Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

postaram się być kulturalna

Czas zmienić nick bo matki to wredna grupa społeczna...

Polecane posty

Gość shadws in the night
Ale powiem Ci że na innych forach dla kobiet wcale nie jest lepiej... Kiedyś zarejestrowałam się na takim typowo babskim forum gdzie był y wątki o wszystkim, także o emigracji, liczyłam że zagrzeje tam miejsca dłużej ale okazało się że to była taka zamknięta grupa społeczna która bardzo niechętnie dopuszczała do tego grona inne osoby. Cały czas jakieś tajemnice, jakieś niedopowiedzenia, między sobą pisały a innych wypowiedzi olewały. Dałam sobie spokój. A tu? Grunt to nie brać sobie do siebie tego co się czyta.

Gość Panikara jakich mało
Postaram... I tak Cię będą gnębić jak komuś się będzie nudzić/ ktos wstanie lewą nogą/ będziesz myślała inaczej niż ten ktos i tak dalej :P

Oj, nie chodzi mi o sytuację gdy gnębią bo to ty, a nie ze względu na nudę. Chodzi mi o taka sytuacje jak jest z jagodą...ileś tam. Nie kojarzę wypowiedzi dziewczyny ale gdzie się nie pojawi to bluzgają na nią nie zależnie od tego co napisze.

No ale Jagoda się tym nie przejmuje, to dlaczego Ty się przejmujesz?

Gość Panikara jakich mało
W sumie to z jagodą masz rację - i jakby mniej ją tutaj "widzę" ostatnio, a rzeczywiscie cokolwiek nie napisała to zaraz były epitety :o

Nic na to nie poradzisz, nawet jak zmienisz nick. Nie zwracaj uwagi i nie przejmuj się. Życzliwe osoby tez się udzielają na Kafe :)

postaram sie byc kulturalna,a nie sadzisz ze bezpodstawnie sobie tego ikt nie ubzdurał? jestes męcząca,wpieprzasz się dziewczynom w topiki i trujesz bez ładu i składu:O jestes zlosliwa,chyba sama to przyznasz:O

Gość bo tak i już
małgosia wlasnie potwierdziła słowa kulturalnej :)a ja na przukład nie zauwazylam w jej słowach nic złosliwego, meczacego etc. :) Irytujące jest dla mnie to że jesli tylko przedstawiasz inny tok myślowy, lub robisz poprostu coś po swojemu to należy cię zjechać, objechać , przeżuć i wypluć + dorobić niepotrzebną ideologie :P ale jak napisała Falea jest tu też grono zdroworosadkowych, fajnych babeczek :)

Dokladnie AUTORKO. Juz nie chdzi o same wypowiedzi na forum ( chociaż jezeli ktos ma gorszy dzien to i tak skrytykuje ) ale nawet o glupie posty. Mialam chyba ok 10 postow ( z roznych nickow) i zawsze albo glupie odpowiedzi albo ich brak. Na 15 odpowiedzi 13 bylo negatywnych . I tak jest zawsze. Wiesz, gdyby te odpowiedzi byly jeszcze sensowne - bo przeciez ktos moze miec odmienne zdanie. Po to sie wlasnie na forum pisze. Ale te wypowiedzi nie sa ani sensowne ani madre typu - chcialas miec bachora, masz wiadro , jestes patologiczna, wspolczuje Twojemu dziecku . Sama powiedz czy to sa madre odp? Raczej nie. Niby żony, matki a zachowuja sie jak dzieci . I nie wazne czy zmienisz nick. Nic Ci to nie da. Widzisz sama z mojego doswiadczenia. Zawsze sa jakies SUKI za przeproszeniem ..

