Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duyhjujhk

BOŻE ZAKOCHAŁAM SIĘ

Polecane posty

Gość duyhjujhk

Zakochałam się, tak myślę, że się zakochałam ... najgorsze jest to , że tym uczuciem obdarzyłam moego kumpla 4 lata młodszego. Jestem załamana, pytanie czemu? bo jest młodszy 4 lata i dlaczego akurat na niego padło?!

Gość no i co z tego, że
4 lata młodszy? chyba, że on ma z tym problem, albo że ty masz 19 lat a on 15 :P

Gość duyhjujhk
ja 23 on 24 :( . Strasznie się z tym czuję i oczywiście udaję, że tego uczucia w ogóle nie ma. Mam nadzieje, że jak najszybciej uda mi się o nim zaomnieć ..

Gość duyhjujhk
ja 23 on 19 sorki, za pomyłkę. Zamyśliłam się .

Gość duyhjujhk
właśnie nie wiem ... ja na pewno nie przyznam się do mojego uczucia wzgledem niego. Jestem ogólnie nieśmiala i .. Szczerzę powiedziawszy to przeraża mnie ta różnica wieku bo co jak co , ale 4 lata to dużo tym bardziej w takim wieku 23-19 ... . Teraz zastanawiam się jak pozbyć sie tego uczucia nie wiem chociaż w minimalny sposób zacząć na niego patrzec jak kiedyś czyli na zwykłego kolegę .

jak nie chcesz to odsun sie od znajomosci,skasuj numer,nie odzywaj sie..lub zrob dojrzale powiedz co czujesz i uswiadom go ze to koniec znajomosci.Bo nie chcesz sie w to pchac,postaw sprawe jasno,najgorsze sa nie domowienia.Po drugie podejdz wg swojego wieku,wiec dla niego nieswiadome odsuwanie,i jego zachodzenie w glowe co sie stalo ze macie gorszy kontakt itd Wyznaj mu,zbierz sie na odwage i mu powiedz,napisz list