Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Initiator HeLP

NFZ odmowil leczenia 26 letniej dziewczynie chorej na raka piersi

Polecane posty

Gość staszek, cyniku
kolejny kretynski troll, w którego stronę nawet nie warto splunąć. Obyś zdechł w męczarniach na raka, skurrwysynu :) 🖐️

ja nikomu smierci nie zycze. a stas to po prostu prawik ktory kontrowersyjnymi tekstami probuje zwrocic na siebie uwage jakiejs rownie rozgarnietej laski z kafe

staszek spod monopolowego, mam nadziejęże ci rak wyżre jelitko, byle nie za prędko, cobyś miał czas na przemyślenia nad pierdołami jakie tu wypisujesz. do wszystkich pozostałych co tu dziewczynie wypominają że się nie badała: taa, spróbujcie sobie mammografięw jakiejkolwiek przychodni strzelić w wieku przed pięćdziesiątką, powodzenia życzę aczkolwiek nie wróżę. a większość prywatnych gabinetów sprzętu do mammografii nie ma. to co, same sobie mamy po piwnicach budować? głupi wszyscy jesteście.

Gość kirli
KONIECZNIE PROSZĘ O KONTAKT OSOBĘ, KTÓRA PISAŁA TEN POST: ?????????????????????????????? i tak umrze ?????- nie koniecznie mój tesc miał tylko 3 miesiace rak trzustki a żyje 25 lat teraz ma 73 i co był w takim stanie że w pewnym momencie ważył 35 kg i wyszedł z tego!!!!! ................................................................. Bardzo Cię proszę, jeśli mogłabyś coś więcej mi napisać na temat choroby Twojego teścia, jakie wtedy miał wyniki i w jakim był stadium raka trzustki, to byłabym Ci bardzo wdzięczna. Mój mail: annais@tlen.pl Moja mama ma nieoperacyjny złośliwy nowotwór trzustki, walczymy z tym od maja zeszłego roku, chemia nie pomaga i widzę, jak moja mama traci siły i wolę życia. Rak trzustki to wyrok, z tego się nie wychodzi, ale skoro udało się Twojemu teściowi, to może jest jakaś nadzieja? Moja mama już przeżyła światowe statystyki o 2 miesiące, bo średnia życia od rozpoznania choroby to 6 miesięcy. A ja modlę się o cud i kolejny dzień z nią. Żywą.

Gość kirli
Yabuk, masz rację co do mammografii. Ja w wieku 31 lat chciałam sobie zrobić prywatnie mammografię (ze skierowania od ginekologa), zapłaciłam za badanie (w klinice państwowej), po czym wyszła pielęgniarka i stwierdziła, że "pani profesor (chyba ta wszechwładna od aparatu) nie widzi wskazań do takiego badania, bo nie ma pani 35 lat". Oddali mi kasę i odprawili z kwitkiem. Poszłam do innego gabinetu, zrobiono mi USG piersi i wszystko było w porządku, na szczęście.

Gość alien vs predator
pojeby z nfzu nie pierwszy raz udowadniaja ze przy nadazajacej sie okazji trzeba ich zatluc jak psa

Gość czassssd
szlag trafia jak czlowiek czyta cos takiego! gdzie rzad! gdzie pomoc! taka mloda dziweczyna! a te skurwiele odszkodowania daja "smolensku" a tu...............taka mloda dziewczyna moze umrzec boze czy ty to widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość żal mi co niektórych osób
wypowiadających sie na temat osoby która tak de facto umiera. przykre, jak bardzo jesteście wyprani ze współczucia dla drugiego człowieka, chorego człowieka. jak można pisać, głupia bo się nie badała.. brak mi słów. matka, ojciec, brat, siostra, córka, syn, zachoruje? też powiecie, idiota/ka nie badała się, to nie będę płacić za jej/jego błędy? ...........................

Gość avp
do goryyyy

Gość kaszalotjeden
sKURWIAŁY NFZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałam wam tylko powiedzieć że dziewczyna i chłopakktórzy występowali w spocie TVN chorzy na raka "WARTO POMAGAĆ " NIE ŻYJĄ !!!! sPOTY BĘDĄ DALEJ SZŁY BO RODZINY SIĘ ZGODZIŁY.Nie zdązylismy z pomocą :(:(:(

Gość kaszalotjeden
Oni się też nie badali ????Młodzi byli ,cały cza mam przed oczami tę dziewczynę ze spotu w czapce a poxniej na łóżku i tego chłopaka żal ,wielki żal :(

Gość do gory .
.