Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PonssiponS

czy Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość PonssiponS

Jestem z facetem w związku od ponad 2 lat. ostatnio coraz bardziej podbają mi się inni faceci i boję się, że moge mojego faceta zdradzić... Jezeli chodzi o nasz związek, to wiadomo raz lepiej raz gorzej.. ale nie jestem przekonana co do swoich uczuć wobec Niego.. już raz się rozstaliśmy na 1mc.. wrócilicmy do siebie, bardziej z jego względu.. on b. mnie kocha i jej dla mnie bardzo dobry.. jest miedzy nami 4 lata róznicy. wczesniej nigdy nie byłam w żadnym powaznym związku. jestem ciekawa jak to jest z innymi??

jak to jak? inaczej z tego powodu że to inny ;] coś mi się wydaje że po prostu zauroczenie się skończyło miłość nie powstała

Z poprzednim tak miałam i to dużo wcześniej. Z obecnym jestem 2 lata i jest lepiej niż na początku. Na innych popatrzę ale nie miałabym na nikogo innego ochoty. Odkochałaś się chyba

->Boratka nie wiem jak mam mu to powiedzieć.. on mnie tak bardzo kocha... jest dla mnie taki dobry.. ale inni mi się podobają... może głupio to zabrzmi, ale myślisz że powinnam mu powiedzieć o tym, ze zwracam uwagę na inncyh facetów?

->Boratka nie wiem jak mam mu to powiedzieć.. on mnie tak bardzo kocha... jest dla mnie taki dobry.. ale inni mi się podobają... może głupio to zabrzmi, ale myślisz że powinnam mu powiedzieć o tym, ze zwracam uwagę na inncyh facetów?