Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Gdzie się podzialy piękne dziewczyny?

Polecane posty

Gość taka jedna paniii
tutaj jestem :)

Gość do luki
Zostałeś zgłoszony do zbanowania za używanie slowa "pedał". Kafeteria to nie jest burdel!!! Kultura musi być P.S. Ja nie jestem ładna i mam płakać, bo facetom się nie podobam?

klub Desperados jakoś za mały, a Hybrydy mało ładnych dziewczyn zresztą w tych dwóch nieciekawie, chyba że coś się zmieniło

[zgłoś do usunięcia] do luki Zostałeś zgłoszony do zbanowania za używanie slowa "pedał". Kafeteria to nie jest burdel!!! Kultura musi być P.S. Ja nie jestem ładna i mam płakać, bo facetom się nie podobam? ok bardzo przepraszam wszystkich pedalow za uzywanie slowa pedal

Gość Mystery___
No i postawowe pytanie dajesz dupy, czy trzeba z Toba chodzić??

Gość ciamciaraamcia
bluestar hahaha :D:D:D super laski :D

Byłam 25 grudnia i na prawdę świetnie się bawiłam w Desperadosie,moi koledzy nie narzekali na panny.Nawet ogarnięte,polecam oczywiście kluby studenckie jest więcej ogarniętych ludzi,a nie tępe buraki próbujący w adidasach,w spodniach z dziurami,bluzami itd wejść do klubu.Szkoda że większość lokali wpuszcza na chybił trafił bo dzięki temu lokal psuje swoją renomę

Hotl i Platinium to nie sa dyskoteki, a raczej przerobione kamienice, zwlaszcza Hotl - przeciez to był hotel, w PARK-u jest przynajmniej parkiet do tanca

Gość dzulia
czytajac twoje wypowiedzi od razu widac ze jestes szczylem ktoremu zalezy tylko na sexie.nie ma o czym mowic.moze nie to Ze nie bylo ladnych mpoze szukales LATWYCH a takich nie znalazles i tu jest twj problem

Gość druga offerma
wa-wa

Ameryka Południowa mystery widze ze gutujesz w lachonkach to na dyskotece powinienes przebierac w takich niuniach" jak mi sie podoba ładna dziewczyna to ze od razu w lachonkach

moze faktycznie zajrze do tej dekady chociaz stare dupencje mi sie nie usmiechaja, za bardzo wyrachowane

Gość druga offerma
mnie i tak by tam niue wpuscili zbyt brzydki jestem

''moze faktycznie zajrze do tej dekady chociaz stare d**encje mi sie nie usmiechaja, za bardzo wyrachowane'' Na starej piczy młody chuj się ćwiczy :P :classic_cool:

Gość druga offerma
wole sie onanizowac przy komputerze i siedziec na kafe :D ale nie zazdroszcze wam , musicie sie lansować przez głupimi laskami :D:D

Gość druga offerma
sam pisales ,ze brzydki nie jestes a ja : tak wiec moge sobie pomarzyc :classic_cool:

Gość dzulia
j a pono9c jestem ladna (TAKIE SLYSZE OPINIE) TO NIE JEST MOJA OPINIA A TEZ NIE MOGE SPOTKAC FAJNEGO FACETA

No cóż.. ja też czasem chodze do klubów i często jak patrze na facetów to jestem rozczarowana i zasmucona..