Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhgg

matura

Polecane posty

Hhehehe, a i owszem zadają pytania z literatury przedmiotu :D Typu: "Która z ksiązek z lit. przedmiotu była najbardziej pomocna i dlaczego?"

Gość jjhgg
hmm watpie a nawet jesli to za to punktow chyba nie mam.... znasz moze jakies ksiazki w ktorych znajde opracowania do tych mitow?

No tak, tyle, że na tej stronie masz podane źródla, dobre i to w twojej sytuacji, a książkę trzeba wypożyczyć i przeczytać. Stronę możesz wpisać zmyśloną, powiedzmy, ale treść? Z głowy tego nie weźmiesz bez znajomości konkretnego opracowania.

W co ty wątpisz? Odejmą ci punkty za rozmowę, a jak komisja widzi, że uczeń wie, co mówi, to patrzy na to przychylnym okiem. Chcesz ryzykować, twój wybór.

punkty dostajesz za odpowiedz na pytania a skoro pytaja Cie o ksiazke ktora byla najbardziej pomocna to za to tez masz pkt. matura to nie tylko pytania o lektury. Gdybym nie byla wredna to bym Ci wysłała gotowa bibliografie bo pisze w tym roku prace z takim samym motywem. Ale naucz sie sama sobie radzic.

To pytanie, które podałam, najłatwiej sprawdza, jak uczeń przygotował bibliografię: sam, czy hmmmmm "nie sam", idąc na łatwiznę w postaci kopiowania.

Mam nadzieję, że nie "wrąbiesz" w ramowym planie wypowiedzi tej bzdury, która znajduje się w linku: "Krótkie streszczenie".