Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość zbereznik trzba byc bardzo
glupia kobieta zeby dac sie nabrac takiemu idiocie jak ty. ale widze ze idiotek tutaj dostatek.kituj nadal.

zabawane, naprawde zabawne... :D ale tak w ogole to co w tym dziwnego i czemu wydaje sie wam to nierealne?? tak z ciekawosci pytam...?

Gość zbereźnik chce tylko poruchać
Ot i cała jego filozofia firmy.

Gość szkoda polakow bo nie maja za
co dobrze sie ubrac

Gość srutututututuuu
dajcie juz spokoj.... wszyscy 1) nie macie kasy , nawet jesli ktos ma to wydaje na żarcie 2) wszystko jest dla was beee 3) tak czy siak nie potraficie dobrac kolorow itp - buty z ccc - to najlepsze jest w tym topiku :D:D:D:D i spodnie z bazaru :D:D:D do tego brzydkie okrągłe pucołowate twarze i mamy polskiego buraka :classic_cool:

Gość srutututututuuu
nie kazda Polka lubi arabów :D dla mnie oni są obrzydliwi :D te czarne kłaki na ciele , czarne oczy fuu :O

Gość cioty
a ja dodam ze w zestawie do tych pudelkowatych ciuszków powinni jeszcze wibratory dawać żeby te pedały sobie w dupę ,jak tak ci sie paciaje lajzy podobają to sobie jedz tak geja szukać z tego co wiem jednego już masz ale nie boj sie podpale go żywcem

ze tez dyskusja tekstylna musi konczyc sie dosiadaniem arabów, bo rozumiem ze "Turek" to koń? :D czesc Regres :)

Gość azdajica
ktos tu dobrze powiedzial, na kafeterii nie mozna utrzymac poziomu bo tu jest banda wykolejencow. ale Ciebie regres lubie :) hahaha -> moze w Twoim mniemaniu sa atrakcyjne, bo ja dziewczyn ubranych jak z bazaru tak bym nie nazwala. wiesz, mow sobie o mnie co chcesz, ale jakby doszlo do konfrontacji na zywo to bylo by Ci przykro

Gość azdajica
cioty--> az Ci kurwa znajade zaraz takie linkim, ze zobaczysz!! az sie zdenerwowalam :o

Gość azdajica
http://nk.pl/#profile/16576283/gallery/album/4/110 uwaga -> to jest styl, ktory preferuja CI mezczyzni: meski, zniewalajacy, a nie jak jakies pedaly czy cioty: http://www.mensfashionsadvice.com/armanimodels.html http://stylecrave.com/2009-06-24/dolce-and-gabanna-spring-2010-mens-fashion-week-09/dg-mens-fashion-week-08/ to oni maja racje!! rozumiem, ze wygladacie lepiej niz pan z ostatniego linka w swoich sexy-meskich-niepedalskich ciuchach?

Gość azdajica
nawel linki nie chca sie wklejac. ide stad i nie wracam...

Gość azdajica
no wlasnie, oni lubia taki typowo-polosko-przasny styl :D jak Ci z nk :D

Gość azdajica
hce chce chce zaraz pewnie uslyszymy, ze CI z nk "przynajmniej maja swoj styl"czy cos takiego :D a Ci fajni panowie to pedaly

Gość chce chce chce chce
ja juz nie staram sie ich przekonac :D mozna sie posmiac czytajac niektore wpisy :D

a po co sie w ogole ubierac ja sie pytam? ilez nieporozumien mozna by uniknac od pierwszego wejrzenia :)

Gość chce chce chce chce
zauwazylas ,ze w temacie wypowiadają sie głownie prawiczkowie i panowie z niskim poczuciem wlasnej męskosci ? :D szef u mnie w pracy czesto nosi znienawidzone przez was sweterki i roznokolorwe jaskrawe ( takze rozowe) koszule.... i wcale mniej męsko nie wyglada - wrecz przeciwnie :) ale cóż ...jesli ma sie charakter ciapy to trzeba nosic łachy :D i golic na sie na zero :D

Gość chce chce chce chce
dopisz jeszcze : jestem z siebie dumny , ciesze sie zyciem i z tego ,zem prawik :D

Gość azdajica
chce chce - no dokladnie.. to sa ludzie z takich, a nie innych srodowisk. I masz racje: jakichkolwiek argumentow bysmy nie uzyle to i tak jestesmy bez szans :( a wiesz co jest najsmutniejsze? ze my poprostu chcemy dla nich DOBRZE, ale jesli chca wygladac jak kibole, czy przasne chlopki to ich problem, tylko pozniej niech nie zakladaja tematow : mam 48lat i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość azdajica
prawciczek - to nie sa gejowskie foty, nie uzywaj okreslen, ktorych nie znasz znaczenie

Gość chce chce chce chce
gejowskie foty ? a to dobre : prawiczku ,kolega z twojej pracy moze lubic panów , moze miec zone ,dzieci , i byc kryptogejem . Wystarczy isc w niedziele do marketu i mamy widok naszych panów 😭 kobiety rowniez ,ale to nie ten temat :)

Gość azdajica
no, albo pojechac do Zakopanego na debtak, nie wiem jak sprawy ksztaltuja sie nad morzem bo nie bylam z 10 lat,ale wtedy to nie zwracalam uwagi. saszety, szorty, slipy, ..?

Gość azdajica
*deptak

Gość srete tete
polaków nie stac na ciuchy i tyle kobiety w duzych miastach fajnie sie ubierają faceci na wsi czy w poznaniu czy wroclawiu wygladaja byle jak bo wydają kase na co innego ; piwo ,co kilkia dni ,albo co 2 dzien papierosy nowe telefony, inne gadzeciki ,albo stare auta z dojczlanda jedyna nadzieja w mlodych , w poznaniu widuje sporo fajnie ubranych chłopaczkow :)

Gość azdajica
no w krakowie ich jakos nie ma. a czy Wy Panowie jestescie swiadomi, ze takie zjawisko ma miejsce tylko w Polsce, taki zascianek, niedbalosc o siebie?

Gość srete tete
nie znam krakowa , bylam tylko turystycznie :) raczej nie tylko w Polsce , ogolnie kraje byłego zsrr pomijając Czechy - chociaz tez nie jestem pewna, w Pradze jest zbyt duzo turystow