Ja się z tym zgadzam. Podobnie było z kornelkową i innymi mamami, które jak tylko pojawiały się na topiku, to zaraz było, że znowu one, że przemądrzałe itp I szkoda, bo dużo fajnych osób, z którymi można było tak konkretnie porozmawiać, odeszło z forum :o Ale powiem Wam jeszcze, że nie tylko na ciąży tak jest. Na ślubnym jest chyba gorzej ;)

Zgadzam się! Na mnie też jadą,tylko dlatego,że pewna panienka nawymyślała głupoty i wszyscy uwierzyli . No i co z tego,ze jestem młoda i że mam dwójkę dzieci ? Moje dzieci mają wszystko czego potrzebują,a to,że ktoś mnie ocenia z pozoru to mnie mało interesuje .

Gość kazmiga
postaram się być kulturalna a ja sie troche nie dziwie, ze wiele osob zrazilo sie do ciebie. Zobacz, nawet tytul tego topiku jest...hmmm...niegrzeczny ;-) (delikatnie mowiac). Sama jestes matka i do tej grupy spolecznej - jak to nazwalas, tez nalezysz. I wybacz ale czesto twoje posty przecza twojemu nickowi.

Gość postaram sie byc wulgarna
:D

Gość polandpoland
ojej..postaram sie byc kulturalna pozaliła sie jak to jej nie lubia na kafe:O no straszne:O a przyszlo ci do glowy ze nie lubia cie za to np. ze wyzywasz inne matki od ograniczonych idiotek,kretynek? ze na kazdym kroku chcesz udowodnic kazdemu ze jestes madrzejsza, lepsza itd? za co cie lubic? dla mnie jestes najlepszym przykladem na to co sama napisalas ze "matki to wredna grupa spoleczna" a ty jestes w samej czołówce:O

Gość do mamy razy dwa
piszesz gdzie teraz czy tylko podczytujesz???????????????

Gość troche prawdy
dramatyzujesz,jak zwykle. zreszta,zyjesz tylko ta kafe czy jak

Gość hahahha..:D
mama razy dwa i dobrze bo i tak nigdy nie mialas nic ciekawego do powiedzenia:D

Gość Ble, ble, ble.
Skoro się nie kąpiesz, tylko myjesz w misce to jak Cię lubić. :D :P

Nie, przeczytałam dopiero teraz, byłam na zakupach. Nie przypominam sobie tematu bym napisała do kogoś ograniczona kretynka ( owszem czasami jestem nieuprzejma, przyznaję bez niczego) Przypominam sobie jeden temat w którym wytraciłam coś kompletnie bez związku z rozmowa tocząca sie na wątku (niedawny temat o prezencie dla 2 latki) Owszem jestem złośliwa, ale swoje złośliwości kieruję zazwyczaj do uczestników dyskusji(oprócz wątku wymienionego wyżej, za który mi wstyd) tzn odnoszę sie do ich wypowiedzi do omawianego tematu, a nie do samych osób, bo akurat przyłączyły się do rozmowy i źle mi jest że piszą. Czemu jest tak że większość pamięta te złe tematy tzn kiedy ktoś był złośliwy i tylko te uwzględnia w ocenie, do chwili obecnej napisałam 1347 postów, nikt mi nie wmówi że wszystkie były złośliwym bełkotem, nudzącą paplaniną. Tytuł taki bo chciałam zwrócić uwagę, a jak przyznałam powyżej bywam wredna i złośliwa. bla, bal, bla temat o którym piszesz stał sie absurdem więc go tu nie przeciągaj. A gdybyś dobrze zapamiętała moje słowa inaczej byś napisała. Skoro krytykujesz maje wypowiedzi- to przygotuj się chociaż do tej krytyki porządnie. Nie pożaliłam sie na kafe, zauważyłam nagminny problem wielu, nie zauważyłam jeszcze ogólnej niechęci do mnie, raczej wczesne jej oznaki.

Gość Ble, ble, ble.
Dobrze, obiecuję, że się przygotuję. :> :> :> Po co się przejmujesz, że ktoś Cię nie lubi? To tylko wirtualny świat i trzeba mieć na niego zwisa. :D :P