Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asbio

czy ludzie po 50tce uprawiają seks?

Polecane posty

Gość niech robią co chcą
byle nie przy mnie.

Gość taaa jasne
:D

Gość nie ma szansss
tak samo jak ludzie grubi!! fefefe

Gość dzieci
do nauki a nie pisać tutaj głupoty. Ludzie po 50 i z nadwagą nie uprawiają seksu??? HAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHWAH to się uśmiałam

Gość feeee
a uprawiają ? :O

Gość kropeeczka
Mąż ma 53 ja 50 i takiego seksu jaki mamy teraz nie mielismy wcześniej:) Chce nam się więcej pieszczot nie wstydzimy sie seksu oralnego.No i nie uprawiamy dzikiego,szybkiego seksu po to tylko aby zaspokoić swoje żądze(choć ja z tego mało miałam) tzw szybki numerek.Teraz mamy czas na pyszne winko,świece cudną grę wstępną podczas której już często jestem zaspokojona,bo miewam po kilka orgazmów podczas pieszczot oralnych.Tak więc jak widzicie czerpiemy z życia jeszcze albo dopiero pełną garścią.No i częstotliwość stosunków jest większa niż kiedyś..wynika to min innymi dlatego,że to ja jestem coraz częściej inicjatorką seksu.Jak tak leżę koło męża to zaczynam go głaskać ...no i to wystarczy,żeby nabrał chęci:D:D A dużo wcześniej gdy byłam młodsza to więcej mi się nie chciało niż chciało no i był przysłowiowy"ból głowy".Teraz nadrabiam straty:D:P:P

Gość hahahahahahahahahaha.
nosz kuurwa baba 50 letnia i nazywa siebie kropeczka :D:o

Gość sfdsdg
taaaa 🖐️

Gość sfs
no tak lepiej jak 20 latka zapasiona i oblesna zwie siebie tak ?

witam !!! mam do sprzedania polską apteczną viagre 100mg pakowaną po 4 szt za za 160 z (40zł tabletka) a 8 szt i więcej po35zł za sztukę jest to oryginalna, nie żadna podróbka czy syntetyczna. kontakt 12klub@wp.pl lub tel 883 488 826 istnieje możliwość wysyłki pocztowej za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą jeśli jesteś z warszawy to możesz odebrać osobiście. dla stałych odbiorców zniżki