Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajednakzapytam

Brak kultury ?

Polecane posty

Gość Ajednakzapytam

Słuchajcie mam taki problem - nie problem :P A mianowicie ... mój chłopak mieszka z bratem 6 letnim, macochą i ojcem. Jako, że przez cały ten tydzień nie mieliśmy i nie będziemy już mieli okazji pobyć sami w spokoju to ustaliliśmy, że przyjadę do niego dziś rano o 7, przed szkołą i potem razem do szkoły pojedziemy. Jego taty nie było, macocha spała, brat też, po cichutku weszliśmy do jego pokoju i tam już normalnie siedzieliśmy, gadaliśmy i w ogóle. Potem słyszeliśmy że macocha wstała i zaprowadziła brata do przedszkola. Jak wyszła, zaraz zadzwonił jego tata, że czemu on nie w szkole tylko ze mną siedzi to mój mu powiedział, że ma na później szkołę jak i ja i że pogadają jak ojciec wróci. Wróciła macocha - słyszeliśmy, bo zaznaczam, że nie wynurzaliśmy się z pokoju chłopaka ;) No i przyszedł czas, że trzeba było jechać do tej szkoły, wyszłam do przedpokoju, on za mną ... macocha malowała się i mówi " [moje imie] nie uważasz, że to za wczesna pora na odwiedziny ? " na co ja, że mówiłam [imie] że to za wcześnie, ale on się uparł a ja się zgodziłam, bo miałam na uwadze, że w tym tyg. widywaliśmy się tylko w szkole, a ona coś że można odwiedzić o normalnej porze, on się wtrącił, że ostatnio też u mnie o 7 był, zamknęliśmy się w pokoju i nikomu nie przeszkadzaliśmy, a ona, że to niekulturalne. Zaznaczam że macocha z moim chłopakiem mają baaardzo zły kontakt. No i co ? miała prawo się przyczepić ? przecież nie widziałam jej zaspanej między myciem głowy a jedzeniem śniadania .. w ogóle jej nie widziałam poza sytuacją gdy wychodziliśmy z mieszkania a ona była już w pełni ubrana i " zrobiona "...

Gość Ajednakzapytam
coś się dzisiaj nie staracie;)

Chłopak mieszka w domu ojca czy macochy? Jeśli ojca to niech się babsko wali :P

Gość Ajednakzapytam
No ale napisałam że się nie kręciłam ... drzwi pokoju K. są metr od wejścia do mieszkania .. ściągnęłam buty i od razu weszłam do niego ...

Gość Ajednakzapytam
Ojca no i z ojcem zawsze jak pojadę to pogadam i w ogóle, a ta.. to niby miła, niby moje imię zdrabnia jak się do mnie zwraca ale się przypiepsza. No ale to podobno jej natura, że w twarz to miodu człowiekowi naleje a jak się ten ktoś obróci to jadem pluje na km.

mi tez by sie nie podobalo jakby ktos obcy chodzil mi po chalupie o 7 rano nie dziwie sie kobiecie

Gość miala racje
o ile to jest jej mieszkanie i ojca twojego chlopaka , a nie twojego chlopaka , to macocha i ojciec dyktują warunki twoj chlopak jest pewnie na ich utrzymaniu jeszcze i pewnie niepelnoletni , wiec czy chce czy nie musi sie z ich zdaniem liczyc natomiast ty niepowinnas sie absolutnie godzic na takie przemycanie sie do czyjegos mieszkania o tak wczesnej porze ja róeniez bym sobie nie życzyla , zeby mój syn przyprowadzal swoją dziewczyna o tak wczesnej porze nie powiadamiajac mnie o tym zasada jest taka .... trzeba wiedziec, o której porze można do kogoś przyjsc .... i trzeba wiedziec o której powinno sie wyjśc

Gość Ajednakzapytam
No tak, jest niepełnoletni i jest na utrzymaniu macochy, ojca i matki - alimenty. No to już więcej się nie zgodzę ... najgorzej tam teraz do niego w ogóle pojechać. Będę się czuła jak poje. bana