Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 8, 2018 Nikaaa jeśli jesteś jeszcze na forum wez kobieto nie pieprz bzdur. Idź do lekarza popytaj, a nie zasmiecasz internet bzdurami jakbyś pisała do Bravo Girl. Skoro twierdzisz, że implanty w samolocie eksploduja, to rozumiem, że Doda i inne gwiazdy biegają za samolotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loneline Napisano Lipiec 30, 2018 Wydaje mi sie,ze najlepiej jest nie pytać się o takie bzdury ale wybrać się do dobrego ośrodka medycyny estetycznej i niech tam Wam wytłumaczą ile będzie się utrzymywał cały zabieg. Jak się do niego przygotować. Oraz jakie będą efekty ( w dobrym gabinecie powinni zaproponować Wam alternatywy). Na tej stronie jest jeszcze dobry artykuł na ten temat: https://bonadea-krakow.net.pl/aktualnosci/czy-przeszczep-tluszczu-jest-trwaly/ Jest tutaj opisane jak długo może się utrzymywać efekt po przeszczepie tłuszczu. Zwykle jest to od 2 do 10 lat. Chociaz średnia wynosi 5 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2018 Moim zdaniem to nie trwały sposób, sama nad tym myślałam ale jednak wyszłam z założenia, że lepiej iść do specjalisty i zrobić normalny zabieg. Mam teraz na prawdę ładne piersi, zabieg robiła doktor Żukowska która się mega zaangażowała, opiekowała mną i starała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2018 a ja wręcz przeciwnie, myślę, że to fajna opcja, byłam w klinice melitus w Warszawie na powiększaniu własnym tłuszczem i jestem bardzo zadowolona wraz z moim chłopakiem, myślę, że to jest bezpieczniejsze niż normalna operacja. mną zajmował się chirurg plastyczny Jarosław Zieliński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 ja jakoś tego nie widzę... no a jak zaczniesz chudnąć to przecież z piersi też zacznie ci spadać, prawda? I na co wtedy było ich powiększanie? o wiele lepsze są implanty. Sama zdecydowałam się na powiększanie piersi implantami. Wybrałam mentor w kształcie łezki, rozmiar cpg312 i wyglądają idealnie. Wiem, że co by się nie działo to piersi będę miała przynajmniej w takim rozmiarze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proBreast plus nie działa Napisano Maj 26, 2019 chciałabym ostrzec Was dziewczyny przed tabletkami na powiększenie piersi - to totalny kit. 3 miesiące stosowałam PROBREAST PLUS, zakupiłam na stronie producenta wydałam cos koło 480zl i nic, kompletnie nic nie dały a wiarę miałam ogromną zwłaszcza, że na pieniądzach nie śpię i to był wydatek dla mnie duuży. Chciałam odesłać w momencie niezadowolenia, i co się okazało, że nie miałam gdzie bo adresu nigdzie NIE MA. Uważajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danux Napisano Lipiec 28, 2019 Ja jakoś nie jestem przekonana, sama robiłam implanty u doktor Żukowskiej w Łodzi i mam je pięknie wykonane, blizn praktycznie nie ma, ładnie wszystko zagojone a piersi kształtne i symetryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina.Warszawa Napisano Sierpień 7, 2019 Tu masz fajnie opisany zabieg lipotransferu https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/chirurgia-estetyczna/lipotransfer/ Generalnie tkanka tłuszczowa jest idealnym materiałem do przeszczepu, bo nie ma reakcji alergicznych, a uzyskany efekt lipofillingu jest bardzo naturalny. Zaś w przypadku powiększenia piersi tłuszczem jest minus, bo nie da się powiększyć biustu o trzy rozmiary, a nawet jeśli powiększymy bardzo i efekt początkowo bedzie super, to później część się wchłonie :( Mimo to uważam, że jest to bezpieczniejsza metoda niż implanty, a już niezastąpiona przy oznakach starzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kama Napisano Wrzesień 11, 2019 operacje powiększania piersi własnym tłuszczem są zdecydowanie mniej inwazyjne niż implanty, sama wykonałam taki zabieg, a przy okazji straciłam kilka centymetrów z talii - same zalety, a dr Boligłowa u którego miałam zabieg jest naprawdę godny polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aurelia Napisano Wrzesień 11, 2019 dla mnie to za duze ryzyko, za malo badan przeprowadzono, niewiadomo jakich komplikacji mozna sie spodziewac... implanty typu mentor- sprawdzony preparat, uzywany w chirurgii od dawien dawna, daje ladny efekt. po co kombinowac z nowoczesnymi metodami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria Napisano Październik 8, 2019 Powiększyłam biust u dr Boligłowy, który wykorzystał mój nadmiar tłuszczyku w innych partiach i przyznam, że efekty są naprawdę spoko plus wyszczupliła mi się sylwetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 8, 2019 Aż boli głowa od tych naganiaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Listopad 25, 2019 Ostatnio byłam na konsultacji w inne sprawie u dr Pabiańczyka, ale spotkałam tam kobietę, która była po korekcie biustu przy pomocy jej własnego tłuszczu i bardzo sobie zabieg chwaliła. Myślę, że zabiegi tego rodzaju są jak najbardziej ok, zwłaszcza jeżeli pomagają kobietom poczuć się w swoim ciele lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia Napisano Styczeń 8, 2020 Witajcie. Jakie są Wasze opinie na temat powiększenia piersi własnym tłuszczem? Czy któraś Z Was miała system Brava? