Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem gruba22

jestem gruba..62kg przy 160cm

Polecane posty

Gość Jestem gruba22

mój chłopak zawsze powtarzał, że jestem ładna i mu się podobam aż wczoraj się wkurzyłam i nawrzeszczałam na niego, żeby nie kłamał i nie pieprzył głupot bo wyglądam jak baleron a on na to : "Mówię tak bo to prawda. Podobasz mi się ale jeszcze trochę i przestaniesz".. strasznie mnie to zabolało..od dłuższego czasu próbuję schudnąć ale mi nie wychodzi..jest mi źle i smutno..

Gość tez mam 160cm
waze 56kg i tez czuje sie jak grubas ale mojemu facetowi to nie przeszkadza i to mnie cieszy ;)

Gość jupi jupi
Ja przy wzroście 161 ważyłam 58 i czułam sie jak opas, ale mąz twierdził ,że wyglądam dobrze, teraz schudłam do 52 i dopiero się przyzanł ,że przedtem mu sie nie podobało ale nie chciał nic mówic ,aby mnie nie ranić .

Gość Jestem gruba22
między 50 a 52 a teraz takie coś..strasznie mi z tym źle ale nie umiem tego zrzucić chociaż bardzo się staram..

Gość Wspolczuje Wam. Pewnie macie
sam tluszcz zamiast miesni. Ja na szczescie mam 162cm 64kg i szczuple wyrzezbione cialo. Moze pocwiczcie troche zamiast marudzic?

Gość ja też mam 160 wzrostu
a waga to 60kg, ale się odchudzam, w styczniu zgubiłam już 3 kg. Wyższe osoby maja trochę łatwiej :)

mam wrazenie ze to "jeszcze troche i przestaniesz" oznaczalo raczej ze jeszcze troche bedziesz mu zatruwac zycie uzalając sie wiecznie nad sowja wagą to straci do Ciebie całą cierpliwość :O faceci tego nie lubią, zastanow sie, skoro z Tobą jest to raczej mu sie podobasz czyz nie? ja mam spora niedowage i kazdy mi mowi ze jestem za chuda i zle wyglądam, ale ja w to wbijam bo lubie byc szczupla, jednak wiem ze cos w tym jest ze chude nie zawsze sie podobają

Gość Jestem gruba22
Jemu chodziło o to, że jeśli jeszcze bardziej przytyję to przestanę mu się podobać. Jesteśmy razem 6 lat, raczej mnie nie rzuci dlatego, że przytyłam 10kg ale to nie znaczy, że nie widzi różnicy..

Gość też mam 160cm ale ważę
84kg.:-(To jest dopiero masakra.Zawsze ważyłam około 60,po porodach szybko wracałam do swojej wagi.I dobrze się z tym czułam.Od trzech lat jednak choruje na tarczycę,leczę się i mam taki przyrost wagi.Diety,ćwiczenia nic mi nie pomagają,załamać się można.Także dziewczyny,cieszcie się z tych swoich 60kg.

Gość 4435345
czyli z jednej strony jesteś wściekła i wrzeszczysz na niego, gdy mówi że wyglądasz ok, ale z drugiej strony płaczesz i żalisz się n a kafe gdy powiedział że tyjesz? więc o co Ci kuffa chodzi?

Gość sipsi
co jest? jak kobitka przytyje to koniec swiata , jak chłopu sadło piwne urośnie to jakoś mu to nie przeszkadza ? jakie są wasze chłopy? nic nie maja na sumieniu, figura modela?

Gość A ja tam
waze 52kg przy wzroscie 164 i chcialabym zgubic jeszcze 2 kg, ale nie narzekam, natomiast moj facet ma leciutki brzuszek i sie tym martwi. Ja tam nie widze zadnego problemu, ale jednak nie jest tak ze to tylko my kobietki mamy zmartwienie :D Trzeba dbac o siebie i sie lubic, a inni tez beda inaczej do nas podchodzic, powodzenia.

