Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lyszka23

Czy wygłupię się przed starszym facetem nie idąc z nim od razu do łóżka?

Polecane posty

Gość lyszka23

On ma 30 lat, zakochałam się w nim po uszy, tak mnie do niego ciągnie, że nie mogę się powstrzymać i każde spotkanie kończy się na macankach, cały czas jednak mam wrażenie że chodzi mu tylko o to żeby się ze mną przespać, a mi niestety zaczęło już na nim zależeć, gdyby było inaczej pewnie od razu by mnie poniosło i skończylibyśmy w łóżku, a ja się boję tego że po tym jednym razie mnie odtrąci... Tak sobie myślę, wszyscy tu piszą że dorosły facet nie chodzi z kobietą tygodniami tylko od razu zaczynają od seksu..to prawda? czyli wygłupię się jeśli powiem że za krótko się znamy i czuję się niepewnie mimo że twierdzi że chciałby mnie na dłużej ???? tylko proszę bez przykrych komentarzy typu głupia siksa itp, dzięki 🌻

Gość rtretertertret
jak chcesz z nim uprawiać seks, to w czym problem? oboje przecież będziecie czerpali z tego przyjemność.

Gość dziewczynaa tego kogośśś
poszłam na całość na 3 randce starszy facet o 8 lat pomyslalam"a huj, jak mu chodzi tylko o seks to trudno, przelece go i przynajmniej wykorzystam i bedzie mi przyjemnie" no i minelo ponad 5 lat, razem, po slubie i jest super :D

Gość lyszka23
tak wiem, ale on od drugiego spotkania już bardzo chciał i dało mi to trochę do myślenia...

Gość lyszka23
a podobno jak facet od razu nalega na seks to nie myśli o tej dziewczynie poważnie,w sensie że będzie następne spotkanie..

Gość rtretertertret
no to chce tylko seksu. proste. czy to takie trudne do pojęcia? naprawdę pytasz się o tak oczywiste rzeczy, że nawet przedszkolak na swój sposób by to zrozumiał.

Gość lyszka23
ehh niby wiem że o to chodzi, ale zawsze jest tam jakaś nadzieja że może być inaczej...

Gość dziewczynaa tego kogośśś
ja jestem z moim już po ślubie kochamy sie i ślub był z miłości- a nie np. z powodu ciąży czy coś więc chyba jednak może zależeć facetowi też na kobiecie, mimo tego, że seks był od razu :P

Gość rtretertertret
a jakby ci wprost powiedział, że chce cię tylko bzykać i nic więcej to też być doszukiwała się innych intencji? no ludzie...

Mi to by dało do myślenia. Moj, nieco starszy, musial dluuuugo czekac, bo nie bylam gotowa. Zdal egzamin, ale od poczatku mowil ze z seksem poczeka. A ty jestes gotowa,?

Gość o rzeszty
no wlasnie: czy TY jestes gotowa. bo to, ze on jest gotowy, to wcale nie oznacza, ze mu nie zalezy na niczym wiecej. dorosli ludzie chca uprawiac seks, bo to jest przyjemne. mlode dziewczyny, czesto maja nawbijane do glowy, ze faceta trzeba zwodzic, kazac mu czekac, takie bzdety. a tu chodzi raczej o harmonie. jak oboje chcecie, to sie seksujcie, a jak nie oboje chcecie, to albo jednej stronie nie zalezy, albo manipuluje.

Gość lyszka23
jestem aż za bardzo gotowa ... ale tłumaczyłam mu że nie spotkam się z nim ot tak sobie , że mi zależy , to dosyć pokręcone, bo 2 lata temu spotkaliśmy się tak niezobowiązująco, wylądowaliśmy u niego w domu, miało do czegoś dojść ,ale jednak nie doszło, później rok się nie widzieliśmy aż do teraz , dlatego mam wrażenie że on ma o mnie takie nieciekawe zdanie, ze prawie mu kiedyś już do łóżka wskoczyłam, chociaż mówi że wcale tak o mnie nie sądzi...

Gość lyszka23
miało być rok temu *

A ile czasu już się znacie? Napisałaś że się zakochałaś, więc według mnie powinnaś przeciągać jak najdłużej się da, bo jeżeli zależy mu tylko na tym aby zaciągnąć Cię do łóżka do będziesz bardzo cierpiała.

Gość Niunnio
bardzo się wygłupisz:D

Gość seksii pleksii
dziewczyno teraz wszyscy si,e bzykają na 1 randce , będzie siara... a tak poważnie przed chwilą była w tv reklama gumek duex, poznają się na imprezie, a później kończą w łóżku i to wszystko tak magicznie ukazane :O hah z kurestwa próbują wyciągnąć piękno

Gość maleństwo2222333333
ja z moim facetem przespałam się po nie całym mięsiącu i jesteśmy razem juz pol roku. więc to chyba zależy od faceta dodam jeszcze że także ma 30 lat

Gość lyszka23
nie jestem jego pewna... mam wrażenie że to nie jest prawdziwy on, że się zgrywa żeby tylko zaciągnąć mnie do łóżka ,a gdybym przyszła oznajmić że jestem w ciąży ( co prawda jestem na tabletkach więc mało prawdopodobne ) to by się wypiął i jeszcze dostałabym opierdol że z czym do niego przychodzę.. nie wiem takie mam wątpliwości...

Gość maleństwo2222333333
no a ile czasu sie teraz spotykacie ?

Gość lyszka23
znałam go już wcześniej,ale to tylko takie spotkania u znajomych,już wtedy zawrócił mi w głowie, nie mówiąc już o tamtej nieszczęsnej nocy rok temu, nie mogłam długo zapomnieć, a teraz się spotykamy od zaledwie kilku tygodni..