Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

no gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość Jeżeli jesteś kobietą mojego
mimo wszytko przyślij mi smsa,ja bym ci wysłał,ale po zmianie telefonu wszytkie stare mi się skasowały

to chyba nie o tobie myślę,bo ja żadnych nie dostałem,

albo masz mój numer z przed 10 lat,

mój numer zaczyna się od 512

aha,spadł i się rozstrzaskał,ja generalnie myślę o zdawaniu na aplikację dyplomatyczną do Warszawy,bo tutaj może być ciężko z pracą za więcej niż 2 tysiące,w 2013r.ma być gotowa zmodernizowana linia kolejowa między Warszawą a Trójmiastem,podróż ta ma zająć jedynie 2 godziny,myślisz,że to tak specjalnie dla nas,los zdecydował,byśmy mogli się spotykać raz w tygodniu.

no to nie o tobie myślę

tp nic nie szkodzi. Przyjedziesz do mnie jakies 2-3 razy co miesiąc i będziemy się umawiać na intymne spokania

Gość cruel
bo_taka_jestem spotkałaś się w końcu z tamtym "nieokreślonym" ?

Gość cruel
cześć czy czekasz teraz tutaj na niego?

nie zobaczyliśmy sie wcale, bo nie przyszedł :( potem jeszcze pisal, na gg bardzo milo sie nam rozmawialo, juz byłam w ogródku już witałam sie z gąską, ale potem on mnie sfuczał w piątek bo miał zły humor,nie napisal co sie stało, wiec zdecydowalam sie odsunąć dzis mu wyslałam szczerego maila, ze ja tak dłużej nie potrafie, że to koniec z mojej strony, ale on dziś kaca leczy wiec nie wiem czy kiedykolwiek odczyta ta wiadomość :( porabane to wszystko... a ja już nie ma siły tak dłużej...

Gość cruel
Ty przyszłaś, a on nie przyszedł w umówionym miejscu?

Gość zapytam się między kawą a kawą
Co to jest WARTOŚCIOWY MĘŻCZYZNA ? :)

Gość cruel
ale jaja czyli olał Cię na całego - no nic , przynajmniej zrobiłaś już wszystko teraz daj sobie z nim spokój , bo to palant , jak sie umawia to sie chociaż przychodzi , rozmawia (i jak sie nie podoba) to kończy jakas pipa z tego gościa

kochający, czuły, wrażliwy, ambitny, twardo stąpający po ziemi, pewny siebie, opiekuńczy, odpowiedzialny - to m.in. cechy wartościowego faceta

Gość cruel
nikt normalny sie nie umawia jak ma nie przyjść

Gość cruel
kochający, czuły, wrażliwy, ambitny, twardo stąpający po ziemi, pewny siebie, opiekuńczy, odpowiedzialny - to m.in. cechy wartościowego faceta ej mała nie rozpędzaj się z tymi "dobrymi" cechami za daleko....bo miejsca nie wystarczy :D

Gość cruel
nie jaja, tylko burak jakiś i tyle, debil jeden, nie ma epitetu pejoratywnego którym bym go nie określiła ale Cię wnerwił , co? ja myślałem , że będzie inaczej - moja intuicja była trafiona jednak tylko w połowie

Przepraszam, ale jakoś tak mi pasowało do tematu:) Teatrzyk Zielona Gęś ma zaszczyt przedstawić "Filona i Laurę i dobrze poinformowanego faceta" Laura: Już miesiąc zaszedł, psy się uśpiły i coś tam klaszcze za borem. Pewnie mnie czeka mój Filon miły pod umówionym jaworem. (robi się na bóstwo i staje pod umówionym jaworem. Filona jeszcze nie ma. Natomiast cos tam klaszcze za borem córa energiczniej) Laura: (cd.) Szczęśliwa jestem dziś niesłychanie i Filon musi być moim, wszystko w porządku, lecz to klaskanie troszeczkę mnie niepokoi. (i nie bez racji, ponieważ za borem coś tam zaczyna klaska w sposób jak najbardziej nieprzyzwoity) Laura: (załamujac się nerwowo) Przebóg! Ach, czyżby robota krecia? O, jakże ja to wyśledzę?! Lęk mnie przenika. Dwudziesta trzecia już jest na mojej omedze. Filon: (zza boru; ociekając krwią) Coś Tam: {na chwilę się ucisza, a potem znowu klaszcze za borem jak cholera) Laura: (panicznie) Dwudziesta trzecia piętnaście. Gdzie jesteś, najdroższy? Dobrze Poinformowany Facet: Lauro, daremnie patrzysz na zegar. Filon nie przyjdzie. Idź dalej. A to klaskanie, co się rozlega, to żona go w gębę wali. K U R T Y N A zapada i w ten sposób przesłania słabości ludzkie przed okiem gwiazd przeczystych. Konstanty Ildefons Gałczyński 1948