Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz oszaleje :(.

Wyjechal sluzbowo,wczoraj mial wrocic ale nie wrocil

Polecane posty

Gość cxxfxdfs
a ja mysle ze to prowokacja.

ok, bo juz nie mam siły wymyślać dalej to prowokacja. jestem na stduach dziennikarskich i zastanawiałam sie jak ludzie dają się łatwo wrkecac no i czasem na kafe wymyslam rozne tematy. tak to prowokacja. ale dzieki ze ze mną byłyscie i za wsparcie!

Gość Prowokacja oczywiście
nie wiadomo już która w tym stylu (ten wątek przejawiał się w tematach prowokatorów już w setkach odsłon), a debile dalej niczego nie nauczeni :O Matko, jacy ludzie na Kafe są głupi :O

to podyszyw! ja naprawde czuje sie zła, zdradzona i oszukana. nikomu tego nie zycze. to okropne uczucie. czy was nigdy niz zlego nie spotkalo? ludzie. nie wiem co z soba zrobic. wiecie? dzis zrobilam test okazalo sie ze jestem w ciazy. okres spoznial mi sie kilka dni. myslalam ze to nerwy teraz mam ich wiele. stresuje sie i denerwuje ze nie go nie bylo i teraz te smsy i to wszytsko. dzis mnie cos tknelo. poszlam do apteki i kupilam test i wyszedl pozytywny. jeszcze za kilka dni powtórze bo mam nadzieje ze moze ten test sie myli?:( jestem zrozpaczona. :(((((

Gość Prowokacja oczywiście
No oczywiście: ciąża! :D A co teraz? Kosmici ci do sypialny wejdą? Czekamy, czekamy na dalszy ciąg tej nudnej telenoweli.

jejku. jesli naprawde jestem z nim w ciazy? nie wyobrazam sobie. jak ja mam byc teraz szczesliwa? kiedys marzylam o dziecku z nim a teraz? jak on sobie to wsyztsko teraz wyobraza? zostawi mnie i bedzie z nia? czy ze mna? chyba usune:( jesli sie okaze ze naprawde jestem w ciazy usunę chyba... chyba.

czemu sie ludzie pode mnie podszywaja? przeciez mam trzy kropki ... wino dobrze smakuje. pije. ale mam wyrzuty sumienia. jesli naprawde jestem w ciazy to nie powinnam pic. ale mnie to dziecko nie cieszy:( nie chce miec go z nim. jestem wsciekla. sluchajcie a moze zapytac sie kumpla gdzie mieszka ta jego i pojechac do nich co? mysliscie ze on jest u niej?

napisal mi kolejnego smsa: "kochanie wiem ze cie zdradzilem, jestem dupkiem, wiem ze czujesz sie oszukana i zdradzona pewnie jestes na mnie wsciekla. nie moge tego odwrocic.. wlasnie sie dowiedzialem. ona mi powiedziala... bede juz z nia zwiazany w pewien sposob.. przepraszam, jade do ciebie jak tu skoncze" zwiazany??? co on pisze?? a co jesli sie okazalo ze ona tez jest z nim w ciazy???????????????????? o matko. swiat mi sie wali. pomozcie mi!

I jak tu sie zwierzyc,jak jacys durni ludzie podszywaja sie pode mnie? Chyba nie bede juz o tym pisac,bo po co...? Nie ma sensu,skoro jaja sobie robicie ze mnie!! Jestem dorosla i nie bawi mnie wypisywanie bzdur,prowokacje itd...Chcialam po prostu zwyczajnie pogadac,tyle...

co jesli ona jest z nim w ciazy????????????????????????????????????? chce go odzyskac!! ja jestem z nim w ciazy (prawdopodobnie) nie chce by on zajmowal sie nia i jej dzieckiem tylko moim.. naszym. co mam robic???????? ten dupek tylko napisal smsa ale nie odbiera telefonow. jestem taka zla. rozne emocje teraz we mnie siedza. nie wiem co mam robic. co mam robic. jak sie zachowac. a moze pojechac do jego mamy? rozne pomysly juz mi do glowy pryzchodza?! moze powiedziec jego mamaie o wszytskim???

to gdzie on jest , że Ci esy pisze, nadal tam??? a czemu nei zadzwoni?? nie wierze! że to prawda!

napisalam ze jesli nie wroci w ciagu godziny do domu to moze sie w nim nie pokazywac. odpisal""i tak w ciagu 1h bym nie zdarzyl. wiec chyba to koniec. ona.. okazalo sie ze jestem z nia zwiazany, ze bede, nie moge ot tak wyjechac. musze byc odpowiedzialny co??? ona jest z nim w ciazy teraz jestem tego pewna. ale ja tez!!!!!!!! i co teraz?

Gość morda w kuuubeł
I co Pelikanersi?? ALE TY JESTES ZJEBANY

Gość DO I co Pelikanersi??
ALBO SKRÓCISZ STOPKĘ ALBO NIE WEJDZIESZ WIĘCEJ NA TO FORUM ZAŁATWIĘ CI TO MASZ TO JAK W BANKU

Gość asdsadsadasdsa
kurwa do I co Pelikanersi?? jak jestes taka/taki inteligenty to kurwa moglbys nie psuc zabawy. nie widzisz czegos????? ja pierdole. przyjrzyj sie dokladnie skoros taka/taki bystry. zrozum :):):) widzisz czy nie widzisz????? :) o matko. nie psuj jak widzisz.

Gość Glupi Pelikaners
On/ona nie wie jak zwrocic na siebie uwage haha,tylko w taki sposob potrafi,przez swa dluuuga stope,wybaczcie mu to uposledzenie umyslowe,to biedak:D

Gość edfrgthyujio
www.forumes.pl

Gość Glupi Pelikaners
On/ona nie wie jak zwrocic na siebie uwage haha,tylko w taki sposob potrafi,przez swa dluuuga stope,wybaczcie mu to uposledzenie umyslowe,to biedak:D

Gość ciebie nie mozna pomylic
z wiadomych przyczyn ktos tu wyzej juz napisal o co kaman :D:D

Gość wkurwiajaca jest jego stopa!!!
I co Pelikanersi??

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciebie znajde i utna ci ta dluga lape ciuuuuuuuuulu

Gość loookkkki
czemu z nim nie zrobia tutaj porzadku?