Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga6

WASZE ULUBIONE SŁODYCZE

Polecane posty

Gość Ja jestem Patrycja :)
Cukierki Kapitańskie :)

nunino nooooo :D

Gość Aga6
nunino Z tym wibowitem racja.

Gość Aga6
Ja jestem Patrycja :) A te cukierki kapitańskie jak wyglądają?Twarde są,miekkie?

Jeszcze visolvit był - taki kwaśny :)

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
michałki trufle czekolady mleczne i z orzechami torty ciasta wszystko co słodkie :)

Gość Aga6
Ja jestem Patrycja :) Visolvit niepamiętam

Gość mniam.........
A u mnie jeszcze były "ciepłe" lody :)

Gość Aga6
Pamiętam jeszcze lody włoskie.Były bardzo dobre.

Aga kapitańskie to były takie żółte cukierki twarde z adwokatowym nadzieniem :) Pyszne były :)

Vibowit wyjadany palcem to hit dzieciństwa. I jeszcze wafelki kukuruku były bardzo dobre:) A wodę w woreczkach też pamietam. Takie baaardzo cienkie słomki dawali do niej. No a trochę później to był szał na flipsy...nie wiem, czy one jeszcze są, ale tony tego na naszym podwórku sie jadło. A teraz uwielbiam malteasers-y (czy jak to tam się pisze) i ptasie mleczko. Tylko że to wszystko strasznie kaloryczne:(

Flipsy są do tej pory :) Sama czasem wcinam :)

Gość Aga6
nunino Tej orażady ptyś niepamiętam że były Ja jestem Patrycja :)Tych cukierków też niepamiętam.

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Cukierki-lizaki-drazetki/Kapitanskie-65340-big.jpg&imgrefurl=http://www.opinie.senior.pl/ZPC-Mieszko-Kapitanskie,52280.html&usg=__6HuZ-TkqLagLK8K6V5sWlQ8HzeQ=&h=600&w=490&sz=76&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=Yn2RDrEzOAl7SM:&tbnh=163&tbnw=135&ei=adc5Te_aOYKp8QPd5sjECA&prev=/images%3Fq%3Dkapitanskie%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DYfh%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D619%26tbs%3Disch:1%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=398&oei=XNc5TYTkKomztAburOT1Bg&esq=3&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=68&ty=90 kapitanskie u mnie w sklepie sa nadal;)

Gość Aga6
nienia Wafelki kukuruku jak one wyglądały? A te flipsy i malteasers co to jest?

Ptysia też pamięta, taka szklana butelka zwężana ku górze:) A wodę z saturatora, gdzie szklanki "myły się" zamkniętym obiegiem wody, pamiętacie?

Gość Aga6
nienia6 Te linki nie działają

Gość Aga6
nunino A te cukierki kapitańskie nie są czasem do tej pory?

Wafelki kukuruku były takie prostokątne, beż żadnej czekolady i z nimi były takie naklejki, które się do albumu wklejało.I nawet była ich reklama w tv :kukuruku jest chrupiące w szkole w lesie i na łące:) A maltesers to takie jakby draże, pyszne są, u nas nie wszędzie jeszcze można kupić, ale np.: w tesco są. I na stacjach benzynowych czasami. Tu są: https://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=2972&pkt_id=&pro_id=&char_id= Flipsy to takie chrupki kukurydziane ale smakowe. A tych smaków to mnóstwo było , od czekoladowego po boczkowy:)

Gość Aga6
nunino Ten ryż preparowany pamiętam.

oooo saturator pamietam...eh to byly czasy:) pamietam jeszcze jak tiry z niemiec do pewexu jechaly a ja mieszkam przy granicy i stalismy z dziecmi takie biedaki polskie:D wiec zawsze tirowcy nam dali czekolade gumy donald albo gumu wrigley juicy fruit ...boziuniu jak ona pachniala!!

Gość Aga6
nunino Tych cukierków kapitańskich u siebie już dawno nie widziałam. nienia Te maltesers pamiętam.A chrupki flipsy już pamiętam były truskawkowe,czekoladowe.