Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedługo łysa

za niedługo bede łysa:(

Polecane posty

Gość juz niedługo łysa

hej, mam problem. Strasznie ale to strasznie wypadają mi włosy. Garsciami mi wychodzą, przy myciu włosów to az mi sie zatyka odpływ pod prysznicem. są dosyć długi tak z 10 cm za ramiona opadają jeszcze. próbowałam tabletek takich jak skrzypowita, vitabil, szamponu jakiegos wapniowego przeciw wypadaniu..ale włosy wypadają nadal. co prawda wciąz mi odrastają jakies nowe włosy bo widze ze mam na przegach głowy włosy takie 3-4 centymetrowe, ale mimo wszystko mam włosów coraz mniej. MAcie jakis wypróbowany sposób na to? miał ktos podobnie?

Gość do lekarza idź
i zrób jakieś badania.

Gość juz niedługo łysa
lekarz to mi polecił wyzej wmienione leki i powiedział ze taka juz moja uroda;/ byłam u drugiego który powiedział to samo

Gość juz niedługo łysa
myje włosy co 2-3 dni wiec to chyba jest tak normalnie, nie wyobrazam sobe myc włosów np raz w tygodniu

Gość lollercoaster
Możliwe, że jesteś niedożywiona. Nie chodzi o ilość jedzenia, ale jakość. Jeżeli żywisz się byle czym, to Twojemu organizmowi brak podstawowych składników i pozbywa się wszystkiego, co stanowi obciążenie, a nie jest niezbędne do życia. Wbrew pozorom w Polsce wiele osób umiera z niedożywienia - głównie starsze osoby w szpitalach, o które nikt nie dba, a szpitalna dieta wiadomo, jaka jest... :(

mi vitapil bardzo kiedys pomagal rok temu bylam przez wiele miesiecy w azji i tam zaczely mi strasznie wypadac włosy, po powrocie do polski kupilam Centrum- po prostu kompleks wszystkich witamin- po tygodniu brania przestaly wypadac. I tak biore to Centrum albo Vigor od czerwca codziennie po jednej tabletce- boje sie przestac :P ALE dziennie wypada mi moze jeden włos! Serio! Przy myciu NIC, po myciu w trakcie suszenia i czesania nic- mam na podlodze w lazience białe płytki a czarne włosy, wiec naprawde zawsze je widzialam a teraz ZERO! Pewnie nei na wszystkich tak to dziala, ale polecam sprobowac :)

chyba częste mycie nie może być przyczyna, chociaz w dzieciństwie mama zawsze toczyła o to ze mną wojnę i straszyła mnie, że będę łysa...myję codziennie od wielu, wielu lat i kondycja włosów jest dobra...osobiście polecam Wax :)

Gość fdsfddsf
ja tez myje codziennie i jeszcze uzywam pianki lakiery i tak dalej. rok temu mialam problem z wypadaniem i zaczelam uzywac szamponow wax. juz przy drugim uzyciu roznica byla bardzo widoczna. teraz od dluzszego czasu nic nie uzywam i jest w porzadku

Gość juz niedługo łysa
spróbuje tego centrum. moze cos pomoze. mówiłas o włosach na podłodze, ja włąsnie tez mam ciemne włosy, jasne płytki i jak susze włosy czesze czy prostuje to dywan mi sie robi pod stopami.