Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6

WASZE ULUBIONE SŁODYCZE

Polecane posty

A pamietacie takie zeszyty gdzie byla lista pytan I sie dawalo sie kazdemu z klasy? Trzeba bylo odpowiedziec na te pytania, wkleic jakies fajne zdjecia Itp.

hiciory stachursky'ego lecace niemal na kazdej wiekszej imprezie... eh...

Gość Kamila XXX
Belissimka - powinnas pamietac Filipinke i Okienko i projektory :)

Gość Kamila XXX
Pamietam ze moja mamaszyla z BURDY hihihi jeszcze byla gazeta Uroda

Gość Bellisimka
wiecie co??? - Aj! To żeś wcześnie zaczęła :) bo moi rodzice są od ciebie starsi o jakieś 15! Musiałaś mieć ledwo ze 20 lat, co? :) Kamila XXX- Filipinkę pamiętam, ale rzadko ją kupowałam (wolałam inne brukowce) :P a Okienka i Projektorów jakoś nie kojarzę... co to było? Przypomnij mi?

Gość wiecie co????
sassy kopiko jak ja chodzilam do szkoly to takie zeszyt nazywal sie "złote mysli"

-"disco relax na polsacie" -"siedem życzeń" i bajki buszczane z adapteru.... mmmmm az chcialo by sie wrocic do tego okresu...

Gość Kamila XXX
Zaraz Ci wkleje linka padniesz:) Tez nie lubilam tej Filipinki

Gość Bellisimka
"hiciory stachursky'ego lecace niemal na kazdej wiekszej imprezie... eh." Oj, ja nie słuchałam tego pana, bo irytował mnie niemiłosiernie swoim ciężkim głosem. Za jego kadencji słuchałam wulgarnego Liroya i Wzgórza... :P

Gość wiecie co????
jak sie syn urodzil to mialam 21 potem corka -22 lata i znow corka -mialam 37 lat a teraz jestem babcia :(:(:( ale ja chodze w dzinsach, czapce pilotce robie balejaż , biegam na imprezy z pracy siedzę przy kompie nawet sie z tą najmłodzszą o kompa wykłócamy, a wtedy babcie miały koczek, brązową spódnicę (wąską za kolana) płaszcz z flauszu a dzinsy to była rozpusta

Gość Bellisimka
-"disco relax na polsacie" Ugh! Nie cierpiałam tego i jeszcze Disco Polo Live czy jakoś tak... najbardziej kiedy byłam chora i siedziałam w domu przed tv bez kablówki i w południe nic nie leciało tylko jakieś rozmowy i właśnie Disco Polo. :o Fatalne wspomnienie. Człowiek nie miał co oglądać. A czarno białe telewizory pamiętam! Te w drewnianych obudowach, albo małe Wele.

ojeej moja kolezanka miala taki projektor... pamietam jak ogladalysmy bajki na suficie ;)

Gość Kamila XXX
Metaxa-hahah my ogladalismy w przedpokoju na scianie i zachaczal obraz o drzwi od kibla A wiecie co - i tak trzymaj

Gość wiecie co????
a wycinalyscie laleczki z papieru a potem dla nich ubranka?

Gość Bellisimka
"jak sie syn urodzil to mialam 21 potem corka -22 lata i znow corka -mialam 37 lat" No tak myślałam :) Moja mama w wieku 36 to dopiero zaczęła. Jest starsza od ciebie i to sporo, a babcią nie zostanie jeszcze długo. No ale taki u nas trend :) "a teraz jestem babcia ale ja chodze w dzinsach, czapce pilotce robie balejaż , biegam na imprezy z pracy siedzę przy kompie nawet sie z tą najmłodzszą o kompa wykłócamy, a wtedy babcie miały koczek, brązową spódnicę (wąską za kolana) płaszcz z flauszu a dzinsy to była rozpusta " Heh :) Racja. Może nie tyle rozpusta, co ekstrawagancja.

a pamietacie projektory do wyswietlania slajdow? ;) moj jeszcze dziala haha :D

Gość Bellisimka
Kamilka XXX - Aaaa! :) No faktycznie! Jasne że pamiętam! Miałam nawet plastikową lornetkę do takich slajdów i były do niej takie miniaturki slajdów na okrągłych kartonikach i one się obracały w tym mechanizmie. :) Spróbuję znaleźć i wkleję bo to było super!

Gość Kamila XXX
Kopiko - ja tez sluchalam Liroya a jeszcze takiego zespolu strasznie bluznili poszukam na youtube. Pamietam jak pojechalismy na wycieczke z klasa do kielc taka zajebista sie czulam:O

Gość Kamila XXX
Wklej Belissimko ta lornetke bo nie pamietam

Gość zuzutak
FAJNY TEMAT . jak to dawno bylo a jeszcze sie pamieta. TELERANEK pan Kracy tik tak KUKU RUKU LODY BAMBINO ALBO BAMBO BUTY Z BLASZKA PLATSIKOWE BUTY NA OBCASIE CZESZKI - TAKIE TRAMPKI. PEWEX . BALTONA. GUMY KULKI BYLO ICH CHYBA Z 10 SZTUK ZBIERANIE PUSZEK A POTEM KART TELEFONICZNYCH . ZESPOL NEW KIDS ON THE BLOCK BRAVO I BRAVO GIRL. PERFUMY BYC MOZE I KREM PANI WALEWSKA . GRA W KAPSLE GDZIE RYSWALO SIE FLAGI PANSTW DUZO tego bylo ....... price polo do dzis uwiebiam

Gość wiecie co????
ale powiem wam jakie mialam zabawki jak bylam calkiem mala: pudelko po butach do niegoprzywiązany sznurek , w tym pudelku byl piasek i makówka to byl moj wózek a makówka to była lalka piasek to oczywiście pościel. mialam tez pudelko po paście do butów przybite do patyka , nazwalam to kukom wózek (skąd taka nazwa tyo sama nie wiem) i tak albo ciągałam pudlo po butach albo pchalam pudełko po paście do butów :):)(:) może powinnam zostać szewcem? :) albo jak dostalam takiego gumowego pajacyka to on sie nazywał KAŚLUK te nazwy to nie nyly wymyslane ja po prostu wiedzialam ze te rzeczy tak sie nazywają, kiedyś jak bylam na wakacjach i wujek zabil kaczki to ja się bawilam tymi glowami , ale na zwyrodnialca nie wyroslam, mam pieska i kotka i je baaardzo kocham ./