Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodonidodonidodoni

Powiedziała, ze nie chce obarczac mnie swoimi problemami?

Polecane posty

Gość dodonidodonidodoni

Jakiś czas temu poznałem fantastyczną kobietę, piękną, inteligentną- trochę starsza ode mnie i do tego mężatkę. Teraz nie układa jej sie z mężem, więc staram sie ją wspierac jak mogę. dziś zadzwoniłem i spytałem co słychac, jak sie ma, czy daje sobie radę. Była jakby zmęczona i odpowiadała dosc lakonicznie i ogólnie. Pocieszyłem ją, powiedziałem ze jak sie zobaczymy to pogadamy na spokojnie i pożegnaliśmy się. Tuż po rozmowie dostalem od niej sms-a " nie bede cie więcej obarczac moimi problemami z ( tu imię męża)". Co to znaczy? na moje pytanie odpowiedziała " bo nie chce abys mnie odbieral jako znudzoną żonę". Ludzie co ona ma na mysli? O co jej chodzi, bo ja kobiet nie rozumiem?

"Teraz nie układa jej sie z mężem, więc staram sie ją wspierac jak mogę." - to zdanie jest rewelacyjne :D Myśl trochę, być może w następnym wcieleniu przyjdzie Ci na myśl, że "wspieranie" kobiety, która ma problemy z własnym mężem nie stanowią okazji do wykorzystania przez mężczyznę, który w ten sposób chce aby zostało mile połechtane jego ego. A teraz zastanów się chłopie - masz problem z żoną, a tu nadarza się okazja, bo jakaś kobieta chce Ci w tym "pomóc". Wszystkim wiadomo, co ze sobą niesie taka "POMOC".

Gość pogadaj z nia przeciez ona tak
naprawde tego chce

Gość Rakietnik
czy ty sie w niej zakochales?

Gość to tylko glupia gierka
ona cie do tej pory traktowala jako przyjaciela, tylko i wylacznie do pogadania, a z ety zaczales sie bardziej starac o jej wzgledy kobieta doszla do wniosku, ze chcesz ja wykorzystac. dltaeog skrocila dystans i mowi, ze nie chce cie obarczac swoimi problemami. chlopie, po prostu cie splawia!

Gość ejeijffffff
zakochales sie w niej i nadskakujesz Kobicie. Nie chce wiec niech nie mowi ci o problemach. Czlowieku zmien zachowanie bo sie rozczarujesz. Byles dla niej tylko czasoumilaczem , powiernikiem. Ja przechodzilem przez to samo

Gość dodonidodonidodoni
Nie nadskakuję:( Po prostu staram sie byc blisko i dyskretnie czuwać. Chcę aby Monika miała świadomość, że zawsze może na mnie liczyć, aby wiedziała, ze może do mnie zawsze zadzwonić i sie wyżalić. ale nie jest tak, że ja ją błagam o spotkania, duzo pracuję i mam mało czasu.

Gość Monalizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
musisz ja bardzo kochac skoro tak postepujesz, tez bym chciala takiego przyjaciela ktoremu moglabym sie wyzalic i bylby zawsze chetny do sluchania i na posterunku, no ale jak widac tylko fascynujace,piekne i inteligentne kobiety tak maja

Gość dodonidodonidodoni
Ej Ty wypad z tym spamem o allegro! to co mam jej dać spokoj?

nigdy przenigdy , szkoda takiej kobiety, a moze ci sie uda zdzialac cos wiecej. Poswiecaj jej swoj czas a zobaczysz ze to doceni i cie nalezycie wynagrodzi.

Gość do Monalizzz
żartujesz chyba?

a jakbym smiala zartowac z takich powaznych rzeczy, ewidentnie chlopak sie zakochal i ma jakies nadzieje odnoscie tej kobiety, a skoro ona mu sie zwierza w jakis sposob zaufala mu, bo przeciez nie mowi sie pierwszemu lepszemu o problemach zyciowych

no właśnie nieszczęśliwi kochankowie wylewaja to swoje filozoficzne wątpliwości, a myslą tylko o przyspieszeniu wzajemnego wyrypania :D I co ona miała na myśli? czy to juz czas rezerwować hotel? czy jeszcze pobleblac trochę?????

