Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amamda O

Matko, dlaczego nasza pani prezydentowa wyglada jak tlusta loch?!

Polecane posty

Gość shit po co mi nick
bo nikt nie chce ich cytać szmateksu

Gość Poczekamy, zobaczymy
jaki z ciebie będzie koczkodan w tym wieku. Młoda jesteś, jeszcze głupia i nie zastanawiasz się, że wygląd jest ważny, ale jeszcze ważniejsze jest to, co masz pod deklem. Zwróciłaś uwagę na wcześniejsze zdjęcia pani Komorowskiej? Zwróciłaś uwagę na jej dłonie? To "zwykła kobieta", taka jakich tysiące w tym kraju. Kobieta dbająca o rodzinę - kobieta pracująca . Jej nie w głowie były kosmetyczki, fryzjerzy, wizażyści - Ona nie walczyła o stanowisko "pierwszej damy". Patrzę na ręce mojej mamy, patrzę na Jej krzątaninę - zawsze w ruchu, zawsze usiłująca dogodzić wszystkim domownikom. Na szczęście mój ojciec szanuję swoją żonę - razem przeżyli 45 lat, Ona mu się podoba nawet mimo tego, że jest starsza o kilka kilogramów. Chciałabym zauważyć, że nadmiar ciała to nie zawsze wina posiadacza nadmiernych kilogramów, często w tym wieku wpływ na to mają nie zawsze zdiagnozowane choroby. U mojej mamy po 14 latach leczenia otyłości, stosowaniu różnych diet [bez żadnych efektów], po licznych badaniach, analizach... stwierdzono w końcu, że to wątroba jest odpowiedzialna za zaistniałą sytuację, niby zdrowa, ale produkuje za mało enzymów odpowiedzialnych za trawienie tłuszczów. Czy to ostateczna diagnoza? nie wiadomo... Wiadomo natomiast, że moja mama od ponad 20 lat walczy z nadwaga, dietetycy zalecali np. 2 plasterki polędwicy, plaster sera - ostatnie diagnozy nie zostawiają żadnych złudzeń - ani plastra polędwicy!, ani plastra sera! A co wolno? Niewiele... naprawdę niewiele.

Gość KrVaVaMaRy
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . dlatego ze m a a a a aa a a a a a a a a a a a a aa a a a aa a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a aa a ,za duzo kilo oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o o o ooo o o o o o o o o o o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o oo o o o o o o o o o o o o o o o ja was pozdrawiaju a a a a a a a a a a aa a