Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia911

osoby z tatuazami!!

Polecane posty

Gość karolcia911
hehe ;D moj na razie sie zastanawia czy w ogole moge zrobic :P bo ja mam tak z reguły z ejak sobie cos ubzduram to juz musze to miec! :P

znam to skądś też tak mam :) chciałam kolczyk w pępku a mama się nie zgadzała ale poszłam i zrobiłam:P a nic nie powiedziała na to i na tatuaż tak samo :)

Gość karolcia911
tez mam kolczyk w pepku ;D ale rodzice akurat o nim wiedza bo sama im powiedzialam przed pojsciem :D mój był nie do konca pewien, ale zmiekł :P cały czas zawracalam mu głowe :D ale szczerze zaluje ze go zrobilam, bolalo mnie i do teraz mi ropieje :/

a używałaś maści tribiotic?? ja tak i nie ropieje mi a już mam 4 lata go:) a mój się nim zawsze bawi i nawet nie boli :)

Gość karolcia911
tak uzywałam.. i po niej szczerze mowiac, ropa wypływa i mam spokoj.. a za jakis czas znow to samo :/ znowu ropa, ból i brzydko to wygląda :(

Jak kobiety mogą być takie puste, żeby robić sobie tatuaże :O Nie lepiej wyglądać jak słodka kobietka, niż jak wieloletni recydywista? Żal :O

Gość karolcia911
a skad ty bedziesz wiedziała ze mam ten tatuaz hmmm? SAMA DLA SIEBIE GO ROBIE!! NIE BEDZIE WIDOCZNY!!

Gość Heinekenka
pincet zlotych kurwo

Nie mogę patrzeć na kobiety z tatuażami. Wnioskuję więc, że robisz sobie tatuaż na a) piersiach b)ci**e c) tyłku Chyba, że gdzies indziej, ale latem będziesz zakrywała go na plaży i chodziła w kombinezonie :D Jak jeszcze sobie nie zrobiłaś, to nie rób, bo kobiety z tatuażami to normalne babochłopy i patologia Spójrz jak wygląda Chylińska

Za mniej niż 300zł żadnemu porządnemu tatuażyście nie będzie się chciało rozkładać sprzętu.

Gość mussa30
chylinska wyglada zajebiscie mi tez sie marzy tatuaz ale taki na lopatkach:) takze rob smialo napewno nie bedziesz zalowac:)

Gość W Bielsku w Dragonie
za takiej wielkości tatuaż chcą 150 około. Pytałam o inny tej wielkośći

karolcia nie słuchaj ich i nie rób sobie tatuażu :O Na 100% będziesz żałować. Wszystkie koleżanki, którym odradzałam tatuaż jak robiły go w wieku ok.18 lat i oczywiście mnie nie posłuchały teraz żałują i chcą się pozbyć tego gówna. Za 300 zł kup sobie lepiej jakieś fajne ciuchy, kosmetyki, idź do fryzjera, a nie na własne życzenie robisz z siebie recydywistę. Te koleżanki głupie z tatuażami chcą się go pozbyć teraz, ale nie mają kasy na to i żałują.

Gość W Bielsku w Dragonie
na własne życzenie robisz z siebie recydywistę. Jak ty pier****lisz:) Aż żal czytać. Ja mam tatuaż i to w bardzo widocznym miejscu. Zrobiłam go w wieku 16 lat i do dzisiaj nie żałuję a mam już sporo więcej. Wcale go nie ukrywam. Znalazłam pracę bez problemu w sklepie,nigdy od nikogo nie usłyszałam złego słowa. Przeciwnie. Wiele komplementów nad wybranym wzorem i to od obcych ludzi mijanych na chodniku. Właśnie przez takie przyczłapy jak ty w Polsce nadal panuje zaściankowość i przekonanie,że jak ktoś ma tatuaż to od razu kryminalista. Zajmij się swoim tyłkiem i skończ dziewczynie truć. Jeśli za ileś lat będzie żałować to tylko i wyłącznie jej sprawa. Usunięcie tatuażu w dzisiejszych czasach to naprawdę żaden problem.

Gość karolcia911
no ja chce w tym miejscu jak ta dziewczyna na zdjeciu :P

Gość mussa30
do Bazinka ty to jakas uprzedzona chyba jestes masz cos wspolnego z recydywista ze tak piszesz taki tatuaz jak chce miec autorka tego tematu jest zgrabny i w fajnym miejscu i napewno nie zrobil by sobie go zaden recydywista haha