Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazowana

Chce ale sie boje

Polecane posty

masz roszczeniowa postawę do świata, zamęczysz każdego, a prawdziwą satysfakcję ma sie dopiero jak sie coś samemu osiągnie, i nie wypowiadaj sie co będziesz mysleś jakbys miała dzieci, bo na razie to raczej widzę, że ci z nudów odbija. łazienka sprzątnięta?

Myślałam że mnie tu ktoś zrozumie. Wiecie co? Spróbuję schudnąć 10 kilo i zobacze czy wtedy będę fajniejsza dla świata. Znajdę sobie tym sposobem hobby, osiągnę coś sama... A kibla się nie tyknę. Już obiadu się nie domagam. Ale matka coś powinna zrobić.

Spróbuję schudnąć 10 kilo i sprawdzić czy wtedy będę fajniejsza dla świata. Znajdę sobie tym sposobem hobby i osiągnę coś sama. Ale kibla się nie tknę. Nie domagam się obiadu ale matka coś z siebie dać też powinna.

obawiam się, że sam wygląd nie wystarczy, żebyś była fajniejsza dla świata. W cenie są ludzie z pasją, zainteresowaniami, szanujący rodziców. Trochę popracuj nad sobą. A kibel cię nie ugryzie. Jeśli nie robisz kupy przez okno to czasem go umyć powinnaś.

czemu jesteś tak negatywnie do mnie nastawiona? i tamto z byciem fajną to był sarkazm

to smutne. Ale miałaś powód żeby się pozbierać. A teraz masz powód by żyć. I to jest piękne.

Ale nasza sytuacja jest inna. Ja nie mam nikogo. Tylko matke która myśli że jak mam dach nad głową, jedzenie w lodówce to robotę odbębniła. Nieważne.