Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESSSS88

Myjecie się codziennie ? ( nie wierzę w to, ja co kilka dni )

Polecane posty

Gość pierwsze,co mi na mysl przyszl
o to to,ze musi ci okropnie doopa i pipa walic.Ble.

Gość mam pytanko male ;)
podaj przyklady szapomnow ktorych uzywasz-konkretnie :)

Gość niedawno odwiedzila
mnie koleżanka ktora miala nie umyte wlosy , nie byly jakies strasznie tluste ale dalo się zauważyc że "świeże" nie są , co gorsza - dalo się to wyczuc , krotko mowiac to byl taki smrod że szybko sie pożegnalam bo nie moglam wytrzymac tego zapachu i mysle sobie że czlowiek ktory nie dba o swoja higienę z czasem po prostu przestaje czuc ten smrod od siebie i dlatego wydaje mu się że nie smierdzi

Gość ja nie wierze w to piszesz
do autorki : nie przesadzasz? ja tez nie uzywam chemicznych żeli i szamponów ,ale litości : co 4 dni sie myc ? mam pytanko male ;) - ja uzywam jako szampon i żel do kąpieli -Hipp ,w pół litrowej butelce :) slsów tam nie ma :classic_cool: i innego swinstwa rowniez

Ja biorę prysznic 2x dziennie,rano i wieczorem.Za każdym razem używam żeli,szamponu i balsamu firmy Vishy nie zawiera on SLS i Parabenów,żeby myje rano i wieczorem Meridolem a po jedzeniu przepłukuje również płynem Meridol.Używam róznież antyperspirantów,wkładek higienicznych.Lubię czuć się świeżo i konfortowo w każdej sytuacji.Jakoś nie umiem sobie wyobrazić aby zobić to co 4 dni!!!

Gość pw-1
słuchajcie, wy poważnie o tym, że balsamy i perfumy zawierają substancje rakotwórcze? a co z żelami pod prysznic?

Gość kawaiineko
Trzeba umieć zachować zdrowe proporcje. Nie mycie się codziennie to paranoja. Z myciem zębów się zgadzam. Powinno się myć zęby 2 razy dziennie - rano i wieczorem. Kąpać należy się codziennie, włosy co 2 dni.

Gość gość
Autorka jest debilem :-o

Gość gość
Antyperspiranty sa duzo bardziej rakotworcze niz sls, wie gratuluje glupoty. Mozna sie myc naturalnym mydlem i balsamow tez uzywac bez sztucznych skladnikow, nie wiem.w czym problem

Gość gość
A co ten temat ma wspólnego z uczuciowym?

Gość gość
prysznic co rano, włosy co rano, zęby 3-8 razy dziennie (rano, po każdym posiłku i przed spaniem, w pracy też myję zęby). wieczorem zmywam twarz i szyję, podmywam się na bidecie i myję stopy. i tak uważam, że powinnam brać prysznic dwa razy dziennie. btw nie używam balsamów codziennie - po prostu detergentem myję pachy i twarz (krocze płynem d/higieny intymnej), a resztę ciała olejkiem, który natłuszcza.

Gość gość
stopy się pocą przez cały dzień ,a poza tym ,jak można zasnąć z nieumytą dupą,wytarcie papierkiem coś zmienia?

Gość gość
ja sie podmywam codziennie. Bo zaduch sie robi.

Gość gość
myje sie codziennie, czasem nawet dwa, moj rekord to 4 razy!!! 1-2 razy w tyg kapiel :)