Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszyna093

Kto umie Niemiecki????

Polecane posty

Gość monitor
a w czym problem?

Gość monitor
nie znam czasów :P i tylko trochę rozumiem :D więcej mi nie potrzeba :classic_cool:

Deadman - Witam Cię :) Kurczę... to nikt mi nie pomoże... na korki nie mam kasy i taki finał.. Dobra, może jakoś dam radę ten semestr zaliczyć :P

Ja to tylko dobry bylem z niemieckiego w gimnazjum i w 1 klasie liceum bo pozniej to juz bylo ciezko...mielismy do zaliczania jakies opowidadnia po niemiecku i musielismy je z pamieci mowic, listy. pocztowki itp :) Pamietam jak sie tych czasow uczylismy ale zawsze przed kartkowka mialem mini sciage z czasami i odmianami do czasownikow zreszta nie tylko Ja :D Jakos przez to udalo mi sie przejsc naszczescie ;)

u tej babki to nie ma szans ściągać i w tym problem :P Już raz mnie przyłapała i do tej pory pewnie mnie wzrokiem szpieguje ;] No nic.. trudno. Ja od roku się uczę, w pierwszej klasie miałam dwóje na semestr ale babka się na młodszą zmieniła i klops;p

Chciałbym Tobie pomóc ale niestety tak jak mowie z niemca nie jestem dobry niestety a nie chce Ciebie wprowadzac w błąd :(

ok spoko :):):) Ja uciekam spac :) Przez Colę czuję się senna :D Dobraaaaaaaaaaaaaaaaanoc !!!!!! :D:D 😘 :*:*:*

Gość dorotkowo
uczcie się dzieciaczki niemiecki napewno jest brzydki i nie za łatwy ale w de idzie dobrze zarobić przy osobach starszych i dzieciach praca dość ciężka ale te 900 euro netto dostaniecie........lepiej jak w polsce...... :)