Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle am Zuricher See

Bravo, bravissimo! D. TUSK dobrze wyskoczył z tymi odszkodowaniami...

Polecane posty

dobry chwyt pana premiera ;) niech się ludzie żrą, najwięcej straci na tym PiSlam :classic_cool: może kaczyńskiej zabiorą niesłusznie przyznane 3 mln zł. i podzielą na 95 osób 🖐️:P:classic_cool:

Gość PIS to złodzieje
chcą zarobić na śmierci bliskich szubrawcy za co im jeszcze płacić lepiej te pieniądze przekazać na jakąś fundację to nie ludzie to szakale🖐️ tym PISiorom ż dne pieniądze nie śmierdzą ! A TEN zasrany dubieniecki WYCZUŁ NASTĘPNY INTERESIK DO ZROBIENIA. a ile dostają rodziny innych wypadków CO???? no pytam ? czy inny obywatel ginąc w wypadku jest innym???? Pazerny konus z tego Dubienieckiego. Caly ten PIS to mafia. Niech oddaja te 3 miliony🖐️Niech PiS płaci odszkodowania - to był ich przeklęty lot.

Gość POmyleniec spamuje
a wszyscy go olali .:D

Gość chyba zaraz zwarjuję
Bezczelność PISu nie na granic. Kradną za życia a po śmierci jeszcze żądają odszkodowań. Katolicy. Kaczyński niech płaci a nie my. W czym lepsze jest życie PISożyta od życia "zwykłego" Polaka??? Dlaczego nawet po śmierci PISożyty traktowani są inaczej niż rdzenni POLACY?! Rodzina "zwykłego" Polaka dostaje od państwa zwrot kosztów pogrzebu a PISożyty tylko patrzą jak wyssać kasę...Teraz wyszła cała prawda, że to chodzi o kasę z odszkodowań. A za pijanego generała też wypłacą czy rodzina zapłaci odszkodowanie za katastrofę?

Gość MartaJK
Boże TY widzisz i nie grzmisz na PiS-iory😭 To ja żyje z dziećmi za 700 zł, mam do opłaty rachunki, a tu im ciągle mało! Chca doprowadzić Polskę do klęski i wojny!!!WSTYD Kaczyński wstyd!!!!250 tys to przez całe nawet bardzo długie życie nie zarobiłam i nigdy nie zarobie, chociaż mam wykształcenie!

Gość POmyleniec spamuje
O kurcze, teraz pojawią się spontaniczne wpisy na forum erotycznym o polityce i gospodarce .:D

Pamiętam te słodkie reklamy, o funduszach inwestycyjnych o trzecim i ... siódmym filarze . Nie wiem kto to łykał. :O Ja już naprawdę nie wiem kto obroni tą Polskę - przepraszam już się nauczyłęm - "tę" "Polskę". ;) Niezależnie od sytuacji najważniejsze jest to -" kto ci ukradł buty" ? ... ????????????????????????? http://www.youtube.com/watch?v=SBzGJW9k2ho - dla wszystkich, którym nie podoba się, że w drogach dziury a samoloty się rozbijają.

ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY ODSUŃMY PiS OD WŁADZY O kurcze oni już od ładnych paru lat nie są u władzy :D Może najwyższa pora odsunąć PO od władzy bo jakoś nie błysnęli puki co? Poza tym że jako liberałowie podnieśli podatki :D:D:D

🖐️;):classic_cool:

Gość jenk
Dostaną kasę bo to był lot PANSTWOWY -a wypadki drogowe są prywatne .

Gość Jeebany PIS
około 28 mln zł dotychczas wypłacone z budżetu państwa zapomogi oraz koszty pogrzebów, grobów, pomników około 100 mln zł suma przewidywana na zadośćuczynienia 190 tys. zł co miesiąc renty specjalne dotychczasowe zobowiązania wobec członków rodzin 3,8 mln zł jednorazowe zasiłki wypłacone rodzinom

Gość Laviniah
kochani - mam głęboko w doopie Smoleńsk kaczołajno i tych debili ALE - proszę Was - nie zapaskudzajcie Kafe polityką.. To jedyne miejsce gdzie nie śmierdzi polityką i można tak słodki pobajdurzyć o niczym...

Gość kjhgjkljh
Przeciez ten lot to była prywatna wycieczka bo obchody oficjalne były 3 dni wcześniej :D

To rozumiem, że tylko pisowcy zgineli a inni nie? Szczekacze jesteście a krowa jaka dużo muczy mało mleka daje to całkiem podobnie jak z obietnicami prezydenckimi i tuskowymi ;D Kurczaki i ziemniaki lalalalala xD

Gość wyjść z matrixa
Jak zwykle temat zastępczy... BO PO KŁADZIE WŁASNIE ŁAPĘ NA NASZYM OFE :O

