Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz oszaleje :(.

Wyjechal sluzbowo,wczoraj mial wrocic ale nie wrocil

Polecane posty

Gość janko muzykancio
laleczka sama jesteś prowo daj jeszcze do grafologa by twierdził na bank ze jest to prowo

Gość Zaraz oszaleje :(..
mam dużą łechtachę,przynajmniej nie muszę wycierać podłogi na mokro i kupować mopa

Gość zWILCE
laleczka23 ales ty tepa;)

Gość lokokoke
KOBIETA MOZE CIERPI NAPRAWDE A WY DRWICIE,ZAL

Gość jaki byl wasz 1 raz?
az zal takie cos czytac...oczywiscie ze to ta asama osoba od odwolania slubu 2 tyg przed...to opoidywanie co mowila ona co inni, co czula jak jej serce walilo...no sluchajcie...wasz maz nie rpzyjezdza z delegacji a wy dorosle kobiety co robicie zamiast dzwonic do jego firmy itp itd ...wchodzicie na kafe i piszecie felieton...hehe ale oczywscie dziewczynki, kpore uwielbiaja takie tasiemce niczym moda na sukces sie tak ekscytuja i czekaja n rozwoj wydarzen oh jej co bedzie...zy on ja naprawde zdradzil...co powie autorka...czy sie porzyga z rozpaczy? ja piernicze az sie wierzyc nie chce ze tyle glupoty na swiecie jest...

kochanka męża robi mu loda słyszę siorbanie . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . .

Gość manzsedz
jaki byl wasz 1 raz? a mnie ciebie zal

kochanka męża zesrała sie z rozkoszy a ja się zerzygałam .. . . . . . . . . .

Gość chlapchaaaaaap
Zaraz oszaleje :(.. potnij sie;)

mansedz...a mi Ciebie zal...ktos napsize jakas smutna historyjke ktora smierdzi od razu zmyslaniem a wy wierzycie we wszystko jak durne idiotki...tak jak malolaty, ktorym faet duzo mowi a pozniej zostawia je z brzuchem...tak jak bylo w tej historii ze slubem od razu bylo wiaodmo ze to prowo ale niektore dziewczyny tak jak Ty pisalo "autorko pamietaj ze sa ludzie ktorzy sie o Ciebie martwia" sratatat ja bym sie martwila o wasze glowy, ktore chyba za bardzo nie mysla...ja piernicze no naprawde zeby wierzyc w takie bzdory... zrozumcie ze dorosla kobieta ktorej maz znie wraca z delegacji i pozjiej sie ejszcze dowiaduje, ze ja zdradza nie wchodzi na kafe i nie pisze o tym ze szczegolami "mialem ci o tym nie moci, mialem go kryc, ale on ma kochane"..takie szczegly pisze co kto mowikl? kobieta, ktora sie dowiaduje ze maz ja zdradza? ja piernicze normalna moda na sukces ale wy lykacie wszytsko...

kochanką męża jest owca w obórce sąsiada owca ma na imię Dolly mąż mnie z nią zdradza :( . . . . . . . . . .

laleczka - dobrze ze chociaz ktos rozsadny tu jest...

bo myślę, że gdybym ja była na jej miejscu to siedziałabym w domu i ryczała, a ostatnią rzeczą na którą miałabym ochotę to właśnie usiąść na kafe i pisać z detalami każde słowo, które ktoś powiedział lub ja pomyślałam. Już raz dałam się wrobić w poprzedni wątek autorki tych zacnie wymyślnych topików i dlatego też drugi raz nie dam się zrobić "w balona".

Gość jak ktos
uwierzyl , to chyba jest takim samym swirem jak autorka. To na poczatku moze i prawda, ale na str. 6 to juz prowo jak nic, nic sie kupy nie trzyma same brednie

Gość do tepej lalki:D
laleczka23 Tylko wlasnie chodzi o to ze nie jestes na jej miejscu,nie jestes nia:P Kazdy z nas jest inny i zachowania w takich sytuacjach tez sa roznorodne,wiec nie pisz nam tu bzdur glupia laluniu łokej?:D

Gość Treskamirzut
I jak tu kurde cokolwiek napisac-zwierzyc sie ludziom, na tym zasranym kafe,skoro za kazdym razem kiedy wysmiewacie czlowieka i zarzucacie mu prowo? Jestescie beznadziejni!

Gość ciekwcie
Autorko co tam u ciebie? Napisz cos,pamietaj ze sa osoby ktore ci wierza i chca pomoc.

Gość ojejejejejejea
NO I CO TAM?

Gość szalemnasie
up

laleczko nie wszystko w zyciu jest tak poukładane jak w domku dla lalek.Sadząc z nicku mniemam ,ze masz 23 lata.To za małoby wiedziec,ze zycie pisze rózne scenariusze. Skad wiesz moze nie ma sie przed kim wygadać,nie ma znajomych lub przyjaciół albo najnormalniej w swiecie sie wstydzi.Jakos nie zauwazyłam ,zeby tu siedziała po kilka godzin dziennie ,prawda. Takie baby jak Ty są beznadziejne.

Dla zainteresowanych.... Dostalam dzis od mojego meza smsa,pisal ze juz wie,ze ja wiem o wszystkim,napisal mi pare slow na temat tego co sie stalo i kazal mi sie zastanowic nad tym zanim podejme decyzje co z nami bedzie,ale nie wiem czy o tym pisac,bo wiele osob twierdzi ze wszystko sobie wymyslilam.

Nie wierze ze dostalam takiego kopa od zycia,za co kurwa?!,za co:(? Zreszta nie musicie wierzyc,to mnie akurat teraz najmniej interesuje:(Chcialam sie tylko wyzalic,bo sobie z tym nie radze i moze znajdzie sie ktos ,kto mi uwierzy i pomoze to przetrwac.

Gość fffrfhjujhfdddfj
no,ale co Ci napisał?

Gość Jasienkiecka
Ja wierze napisz co jest grane

To co napisal jest dla mnie smieszne!! To jego sms- "Kochanie,wiem ze juz wiesz,ale to nie tak,ja tam pojechalem tylko z nia porozmawiac,chcialem zeby zrozumiala ze nic nigdy miedzy mna a nia nie bylo i nie bedzie, ona sobie cos uroila,zaczela mnie szantazowac ze ci o wszystkim powie i ja dlatego tam pojechalem zeby pogadac,tylko pogadac,zeby sobie zartow nie robila ze mnie,balem sie ze chce miedzy namieszac,a mnie z nia powaznie nic nie laczy.Jak zrozumiala ze wszystko na nic,to musiala mi chyba cos dosypac do kawy bo ja nic nie pamietam,pamietam tyle ze sie obudzilem na moment,zobaczylem jej twarz przez mgle,a potem znowu spalem.Blagam zrozum mnie i mi uwierz." Nie wierze mu!! Mogl wymyslec lepsza historyjke,drań!!!!!!!!!:( :( :(

ja uważam, że powinnaś mu napisać lub zadzwonić i powiedzieć, że ma w tej chwili zjawić się w domu, a jak nie przyjedzie w ciągu godziny to może już nie wracać w ogóle ma wrócić i wytłumaczyć ci wszystko, powiedzieć, co on teraz zamierza zrobić i czy w ogóle zdaje sobie sprawy, co on wyprawia w każdym wypadku ja bym mu nie wybaczyła:( nie ma mowy nie dość, że ma kochankę to jeszcze naraża cię na takie nerwy, że mało w domu na zawał nie schodzisz:/