Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zochaa

Dziś pierwszy raz idę do restauraji. Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość fdfdsa
a powiedz mi Zosiu co chcesz zamówić do jedzenia? oprócz kurczaka?

Gość fdfdsa
i ile chcesz wydać? Bo siłą rzeczy KFC to droga restauracja:(

koniecznie załóż świecącą biżuterię - to trend modowy kobiet z wyższych sfer, dobrze by było gdyby buty miały też świecące kryształki abo cekiny

Gość fdfdsa
A o modlitwie przed jedzeniem chyba nie muszę wspominać. Jeżeli zaczynasz jeść musisz odmówić pacierz. W tym celu machasz na kelnera ponieważ on prowadzi z Tobą modlitwę Pańską, jeżeli kelner będzie bardzo wierzący może się zdarzyć, że będziesz musiała odmówić różaniec (nie zapomnij mieć go w torebce)

Gość fdfdsa
Nie słuchaj chyba widzisz ze na zdjęci są skośnooczy

Planuję zamówić jakąś zupę (pomidorówkę lub chłodnik), pół kurczaka z rożna z ziemniaczkami i surówką oraz jakiś deser (zobaczę na karcie dań co tam mają)

Gość zjesz pół kurczaka
ziemniaki, surówkę i jeszcze deser?:D chyba jesteś chłopem:p:p

to żeby jeść deser do obiadu trzeba być chłopem ? ja jadam i jakoś gruba nie jestem ani wielka

Gość fdfdsa
Tylko nie pomidorówkę z ryżem!!!! Chyba że umiesz jeść pałeczkami:) Ten ryż trzeba wybierać pałeczkami. O której autorko się tam wybierasz? i w ogóle w jakim mieście?

Gość zjesz pół kurczaka
zupę pół kurczaka z dodatkami i deser jadają kafeteryjne kaszaloty lub faceci je udający, więc jesteście jednym lub drugim aliksandro i zocho:p:p:p

Gość zocho poprawiłas mi humora
Ten temat to nic, wejdźcie na jej bloga, do którego adres ma w stopce, tam to się dopiero jajca dzieją. Czytam od poł godziny i szczam!!! :D:D:D:D:D::DD:D::D:DD

taaaa...ja prowadzę aktywne życie i jak coś zjem to nie robi mi sie wielka doopa jak tobie , wiecznie odchudzająca sie maszkaro siedząca przed kompem :P

Gość fdfdsa
a to jest jej blog?

Gość zjesz pół kurczaka
taaa...teraz wszystko jasne:p:p:p

Gość fdfdsa
Hahhahahaha kocham ją;* " Czesc ziomale!!! A więc w sumie teraz jest moja kolej na notkę, ale wpadlam tylko napisać, że nie dam rady opisywac naszych przygód, gdyż mam wlaśnie monstrancję i nie jestem w stanie zrobić niczego bardzo smutnyBrzuch mnie strasznie boli i cieknie ze mnie ciurkiem AaaNiech te dni już się skończą. Najgorsze, że za miesiąc znów mnie czeka ta katorga...I tak w kółko, aż do klimatorium. Dzisiaj pół dnia w szkole paradowałam z czerwoną plamą na różowych spodniach. Wata mi przeciekłarumieniecNie wiem czy ktoś zauważył, ale widziałam jak ludzie mi sie przyglądali"

Gość fdfdsa
mam nadzieję, że dzisiaj nie masz monstrancji?

Teraz jakiś czas mnie nie bedzie, mama bedzie mi robić koka, ale jak macie jakieś rady to piszcie kochane 🌼

Gość hetrev
beznadziejny ten blog mialo byc smiesznie, wyszlo zalosnie

Gość fdfdsa
Zosiu pochwal się poźniej jak było

Gość mussa30
ale się uśmiałam ;):):) masakra zośka lepiej tam wcale nie idź bo będziesz się zachwywać jak u ufo sądząc po wpisach:) na jakim ty świecie laska żyjesz że nie wiesz co to jest KFC?????? totalna żenułłłłłłłłłaaaaaaaaa to aż strach się bać jak cię do prawdziwej restauracji będzie chciał zabrać:)

Gość a ja jestem uraczona
hetrev- sie nie podobo, to wypierdalaj w polszpagatach :classic_cool: Zocha to jest debesciara.