo dziewczyny otyłe, albo faceci z wklęsłymi klatkami piersiowymi albo jakieś popaprańce. Normalna osoba poznaje ludzi w realu a poznawanie na necie dobre jest dla ŻYCIOWYCH PRZEGRAŃCÓW. Najwięcej tam jest dziewczyn z nadwaga/otyłością ( a to są największe zera bo większego dna niż gruba panna nie ma na świecie :classic_cool: ) albo samotnych matek szukających frajera chcącego je utrzymywać :o Faceci natomiast szukają łatwego seksu. Jeśli chce się normalnego partnera to net należy omijać szerokim łukiem. Chyba, że jesteś tłustą słonicą jak większość dziewczyn z kafe 🖐️

Gość ABF
hszczonsz - ja nie mam wklęslej klaty a mam tam konta dla panienek do ruchanka :classic_cool: partnerka zyciowa? haha - to sie nazywa byc przegrancem - miec żone i byc tylko z nią :D:D:D

hszonszcz znam osoby które poznały się przez neta.... prosiakami itp. .... normalne osoby

Gość blooood
Wy wszyscy macie psyche porysowana prawda jest taka ze kobiety na portalach to same śmierdzące grube świnie faceci tez z brzuchami śmierdzi im z gęmby szczerbaci masakra takie portale to burdele chodzi o dymanie plus kasa dla takiej mamuśki co mysli ze facet będzie niańczył jej bachory i jeszcze raz dymanie starych zdezelowanych śmierdzących bab tyle w temacie

Gość zdziwiony 113
Umówiłem się z dziewczyną z sympatii na randkę. Przyszła jakaś gruba pyza i mówi że wyznałem jej miłość. Normalnie mnie wgięło! Pokazuje mi zdjęcie to samo co dała na profilu, a tam na pierwszym planie fajna laska, blondynka, a ona gdzieś tam w tle przy stoisku z rajstopami. I ostro mi mówi, że jest na zdjęciu i jeśli z nią nie pójdę na kawę to zrobi mi scenę na ulicy! Poszliśmy i przez dwie godziny wpieprzała kawy i pączki na mój koszt. W końcu poszedłem do łazienki i uciekłem przez okno w kiblu. To cud, że nie było tam kraty!

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
:D och biedaku :) A ja byłam jakiś czas na Sympatii i bardzo przystojni panowie mnie zaczepiali :D

Gość Dododomini
Samotny Romantyk pogrzało cię? po co ci haki na faceta chcesz tę dziewczynę poderwać czy tego faceta udupić?

Gość dobre dobre dobre dobre
samotny ty jestes kolo zapasowe.

Gość Dododomini
Samotny Romantyk nie...możesz wdać się w walkę z idiotą ( wtedy on najpierw ściągnie cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem) albo pokazać dziewczynie że ma wybór - ty dajesz jej to co masz do dania równolegle do niego :D nie martw się, jesli wybierze jego oznacza to, że ona bez przemocy psychicznej nie potrafi funkcjonować i zrobiłaby ci piekło w zyciu prowokując takie sytuacje - więc nie ma czego żałować ale ty się po prostu boisz przegranej :D :P

ale on nie zaluje piekla w zyciu tylko tego ze ona sie bzyka z innym. samotny on ma dluzszego niz ty i lepiej jej robi. ot i cala filozofia. ale nie martw sie. ona sie kolesiowi pewnie znudzi skoro juz i tak leci na kazdy gwizdek. a moze nawet zostawi ja z brzuchem. i wtedy nastanie twoj czas rycerzu. bedziesz mogl ja miec na cale zycie. wiec zamiast niszczyc tamtego to raczej doradzaj jej tak zeby sie tamtemu jak najszybciej znudzila

Gość Dododomini
ale on nie zaluje piekla w zyciu tylko tego ze ona sie bzyka z innym. :D skoro tak, to hooy z niego nie romantyk :P

jak by byl chuj to dawno by ja bzykal a ze jest romantyk to wzdycha i wali konia pod jej foty w nadziei ze kiedys ona...

Gość Dododomini
jak by byl ch*j to dawno by ja bzykal a ze jest romantyk to wzdycha i wali konia pod jej foty w nadziei ze kiedys ona... to niech lepiej kieckę założy, po co mu spodnie... facet, który nie walczy o kobietę na której mu zależy to nie facet tylko rozmamłana peezda :classic_cool:

walczyc o jakas szmater co daje dupy jednemu, twierdzi ze go kocha a za plecami trzyma konto i umawia sie z innymi? pogielo cie? przeciez ona to samo zrobi potem tez jak znajdzie bogatrzego.

koles to ze z nia nie spales widac na kilometr

Gość Dododomini
walczyc o jakas szmater co daje d**y jednemu, twierdzi ze go kocha a za plecami trzyma konto i umawia sie z innymi? pogielo cie? przeciez ona to samo zrobi potem tez jak znajdzie bogatrzego. kompleks pieniędzy masz czy małego fiuta? wszystkie kobiety to qrwy? :P

Gość Górnik z kopalni wujek
Nic tak nie niszczy uczucia jak dziecko obcego faceta. nic tak nie niszczy uczucia jak cwaniactwo mentalnych śmieci :classic_cool: