Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HollyFire

Wyjazd na walentynki

Polecane posty

Drogie Panie mam do was takie pytanie. Gdzie chciałybyście wyjechać na walentynki? Tylko coś w obrębie naszego kraju, chciałem dziewczynie coś oryginalnego wymyślić ale jakoś ciężko mi idzie. Moja dziewczyna ciężko pracuje i chciałbym aby mogła się zrelaksować i odpocząć.

Gość zalezy co lubi
ale skoro ciezko pracuje to moze góry, jakaś niewielka miescina. bo ja np. uwielbiam duze miasta, jak coś sie dzieje wiec wolalabym cos mniej spokojniejszego. pomysl co ona lubi

Gość zalezy co lubi
do spa to bardziej z przyjaciolka niz z facetem, chociaż może facet tez chcialby skorzystac z blotek, maseczek i masazy? ;)

To zabierz ją do Głęboczka. Jest to ośrodek, który mieści się na Pojezierzu Brodnickim i ma w swojej ofercie unikatową kąpiel w winie. Jestem pewna, że twoja dziewczyna będzie zachwycona takim prezentem. Poza tym będziecie tam mieli okazję spróbować wina z tamtejszych winnic.

Gość fisia77
walentynki kojarzą mi się przede wszystkim z paryżem albo wenecja :) do tej pory wyjeżdżałam z moim ukochanym na walentynki tylko gdzies w Polske ale w tym roku zdecydowaliśmy sie właśnie na Paryż z why not fly, jest tam teraz promocja walentynkowa, gdzie jedna osoba nie płaci za rezerwacje :) www.whynotfly.pl/promocje/art,11,walentynkowy-odlot.html

A skąd jesteś?? Ja proponowałbym pobyt w Termach Rzymskich Termy to Świątynia zdrowia i Energii. Można też wynająć Apartament to wydatek 300zł wówczas pobyt w Termach jest gratis bez ograniczeń. Taki wypoczynek w Termach i eleganckim Apartamencie z pewnością by zadowolił twoją wybrankę.

Gość black188
mnie zawsze marzyly sie walentyki w paryżu ale to przecież nie jest taki tani wydatek... chociaz mozna chociaz raz w życiu zaszalec i tam pojechac. Ktos probowal rezerwować bilet na walentynki przez to whynotfly.pl?

Gość wisienka5
ja proponuję Tatry :) my zarezerwowaliśmy sobie przez bookapart romantyczny apartament z kominkiem i było rewelacyjnie