Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wiec tak

Gdzie poznać dziewczynę która nie jest... plebsem ?

Polecane posty

Gość no wiec tak

Chciałbym taką osobę , ważne żeby nie była z plebsu i pospólstwa. Trzeba szanować starozytne obyczaję. Chcę dziewczynę patrycjuszkę. Z dobrego domu , inteligentna , majętna , z odpowiednim wykształceniem, oczytana , znająca się na wielu dziedzinach życia , o pięknych symetrycznych rysach twarzy , ponadczasowych tj. duże oczy , prosty nos , ładne usta , twarz jak Grace Kelly. Gdzie mogę taką poznać ? Ja oczywiście spełniam wymagania.

Gość movvom
Wymagania - jakie i czyje?:D Chyba swoje;)

Gość bardzo mily chlopak
trcisz czas tutaj na Kafeteri takiej napewno nie znajdziesz

Gość Ajednakzapytam
Z takimi wymaganiami zostaniesz najstarszym prawikiem na kafe:D

Gość no wiec tak
wiem ,że nie znajdę dlatego pytam o miejsca w których mógłbym taką spotkać ;)

Gość no wiec tak
nie jestem prawikiem :) mam po prostu dość prostactwa :)

Gość milionerxy
na zbiorniku sa tylko takie :)

Gość brum srum
no tego jeszcze na kafe nie widzialam :D ale bede mila i doradze : moze zacznij bywac tam gdzie są bogaci ? tzw country cluby , w polsce tego nie ma ,ale np w UK czy w usa ;)

Gość no wiec tak
offerma - nie porównuj mnie do tego kretyna , czytam forum od 2 tygodni , jego też tutaj widziałem - ibiza i pijane dziwki to nie moja bajka. Chciałbym jedną na stałe :)

Pacjent ty poprostu jestes chory. Moze z psychiatryka sie urwałeś ?????????

Gość Eleeene
no moze rodziny prawnicze beda spelniac te rodzinne tradycje , kultywowane od pokolen.To moze beda" celebryci". Co do wygladu kobiet w tym klanie -nie mam jakos porownania z innymi kobietami. A wolno wiedziec co Ty soba reprezentujesz i jakie walory i przymioty dostanie wlasciwa kandydatka przy intercyzie malzenskiej?

Gość no wiec tak
Chory nie jestem :)

ja spełanima wymagania jesli chodzi o twarz ;) głupia nie jestem można ze mną porozmawiać na poważne tematy interesuje sie wieloma sprawami ale niestety pochodze z normalnej rodzin i kasy tez za duzo nie mam :) przykro mi ideałów nie ma musisz sobie to uświadomić

Gość jak bys naprawdę chciał
a po co jak Grace Kelly ?! jedz i spróbuj poznać tą dziewczynę jak podoba ci sie a nie ze inna ma być do niej podobna

Gość ale sie usmialam
Jesli mowisz serio to fora internetowe sa zlym miejscem :D tak jak elenee napisala : znane rodziny prawnicze , lekarskie - z pokolenia na pokolenie , biznesmeni , i ktos wspomnial o country clubach - w polsce ich nie ma ,ale ja widziałam cos takiego w Holandii. Zeby tam sie dostac trzeba oplacic karte czlonkowska za kilkadziesiat tys euro :O , w usa do takich klubow przyjmuja wlasnie ksiązeta , bogatych znanych itp . ale piękna mloda bogata wyszktalcona i jeszcze z dobrego domu? Zycze powodzenia :D

wyjdz z domu ,idz 2 km prosto ,pierwsza w lewo i na rondzie druga w prawo.....tam znajdziesz tego co szukasz :):):)Mojego konia brata corka....

Gość brum zesrana
na kafe

Gość no wiec tak
czekam na dalsze propozycje :)

Zapukaj do Buckingham Palace ,przyjmuja w godzinach od 10 do 18 interesantow,moze znajda tam kogos dla Ciebie ...tyle sie tam kreci dam dworu :):) no i bedziesz mial dwujezyczna panne.:):):)

Gość no wiec tak
bardzo śmieszne :D

Gość no wiec tak
Przeglądałem ten zbiornik - same lafiryndy , mężatki w orgiach z kilkoma facetami :O

Gość hgjgjg
No wlasnei gdzie sie podzialy takie dziewczyny. Teraz to tylko plebs niedouczony

Gość jak?..,,
" offerma - nie porównuj mnie do tego kretyna , czytam forum od 2 tygodni , jego też tutaj widziałem - ibiza i pijane dzi**i to nie moja bajka. " Myslisz ze ten egoist31 zalicza jak leci? :D