Gość Jestem gruba22
wprowadzam dietę, ćwiczę ale po jakimś czasie już nie wytrzymuję i zaczynam znowu jeść..wydaje mi się, że mogę cierpieć na kompulsywne objadanie się bo praktycznie ciągle jem, nawet nie czując głodu..teraz znowu próbuję..może się uda

Gość do wspołczuję Wam
He he he ale się uśmiałam :):):) 64 kilo przy 162 cm wzrostu i wyglądasz szczpło...Dobre!!!!! Ja mam 163 cwiczę od zawsze (mam 35 lat), jestem instrultorką fitnessu i nam wyrobiony dosłownie kazdy mięsień.... Ważę 51 kg i nie wyobrażam sobie jak można waząc przy "naszym" wzroście 13 kilo wiecej wyglądać szczupło... 63 kg wazyłam wchodząc na sale porodową i byłam mega slonicą ;) Możwe zapodasz fotę swojej zgrabnej 64 kilogramowej sylwetki bo coś wierzyć mi się nie chcę...

no wiesz motywacja przede wszystkim, jedz czesto ale malo, zrezygnuj ze smazonych rzezczy w miare mozliwosci ze slodyczy itp. staraj sie podmieniac co sie da,. np. zamiast slodkich sokow czy coli popijaj wode niegazowaną, zamiast taleza ziemniakow zagryź kotleta grzanką z ciemnego pieczywa. duzo spaceruj. czasem zgubienie paru kilo jest prostsze niz sie nam wydaje, no a później to już z górki - widząc efekty, zyskujemy chęci motywację :)

Gość 62 kg przy 160
to waga w normie.

62 przy 160 to nie jest norma :O wkurza mnie jak ktos nie potrafi sie sam przed sobą przyznac ze jest za gruby! troche samokrytyki kobietki. ja waze 52 kg przy 172 i wiem ze to spora niedowaga a jednak nie czuje sie jak patyk, chcialabym, szcuplejszą talię itp. 60 kg wazylam kiedys dawno temu i przy moim wzroscie to juz bylo dla mnie stanowczo za duzo!

Gość Wspolczuje Wam. Pewnie macie
Moje wymiary: 56 w pasie, 88 w biuscie, 80 w biodrach, to co, gruba Twoim zdaniem jestem? Tez cwicze. Od 16 lat karate...

Gość zulugluta
62 przy 160 to waga w normie dla 50-latki

Gość Jestem gruba22
kiedyś też tyle przytyłam, tzn ważyłam wtedy 58kg, wzięłam się za siebie i w 2 miesiące schudłam do 48kg. Teraz nie potrafię, nie umiem się zmotywować. Wiem, że źle wyglądam, nie mieszczę się w stare ciuchy a nie umiem schudnąć..

Gość 167 cm, 53 kg i jestem w sam
raz... Kazdy ma inną figurę. A Ty daj chłopakowi spokój bo mu nie o wagę chodziło tylko o to, że na cholerę zadejesz mu pytanie jak i tak go nie słuchasz skoro wiesz lepiej.

Gość osóbka:)
bosze jakie wy laski jestescie PUSTE!!!!!!!!! przekamażacie sie kto ile ma wazyć a jak ktos ma 160 cm wzrostu i 60 kg wazy to tłuścioch ...zal mi was kobitki !! to normalna osoba ,a szczupłe wy co poniektóre moze tak piszecie bo faceci wola normalne a nie obijać sie o kosci :) ....najwazniejsze zeby dobrze sie czuc we własnym ciele być fajną osobką a nie zawistnymi chudzielcami .

Gość Jestem gruba22
167 cm, 53 kg i jestem w sam - chodził mu o wagę, wytłumaczył mi, że teraz jest jeszcze ok ale kilka kilo więcej i przestanie mu się podobać

Mi się wydaję, że o Twoje nastawienie. Ale skoro Ty uważasz inaczej (a zapewne znasz go lepiej) więc nic już nie mów tylko troszeczkę schudnij. Ja mam super kilka sposobów, żeby jeść tyle ile chcesz i sam Ci się organizm ustabilizuję. Mój m np. chce bym przytyła :-)

Gość Jestem gruba22
no powiedział potem, że grube mu się nie podobają.. jakie to sposoby?

Gość Bella Bella
ja ma 158cm i ważę 48kg więc chyba jesteś pulchna

Gość Jestem gruba22
Bella co ty nie powiesz?

Gość Bella Bella
było pytanie ,wiec odpowiadam ja waże tyle, a i tak uwazam,że mam grube uda i za duża pupe

1) Zawsze do godziny od wstania z łóżka muisz zjeść duże sniadanie w tedy przez cały dzień mniej będziesz jadła w innym wypadku (jeżeli tego śniadania nie zjesz) będziesz jadła wieczorami a każdy kolejny posiłek będzie większy przysłowie "apetyt rośnie w miarę jedzenia jest jak najbardziej aktualne do tego"...