Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozof posiadacz firmy

odnośnie złego traktowania zwierząt i zamęczania ich

Polecane posty

tak sie zastanawiam nad tymi aferami i trzeba wziąć pod uwagę że u mnie w budynkach gospodarczych grasują myszy od czasu do czasu.i ja mam nastawione pułapki i jak się taka mysz złapie to pochlapie wokół krwią , ginie męczeńsko a jednej nawet łebek urwało.W końcu to też zwierzę, czy podlega to pod kodeks prawny ? taka mysz też czuje i cierpi a ja je zabijam

nikogo nie bulwersuje śmierć tych zwierząt ?

Gość YUIOYU
żebys skurwysynu zdychał w meczarniach raze ze swoja matka, ogólnie zebys zdechł!

moja matka mnie zrobiła po pijaku i dlatego mam takie odchyły, np. lubie sie kompac w szambie czuje sie wtedy jak w jacuzzi

mojej starej tez urwało łeb jak ojciec grał w bejsbola

Gość ja ostatnio ogladalem
dokument jak sie obchodzi ze zwierzetami idacymi na rzez ;/ widok krowy, ktora widac wie ze zaraz dostanie paralizatorem w leb, czy masowe upychanie kurczakow , ktore ida pod tasak wywarlo na mnie negatywne wrazenie. Bylo mi ich zal :( No ale tak, piesek i kotek sa najwazniejsze, palcem ich ruszyc nie mozna ;/

Wszystkich którzy zabijają dla frajdy, powinni też tak zabijać ale żeby takie skur....umierały w męczarniach, taka pokuta za zadanie komuś bólu

ja ostatnio ogladalem dokument jak sie obchodzi ze zwierzetami idacymi na rzez ;/ widok krowy, ktora widac wie ze zaraz dostanie paralizatorem w leb, czy masowe upychanie kurczakow , ktore ida pod tasak wywarlo na mnie negatywne wrazenie. Bylo mi ich zal No ale tak, piesek i kotek sa najwazniejsze, palcem ich ruszyc nie mozna ;/ A obdzieranie psów ze skóry na żywca uważasz za coś przyjemnego dla nich?