Gość laikowski kazik
napisales ze to glownie ty jej pomagasz a ona? Czy tez jest kiedy jej potrzebujesz?

Gość dodonidodonidodoni
Tak, chciała mi pomoc- gdy szukałem nowej pracy. Zaoferowała uruchomienie swoich kontaktów. Ale nie zdazyłem skorzystać, praca sie znalazła sama:)

Gość MAKSYMMILLLIAM
WCIAZ NIE NAPISALES JAKIMI UCZUCIAMI JA OBDARZYLES?

Gość dodonidodonidodoni
Sam nie wiem jakimi:( Wiem, ze to fantastyczna, inteligentna, piękna kobieta, wiem, ze mógłbym z nią byc od zaraz. Tylko, ze ona jest męzatką i to mnie hamuje.

Gość MAKSYMMILLLIAM
czyli ona ciebie chce i ty ja takze? No i dodatkowo nie uklada jej sie w zwiazku . Wiec nie rozumiem w czym problem ?

paczta ludzie, jaki szlachetny sie znalazł, jak chcesz pomóc to może sie po prostu nie wpierdalaj, oni pewnie maja dzieci, a ona się tylko zagubiła a liczysz, że sobie porypiesz na doczepkę. I jeszcze te górnolotne słowa.... Aż mdli...

Gość dodonidodonidodoni
akurat dzieci nie mają i raczej nie bedą miec. Monika ma z tym problem. Gdybym chcial ją wyrypac, doprowadziłbym do tego już podczas jej pierwszej wizyty w moim mieszkaniu.

to trzeba było wyrypać! Brak dzieci to pewnie nie jej wina, ale jego, a ty jestes doskonałym dawcą spermy. Ty zrób jej dziecko, a oni będą szczęśliwą rodziną! Myslę, ze jej mąż wie o jej planach i przymyka oko, bo tez chce mieć dziecko. Ciekawostką jest fakt, że w każdej znanej mi podobnej historii, kochankowie są młodsi od puszczalskich kochanek.

Gość dodonidodonidodoni
Brak dzieci, to akurat jej wina, ona ma z tym problem. zatem Twoja teoria leży w gruzach....

Gość złAmAneSeRduszKo
zebys tylko wiedzial co czuje czytajac to ;( serce sie kraja i boli to ze ja nawet w polowie nie jestem taka jak ona;( DLaczego tak jest ze ona moze miec Cie kiedy chce i oddajesz jej sie caly ,dla niej jestes taki jakbym ja chciala zebys byl dla mnie, ale widocznie nie zasluzylam sobie na to bo mnie zwyczajnie nie kochasz i juz nie mam co sie dalej łudzić ze kiedykolwiek to sie zmieni... Mna sie tak nie interesujesz i mimo tego ze znamy sie juz dlugo i nigdy nie probowales zajrzec w glab mnie a nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co kiedys przezylam ;( dosyc uzalania sie nad soba! Juz nie wspomne o niej masz moje slowo ale i tak to nic nie zmieni... I NA KONIEC PAMIETAJ ZE WARTO WALCZYC O MILOSC! TYM BARDZIEJ ZE OBIE STRONY TEGO CHCA. JA JUZ PRZEGRALAM, SAMA NIE POTRAFIE SPRAWIC ZE MNIE POKOCHASZ I NIE MAM SZANS POKONAC JEJ. BYLA,JEST I BEDZIE LEPSZA DLATEGO CIAGLE WYGRYWA. PRÓBUJ I NIE PODDAWAJ SIE . POMOZ SZCZESCIU ;) POWODZENIA...

Gość złAmAneSeRduszKo
ten post mial pojawic sie w innym, temacie ,sorry

Gość marzenia,
ojej i co za problem, nie chce obarczać Cię swoimi problemami, ale to nie znaczy że nie chce się z tobą kontaktować czy przyjaźnić, jest mężatką więc pewne rzeczy robić nie może. Czas pokaże czy wasza znajomość rozwinie się czy nie i tyle.

Gość dodonidodonidodoni
Dzis wysłała mi sms-a, ze mąż sie od niej wyprowadził, jeszcze nie odpisalem bo sam nie wiem czy ona sie mną bawi, czy co?