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina Napisano Styczeń 22, 2020 Słyszałam o tej metodzie ale i tak zdecydowałam się na sprawdzoną metodę powiększania piersi implantami. Zabieg został przeprowadzony w Krakowie u Dr Marty Raczkowskiej Muraszko gdzie otrzymałam świetną opiekę. Rezultaty powiększenia są dokładnie takie jak oczekiwałam - piersi są większe ale i nadal wyglądają naturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina1983 0 Napisano Czerwiec 13, 2021 Moim zdaniem ta metoda jest dużo lepsza niż tradycyjne implanty. Efekt jest mega naturalny, a do tego jest jeszcze jeden plus - wyszczuplone zostają obszary, z których pobrana jest tkanka tłuszczowa. Oczywiście ważne jest to, gdzie i u kogo taki zabieg przeprowadzimy. W Krakowie mogę Wam zaproponować Klinikę Genesis. Stosuję tę metodę z dużym powodzeniem. Tutaj https://klinikagenesis.pl/zabiegi/korekty-ciala/powiekszanie-piersi-wlasny-tluszcz/ jest więcej info o zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi900 0 Napisano Czerwiec 12, 2022 Powiększenie piersi własnym tłuszczem to dobre rozwiązanie dla kobiet, które oczekują naturalnego efektu i nie chcą mieć w sobie żadnych ciał obcych (czyli implantów). Sama jestem po takim zabiegu i jestem mega zadwolona z rezultatów. To zasługa świetnego lekarza - doktora Piotra Januszewskiego, który się tym zajął w Olmedical. Do zabiegu powiększania piersi tłuszczem była "dołączona" liposukcja. Nie tylko moje piersi się zmieniły- są pełne i naturalne ale również sylwetka- wysmuklona(szczególnie boczki i brzuch :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecima 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Kremy i suplementy NIE działają. Jeśli takie środki miałyby działać to byłyby niebezpieczne dla zdrowia. Jeszcze groźniejsze jest 'nieinwazyjne powiększanie biustu'. Swego czasu modny był 'Aquafilling' (teraz nadal istnieje, pewnie pod inną nazwą) który skutkował... koniecznością usunięcia obu piersi. Jesli szukacie dobrych zabiegów na poprawienie wyglądu biustu, polecam kontakt z kliniką https://instytut.bielenda.pl/oferta/kosmetologia-pielegnacja-twarzy-i-ciala/ Powinni je dobrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 29 Sierpień Nie wiem czy poddałabym się takiemu zabiegowi. Słyszałam o tym,że daje dobre efekty ale co z tego jak jest to zabieg na pól roku. Nie na dłużej ? To chyba już wolałabym operację chirurgiczną. Też nieprzyjemne ale przynajmniej efekt na stałe ? Aktualnie czekam na tabletki perfect bust. Dziewczynyna forach mnie namówiły. Mam nadzieję,że pomogła ( zdecydowałam sie na zamówienie tabletek razem z ich kremem na na powiekszanie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankabakra 1 Napisano 3 Wrzesień Tabletki? Ile mniej więcej udało Ci się powiekszyć piersi? Nie wiem czy takie tabletki by mi pomogły poniewaz jestem totalnie płaska jak deska Tak więć powiekszenie jesli byłoby to pewnie byłoby praktycznie niewidoczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 10 Wrzesień Właśnie im mniejsze ma się piersi tym powiększenie jest jeszcze bardziej widoczne. Na przykład sama mam biust o rozmiarze B i na wiele sie nie nastawiałam ale po tabletkach mam teraz rozmiar niewielkie C. Polecam jednak nastawić sie na dlugą kurację. Jeśli będziesz brała je tylko miesiąc to nie zobaczysz nic bo sama pierwsze efekty widzialam w drugim miesiącu ( w sumie wiedziała,że tak będzie bo na wizażu , na którym dziewczyny mi poleciły te tabetki równiez pisało,że jest to długoterminowa kuracja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankabakra 1 Napisano 13 Wrzesień Zastanowię się nad tym jeszcze mam jedno pytanie.Mianowicie czy stosowałaś same tabletki czy jeszcze jakieś ćwiczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 16 Wrzesień Tabletki dwa razy dziennie plus oczywiście partia ćwiceń na ujędrnenie ( w sieci jest baaardzo wiele propozycji cwiczeń tak wiec wystarczy jedynie sobie poczytać). Plus krem z serii perfect bust, który znałam wczęsniej. Waro poniewaz jak pierwsi się powiekszają to mogą powstać rozstępy. Jeśli stosuje się regularnie krem to rozstępów nie bedzie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik nie wiem czy to zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria5317 0 Napisano 19 godzin temu Tabletki na powiększenie biustu - https://probreastplus.pl Biorę Probreast już od 4 miesięcy i mogę potwierdzić, że jest to rewolucyjny produkt. Na początku czułam transformacje w moich piersiach, tak jakby coś działo się wewnątrz. To już 4 miesiące kiedy używam Probreast i moje piersi są bardziej krągłe i kształtne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach