abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 witam was dziewczyny. Chciałam się zapytać, bo nie wiem, jak to interpretować...17 stycznia rano miałam na teście owulacyjnym 2 kreski-mniej więcej takie same. Tego samego dnia wieczorem zrobiłam drugi test i moja krecha była grubsza i ciemniejsza niż testowa! Następnego dnia, czyli 18 stycznia, temp. podstawowa to 36,6, a 19 stycznia 36,8, 20 stycznia- też 36,8. 20 stycznia byłam u ginekologa, który stwierdził owulacje na podstawie płynu w zatoce. Podobno ten płyn utrzymuje się krótko, bo do kilkunastu godzin. Teraz mam totalny kociokwik w głowie...Czy któś bardziej doświadczony w obliczeniach mógłby mi napisać, kiedy mogła być ta owulacja???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sedrftghyjkwsedrftghj Napisano Styczeń 24, 2011 ja bylam zawsze najgorsza z matematyki i w ogole logicznego myslenia... http://www.youtube.com/watch?v=HdBwoCAqu-A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koju Napisano Styczeń 24, 2011 teraz to nie jem sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 czy naprawdę nikt nikt mi nie odpisze? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Nie musisz mnie od razu obrażać. Poziom twojej wypowiedzi pozostawię bez komentarza...:-/ Oczekuję odpowiedzi od inteligentnych i doświadczonych osób, których na tym forum napewno nie jest mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co ci w ogóle te Napisano Styczeń 24, 2011 wyliczanki? Myslisz że od matematyki w ciążę zajdziesz? Widzę, że całkiem już dostałaś fiksum dyrdum żeby mamą zostać. Pójdź na żywioł i na pewno się uda. Bo to liczenie nic dobrego nie przyniesie poza frustracją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahahahahaha Napisano Styczeń 24, 2011 wlasnie dobrze powiedzane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 widzę, ze nie macie nic sensownego do napisania, więc dajcie sobie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co ci w ogóle te Napisano Styczeń 24, 2011 ty chyba też skoro nie chcesz odpowiedzieć na pytanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylicaaaa Napisano Styczeń 24, 2011 a czego ty oczekujesz popros lekarza my tu nie jestesmy lekarzami nikt nie opowiada widocznie nie jest zaiteresowany twoim postem albo nie wie poprsotu i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylicaaaa Napisano Styczeń 24, 2011 a po drugie nie podalas jak masz dlugie cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Nie, po prostu nieodpowiednie osoby trafiły na ten post i tyle. koniec dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co ci w ogóle te Napisano Styczeń 24, 2011 mówiłam, że to tylko do frustracji prowadzi. I jak widać miałam rację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylicaaaa Napisano Styczeń 24, 2011 nie odowedzialna to jestes ty jak by ktos byl zaiteresowny to by wszed i odpowedzial nie prawdaż??ale nie ma idz do lekarza pozatym twoj post nie trzyma sie ani kupy ani dupy jezeli juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylicaaaa Napisano Styczeń 24, 2011 trzeba bylo zapytac gina po to sie do niego chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 jesli nie jesteście zainteresowane moim postem, to po co wchodzicie i wypisujecie bzdury???? Chyba tylko po to, by zrekompensować sobie własne frustracje atakując innych. Zadałam tylko jedno pytanie, a zamiast konkretnej odpowiedzi zostałam zaatakowana przez ludzi (i to bardzo niedojrzałych emocjonalnie), którzy nie mają nic sensownego do napisania, a tylko potrafią obrażać innych. Do d**** takie forum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edgerberte Napisano Styczeń 24, 2011 to nie jest atak tylko odpowiedz na twoje pytanie TRZEBA BYLO SIE GINA ZAPYTAC!!!!!!!! ile razy trzeba ci powtarzac wielmozna pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorko Napisano Styczeń 24, 2011 nie stety ci nie pomoge przykro mi tak jak tu piszą wybierz sie jeszcze raz do gina i zapytac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Z tego wszystkiego zapomniałam spytać gina, bo miałam inne problemy na głowie (min. 4 cm mięśniak) :-( i większość wizyty przebiegała wokół mojego mięśniaka. I tyle. Każdy może zapomnieć się zapytać. Ale zadałam to pytanie, bo wiem, ze dużo osób na tym forum oblicza sobie prawdop. owulkę i interesuje się takimi sprawami jak płyn w zatoce...Więc, jeśli któś nie ma nic do napisania, to wolałabym, zeby już nic nie pisał. Poza tym, nie jestem aż tak sfiksowana na punkcie macierzyństwa, ale ciekawa, czy mogło dojść do zapłodnienia, bo lekarz kazał mi się spieszyć. jesli w ciągu kilku miesięcy nie zaciążę to bedę musiała iść na operacje. Dlatego proszę o TYLKO poważne odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przykro mi mi Napisano Styczeń 24, 2011 nikt nie wie NARA!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypierdalajjjjj Napisano Styczeń 24, 2011 MATOLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrzuc w google odp.hasla Napisano Styczeń 24, 2011 "metody naturalne", lub "testy owulacyjne" itp. Na pewno wyskoczy wiele adresow, lacznie z takimi, na ktorych znajdziesz tabelki, wzory. Ktos tu kiedys podawal taki adres, z ciekawosci zajrzalam:) ale nie zapisalam, bo sama jestem na pigulach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Dzięki za wskazówki. I nareszcie jakaś normalna osoba na forum :-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrzuc w google odp.hasla Napisano Styczeń 24, 2011 prosze :) omijaj adresy for internetowych, bo wskaza raczej same dyskusje uzytkowniczek. Otwieraj te z adresami wskazujacymi na medyczne zrodlo. Wspomniana strona byla typowo od metod naturalnych planowania rodziny. Wyskakiwal taki fajny programik, w ktory wpisywalo sie swoje dane, a on obliczal cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 autorka nie jest na tyle inteligenta zeby na to wpasc hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Ty za to nie jestes na tyle inteligentna/y, by samemu coś takiego zaproponować. Nara i idż już sobie i nie zaśmiecaj mojego postu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 twojego postu ahahaha wszyscy na niego sikaja debilko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abigail78 0 Napisano Styczeń 24, 2011 Idz odrób lekcje, bo szkoda mi na ciebie czasu. Nie interesuje mnie twoja opinia. Jeszcze to do ciebie nie dotarło? Jak masz problemy emocjonalne, to lecz się u szkolnego psychologa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobre sobieeee Napisano Styczeń 24, 2011 prawda w oczy kole hahahahahahahahahaha pania grabianke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzzzzzz Napisano Styczeń 24, 2011 dobre sobieee - prymityw z ciebie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach