Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaraz oszaleje :(.

Wyjechal sluzbowo,wczoraj mial wrocic ale nie wrocil

Polecane posty

Gość Zaraz oszaleje :(.....
może to były i lewe pieniądze, bo bez przelewu na szefa, skąd mam wiedzieć

Gość hiroŁ
ktora to ty bo juz kurwa nie wiem:O

Gość dobra rada dla autorkiii
sluchaj jak wroci, to zanim go zdzielisz po ryju. wysłuchaj jego historyjki, jak skonczy powiedz. "mhm a dlaczego klamiesz? ja wiem gdzie ty byles na prawde. teraz oczekuje, ze sam mi powiesz prawde." cos tam bedzie gadal to utrzymuj swoja wersje "miej honor i przynajmnioej powiedz prawde, jak nie to mozesz sie zacząć pakować" i caly czas mow z przekonaniem, ze znasz prawde... heh.. przynajmniej moj sie na to nabrał i nagle z historyjki o kradzieży zrobila sie impreza i noc u jakiejs dziwki... dopiero potem zdzieliłam po ryju. takze warto wpierw taki trik zastosowac, zanim bezgranicznie łykniesz wszystkie brednie ktore ci przedstawi.

Gość czarna to autorka
.

znam swojego meza,kurwa zadzwonilby do mnie,wie jak sie martwie kiedy wyjezdza na dluzej,a tym bardziej w drodze powrotnej dzwonimy ciagle do siebie,caly czas mamy kontakt,nie narazilby mnie na taki stres! Cos tu nie gra

prawdziwa to ta czarna, boze tak ciezko to poznac, ze ta pomaranczowa wypisuje brednie?

Gość moze ktos od
niego z firmy do ciebie napisal

Gość Zaraz oszaleje :(.....
łatwo tak powiedzieć, ale mój ma zawiasy i jakby co to idzie do pierdla na trzy lata :(

nie ludz sie ze jakiegokolwiek czlowieka znasz w 100% na wylot... :o zwlaszcza, ze to facet :o statystycznie bardziej prawdopodobne jest to, ze tanczy ne jego chuju stado kurewek niezeli go okradli :o

Gość hkhk
nawet smieszny nie jestes podszywie

Gość a to byl PL numer
??

sluchaj ale skoro dostalas tego sms, to znaczy ze ktos wie, gdzie oni sa i raczej krzywda im sie nie dzieje... no to najbardziej korzystnym rozwiazaniem w takiej sytuacji dla ciebie jest to, ze sie po prostu upili we 2... a ten drugi to ma jakas zone/dziewczyne???? jaki jest z charakteru? moze jakis figo fago co przebiera w dupach.. z takim koleżką to twoj mogl sie dlugo nie opierać.. i dac sie namówić np na niemiecki burdel czy cos

Sluchajcie,dzwonilam do niego i byl sygnal,a zaraz potem tak jakby tel padl,albo mnie odrzucil, za drugim razem juz niedostepny,to chyba jakies jaja,moje serce tego nie wytrzyma

jak sie okaze, ze sie poszedl zabawic... czego mu kurwa nawet specjalnie nie mozna zabronic, bo jest dorosly, ale ze nawet nie powiedzial o tym co moga sie martwic... miej swiadomosc, ze wówczas masz męża skurwiela :o przykro mi. musis zbyc silna i zdziel go po ryju!

a jego mama w szpitalu jest,nawet jej o tym nie powiedzialam bo nie chce jej narazac na stres.Jesli on sie bawi,to to jest koniec.Jezu ale to nie w jego stylu,a jego kolega to w porzadku facet,nawet nie chcial tam jechac zeby zony z malym dzieckiem samej nie zostawiac,ona niedawno urodzila synka,Ludzie przezywam koszmar,powaznie:(

Gość NIEPrawik89
polski nr to moze rodzina tej kobiety jego kolegi ?

Gość paniks
zglosilas juz na policje ? skoro byl chwile sygnal to beda w stanie z grubsza zlokalizowac, gdzie sie do sieci logowal jego telefon

ale ona tez nic nie wie,jestesmy w kontakcie,rozmawialam z nia przez tel i powiedzialam o tym smsie,powiedziala ze w to nie wierzy,ze ktos sobie zartuje.Ale jak?? to niemozliwe,ten ktos musi wiedziec co sie z nimi dzieje,no kurwa zabije drania!!! dlaczego milczy??:(

Gość DZWON NA POLICJE
BOZE JA NIE ROZUMIEM, CZEMU TY TEGO NIE ZROBILAS JESZCZE??? NO UZASADNIJ MI LOGICZNIE DLACZEGO JESZCZE NIE ZGLOSILAS TEGO NA POLICJE???

a może komuś z firmy udało się skontaktować z nimi ? i ten ktoś napisał ? no nie wiem. jak miał zabalować ? z kim ? z niemkami ?

Gość odpowiadammmm tobie
no wlasnie...wyslij tego cholernego smsa na komorke m eza ii jego kolegi ze idziesz zglosic to na policje ze zagineli...moze oczy im sie otworza i odezwa sie sami

chcialam zadzwonic,ale ten sms mnie skolowal.Wyslalam przed chwila do oby dwoch ze jak sie nie odezwa to powiadomie policje,i nie dostarczono.Co robic,mam dzwonic na policje? moze ktos im skradl telefony,jezu nie wiem:(

nie przyjmą, bo zaginięcie zgłasza się po 24 godzinach... a autorka w południe rozmawiała przez telefon z nim

zaginięcie zgłasza się po 24 albo i 48 godzinach, wiec nic nie zdziałasz