Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Gdzie się podzialy piękne dziewczyny?

Polecane posty

a moze Ty byles na dysce dla pedalow ? bo na normalnych sa przeciez ciekawe dziewczyny

Gość dzulia
PIEKON-pojecie wzgledne ....

mówię ogólnie, że nie było na czym oka zawiesić towar przebrany jak w ciuchlandzie

Gość Kiedyś miałem za szerokie
Za mało wypiłeś.

Gość dzulia
moze szukasz nie wiadomo czego.zalozmy byl 100 dziewczyn na yejn dyskotece i co zadna ci sie nie spodobala....to cos z toba jest nie tak

Gość Janek K.
No niestety trzeba sobie jednak przyznać że polskie kobiety szału nie robią, a już chyba raz na 100 lat zdarza się taka piękna kobieta jak ta: http://www.youtube.com/watch?v=uSI061gJ4yo A i to pewnie dlatego że nie jest czysta Polką. Nie nadarmo właśnie piękne kobiety w tym kraju to nie czystej krwi Polki. Przykre ale cóż dziewczyny, taka jest prawda.... Piękna kobieta to jak rzadki gatunek w tym kraju.

Gość abercombie and fitch
a gdzie byles ?:)

no nic, wierzę że za tydzien bedzie lepiej Uwierz, one tam były!!!! Tylko więcej % :D

Ta w tym oku ? :P

nigdy tam nie byłem ...ale poczytaj komentarze : artur (9 miesięcy temu) ochrona do bani gbury bez szkoły mają się nie wiadomo za kogo.beznadziejna muzyka i 80 procent towarzystwa. przemek (8 miesięcy temu) klub strasznie spadł na psy! same wieśniaki przychodzą i ta muzyka... szkoda gadać! co do ochrony, to jak dla mnie są wporządku. Dobrze wyglądaja i reaguja kiedy trzeba ggg (około roku temu) Coraz wiecej band wiesniakow, dresow i napakowanych, napapowanych bezmozgowcow przychodzi do Parku. Pewnie przychodza z Bluestara i innych smieciowych miejsc ale strasznie psuja atmosfere... :classic_cool:

Szukasz pięknej kobiety na dyskotece? Kolego :) Na dyskotekach trafiają się tylko ŁADNIE ZROBIONE, a i to nie zawsze :) Zmień otoczenie :)

Gość Prof. Gompka
Uroda kobiety jest wprost proporcjonalna do stężenia C2H6O (alkoholu) we krwi :classic_cool:

to gdzie mozna spotkać piekne ? w wawie lipa :( małolaty wygladają wszystkie tak samo... a te starsze ...szkoda gadac 💤

tak się zastanawiam nad jakimś innym lokalem, ale Underground też nie lepszy może jest w Wawie coś nowego o czym nie wiem

Gość dzulia
tez chodze do parku.i powiem ze facetow tez nie ma przystojnych...a le masz lat.?OSTATNIO BYLAM w prximie -masakra!!!!!!!!!!!!

"Uwierz, one tam były!!!! Tylko więcej % " no tak, pewnie to dlatego nawet już nic nie piłem wczoraj bo szkoda mi było tych 20 zeta za wejście i tak przepłacilem

Gość dzulia
w soboty,chociaz dawno nie bylam.odtatni chodze do dekady

Gość dzulia
wiesz nie zwracam uwagi na dziewczyny.nie wiem ile masz lat po tam towarzystwo po 27 roku zycia razcej