Gość tata_brata
a ty jak zdechniesz pod drzewem po wypadku komunikacyjnym :) z powodu złej nawierzchni lub jej braku ( mimo że becelujesz podatki plus podatek w paliwie) nasi rządzący wyciągną Ci środkowy palec i powiedzą no cóż Tobie nie wypłacimy , bo wypłacamy tylko NASZYM. zapomogi zasiłki a teraz to . czy skoro oni będąc podobno elitą ? Posiadający całkiem niezłe jak na polskie warunki wynagrodzenia nie mogli sami zabezpieczyć się i swoje rodziny??? skoro elita?? to chyba myśleć potrafią??? a skoro nie potrafili niech rodziny zdychają z głodu tak jak inni Polacy którzy zostali pozostawieni przez państwo na śmietniku. A jak już tak bardzo chcą pomagać to proszę bardzo ale ze swoich prywatnych pieniędzy. i tyle w tym temacie

Gość Laviniah
a pozatym te pasożyty (świetnie sytuowane zresztą) i tak już dostały KUPĘ NASZEJ kasy i ci jeszcze im dawać???? Pani Putra i inni mogą iść do pracy. Te 10 dzieciaków już dorosło, mają renty - niech baba zasuwa jak żona murarza który gdy zginie budowie - pis z kulawą nogą nie zainteresuje się.

tata_brata Czemu cię tak boli że rodziny ofiar dostaną odszkodowania? Powinno cię boleć że rodziny ofiar i ofiary wypadków drogowych spowodowanych złą nawierzchnią/oznaczeniem dróg idąc do sądu zostają odesłani z informacją że nie dostosowali prędkości..... Ale to niezawisłe sądy :) No tak żaden sędzia jeszcze nie zawisł.... A wy tu szczekacie jaki to pis zły.... A przepraszam kto wypłaca odszkodowania? PiS czy PO? Chyba żyjecie w jakiejś totalnej iluzji i nie dociera do was świat realny. Dla was to są olbrzymie pieniądze ale to są grosze. to ujadanie na PiS w tym momencie jest absurdem udzielonym... No chyba że ktoś wam płaci za sienie zamętu. Ale wtedy to powinniście od Państwa dostać tylko jedną kule i zbiorową mogiłę z napisem tu leżą zdrajcy! I nie chodzi tu o to czy lubicie PiS PO czy inne literki alfabetu ale że nie rozliczacie władzy z nieudolnych rządów a zamiast tego dajecie jej zasłonę do dalszego pokazywania nieudolności. Wy tu toczycie święta wojnę PiS kontra PO /SLD /PSL A prawda jest taka że oni razem piją śmiejąc się że tak się dajecie rżnąć w dupska Przepraszam bardzo ale to ta ekipa powiedziała że opozycja im przeszkadza więc nic nie mogą zrobić.... i dla tego nie mają wyników. To jak stwierdzili ze sienie da to powinni chyba zrezygnować? A nie trwać pomimo że płacimy im za robotę a nie za to żeby nam mówili że nie potrafią że się nie da że niemożliwe....

Gość jagaaa.
wszyscy jadą po pisie, bo tylko oni się plują i zadaja ogromnych odszkodowań. to ja się pytam za co? i dlaczego dzieli się ludzi na ważnych i ważniejszych? dlaczego gdy "zwyczajny" polak ginie w wypadku nie dostaje tysięcy odszkodowania i cholera wie czego jeszcze...? zal mi tylko tego, ze te pieniadze mogłyby być wydane na dobre cele - domy dziecka, schroniska dla psów, tego typu rzeczy - a dostają je ludzie, ktorzy mogą sobie nimi za przeproszeniem d*upe wycierać, bo i tak już mają ogromne renty. żal, żal.. ogromny żal.

Gość Wieslaw Oko
co myslicie o przerzutach z dupy do japony?

jagaaa. A mnie boli że powodzianie dostali kasę a nie powinni. No bo czemu przecież powinni o siebie zadbać!!!! A czemu ja nie dostałem? Czemu oni z moich podatków dostali kasę? Przecież ta kasa miała iść na służbę zdrowia drogi i inne takie a nie na domy kogoś kto na terenach zalewowych sobie chałupę postawił? I jeszcze raz bo widzę że nie dociera To nie PiS wypłaca odszkodowania tylko PO I robi to szybko i bez szmerania bo nie ma ochoty na konfrontację w sądzie a takiej ochoty nie ma bo wie że mogły by wyjść na jaw wszystkie błędy niedociągnięcia i ordynarne zaniedbania. Więc jak psioczycie to nie na tych co dostają a tych którzy muszą płacić. W Polsce jest tak jak jest nie dlatego że sienie da tylko dlatego że większość społeczeństwa ma wbudowaną zawiść. Lubujecie siew wojenkach o to że ktoś dostał odszkodowanie i to was boli to was kręci. ale nigdy nikt nie pyta dlaczego trzeba było to odszkodowanie zapłacić. Nikt nigdy nie szuka winnych. Powstają kolejne komisje które budzą emocje i co..... I gówno bo to jest papka którą wam serwują rządzący a wy łykacie jak skończeni idioci... Gratuluje wam rodacy :) I niech ktoś kurwa mać w końcu odsunie ten cholerny PiS od władzy bo on źródłem zła wszelakiego.... A w ciągu ostatnich 6 mc to się tak panoszy że szkoda gadać.

Gość jaki pis od wladzy
przeciez rzadzi peło wieśniaki

też mi się zdawało że PiS już jakiś czas nie rządzi ale widać nie wszyscy zauważyli... ;) i z rozpędu ich obwiniają o wszystko :D