Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glizdeczka1981

jak myslicie w czym Problem?

Polecane posty

Gość Glizdeczka1981

Otóż tak jestem z kimś spotykamy się już dłuższy czas.Jestem Kobietką po rozwodzie mój mąż miał problem z Przedwczesnym wytryskiem.Potem 3 latka byłam sama.Az spotkałam go i co niewiem czemu kochaliśmy się już trzy razy i on nigdy nie miał pełnej erekcji poprostu był bardziej miękki:(.Wiem ze jest mu ze mną dobrze i mówi mi że on tak właśnie ma szczególnie po alkocholu.Czasem się zastanawiam że może ja tu jestem w czymś winna niewiem sama co mysleć:( mówi że mnie pragnie jest mu dobrze ze mną ale sama niewiem Czemu tak się dzieje?

Gość Glizdeczka1981
Dodam tylko że uwielbiam łaskotki, ale on mnie nie chce miziać w pachy :(

Gość Glizdeczka1981
dziękuje za podszyw:)

Glizdeczka1981 masz najzwyczajniej zajebistego farta :) nie graj w totka nie masz szans na wygraną :D Jest jeszcze opcja ze rozwiązanie tej tajemnicy kryje się w lustrze ;)

Gość Glizdeczka1981
mysliciel999 chyba masz racje coś mam pecha ale przynajmniej uśmiałam się z twojej wypowiedzi:):) a co do lustra myśle że nie w tym rzecz.Bo wiem że go do mnie ciągnie.Wyszło by na to że pierwszego partnera za bardzo podniecałam że spuszczał się już po minucie i tak trwałam w tym związku osiem latek,a teraz znów facet który jest którego kocham uwielbiam i szanuje.Z którym chcę spędzić życie znów NIE MOŻE ech o co tu chodzi.Może Fakt żle trafiam a może to moja wina:( może to ja robie cos nie TAK:(