Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12:53:53

faceci co myślicie o tym????

Polecane posty

jestem dość atrakcyjna kobieta, tylko mam jeden wielki kompleks, który sprawia, że nawet unikam kontaktów cielesnych z mezczyznami. jestem brunetka i coz mam troche owłosione ciało czy mozna tez nazwac widoczny meszek. mam pare włosków na sutkach, włosy na rękach, meszek na brzuszku i plecach, no i na cipce mam dosc grube wlosy i jak zgole to i tak przeswituja spod skory niektore. tak wiec faceci jak byscie zareagowali jakbyscie poznali fajna, ładna szczupła dzieczyne ale z takim czyms? przeszkadzałoby to wam? bardzo prosze o powazne odpowiedzi.

Gość fachowiec69
kazdy ma cos co lubi albo nie , ale jak sie kogos pokocha to wiele rzeczy nie przeszkadza a mozna nawet polubiec

Gość nobaaa
Grzywa na sutkach to faktycznie przesada. Pęsety nie masz? :D

oczywiście, że mam i wyrywam, ale podałam miejsca tam gdzie wystepuje ten problem. mysleć.

Gość nobaaa
Skoro dbasz. to nie ma problemu, chcesz seks?:P:D:D

moj poprzedni partner nie zwracał na to uwagi moze dlatego, ze sam byl mocno owlosiony :) ale teraz jakbym chciała poznac kogos to mam opory, bo wy faceci macie tam jakies ideały w głowie, naogladacie sie jakis filmow i marza wam sie takie laski, ktora ja na pewno nie jestem. ktos jeszcze moze sie wypowie :)

ja też myśle że nie zwracał bym na to uwagi, no chyba że byś była bardziej owłosiona ode mnie, w co wątpie ;) pozdrawiam

Dla mnie to nie problem, bylebyś dbała o nogi. Brunetki tak mają i koniec. Wielu facetów, szczególnie tutaj, może napisać Ci jakieś bzdury ale nie przejmuj się. Trochę bardziej doświadczeni, amatorzy brunetek, doskonale o tym wiedzą i nie przejmują się tym :)[czesc

Gość adam6969
ja swoich wlosow na ciele nie akceptuje i regularnie depiluje w kazdym miejscu ale u kobiety to jest po prostu oblesne!!nigdy w zyciu

dzieki liliput :) ale żeby facet sie golił, co ja co ale to daje facetowi meskości!

Nie przejmuj się dziewczyno bo nie ma czym. Taka uroda ciemnowłosych kobiet i każdy normalny mężczyzna uzna to za coś naturalnego i kompletnie nie zwróci na to uwagi.Chyba że trafisz na takiego wymuskanego paniczyka który na półce będzie miał więcej kosmetyków od Ciebie. ;)