Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty 180cm

8 kg w dół!!! odchudzanie dla wysokich!!!

Polecane posty

Gość qwerty 180cm

witam!!! czy znajdzie sie tu jakas chetna wysoka osobka na wspolne odchudzanie??? mam 180cm, obecnie waze 68kg, chce schudnac do 60kg. wymyslilam juz dietke na tydzien, czyli 6 dni dietki i 7 dzien mniej dietkowy, oczywiscie tez cwicze 2 razy w tyg na silowni i raz w tyg chodze na basen. zaraz napisze moje menu i policze kalorie. nie zamierzam sie glodzic, tylko ograniczam wegle.

a jakie masz wymiary? Bo ciekawa jestem :) Mamy prawie tyle samo wzrostu... Ja mam nawet chyba 178cm a nie 177, jak w stopce :)

Gość qwerty 180cm
a wiec : sniadanie- kawa (2) , actimel (75), 2Xpieczywo chrupkie (45), plaster sera żółtego (70) = 192kkal 2 sniadanie - 35gr serka topionego = 78 kkal obiad- pół piersi z kurczaka(90), pół opakowania warzywa na patelnię (70)= 160kkal podwieczorek - jajko (150), surówka(bede robila rozne, nie wiem ile to moze byc kkal??? powiedzmy ze 100)= 250kkal kolacja- aktivia (120), jablko (57) = 177kkal suma= 857 kkal i tak przez 6 dni zamierzam jesc.

Gość qwerty 180cm
poczekaj, musze sie zmierzyc :)

Gość qwerty 180cm
talia - 70cm biodra - 96cm udo - 54cm ale sie spaslam... :( a ty jaka diete stosowalas???

qwerty- trochę mało tych kalorii, jeżeli rzeczywiście wychodzi tylko 800 ale cos mi się w sumie nei chce wierzyć... te warzywa na patelnie bedziesz smażyla? a kurczaka? Odpuscilabym ten bezsensowny serek topiony :) Sam tłuszcz i nic zdrowego- zamiast tego lepiej jakis owoc, albo trochę chudej wędliny, albo bialego sera... Ja udo mierzyłam w najszerszym miejscu :) Tam na samiutkiej górze :P

Gość qwerty 180cm
ja mam raczej cienkie koscie i to wszystko to tluszcz....a jeszcze pol roku temu wazylam walsnie 60kg...

Gość o tak....
strasznie się spasłaś :)

Gość qwerty 180cm
tak wyszlo z tabeli z neta.... warzywa i kurczaka smaze...ja musze jesc czesto i po trochu, nie moge sie glodzic, bo uwielbiam jesc. a schudnac chcialabym chociaz 5kg do 12.02, bo idziemy z mezem do restauracji

ja zaczęłam od hopenhaskiej- stosowalam ja przez 6 dni, a potem MŻ tyle, że zdrowo. Nic nie smażę, nie jem słodyczy, nie słodzę herbat, nie jem białego pieczywa, nie jem jogurtow owocowych. Ale jem całą resztę- czyli czasami ziemniaki, kasze, makaron czasem, pierogi etc. oczywiscie takich rzeczy nie jem nigdy na kolacje. Wszystkie dania staram się robić sama. Niestety prawie nie ćwiczę, wię biorę się za to od przyszłego tygodnia.

Gość qwerty 180cm
gryzelinka, wazysz 62 i masz 98cm w biodrach??/ hmmm... moze masz szerokie??? ja jak tyle waze to mam ok 92cm

Gość qwerty 180cm
ciekawa jestem ile schudne, jak bede tak przez tydzien jadla ok 900kkal... a ty ile jeszcze chcesz schudnac???

no to takie smazone warzywa i smazony kurczak maja chyba troche wiecej kalorii, ale moze sie myle. Ja w ogole nie licze kalorii, ale mysle, ze jem ok 1000-1500 dziennie. Masz calkiem niezle wymiary, wiec nie przesadzalabym :) Moim problemem w tej chwili są juz tylko nogi. Cała reszta moze pozostac taka, jaka jest bo dobrze to wyglada i mam superowe wcięcie w talii, które uwielbiam :P Też chcę schudnąc do 60 kg ale to juz glownie dzieki uprawianiu sportu. W biodrach juz mi cm raczej nei zejda bo mam tam juz same kości- moze z 1cm warstwa skóry z tłuszczem :) Także na to nie mam co liczyc. Tylko te uda :O :O

nie liczy sie kcalorii z warzyw chyba ze to są pomidory ziemiaki albo fasola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na moje oko to jest cos kolo 500 kcalorii czyli glodowka proponuje zacząć od 2000 i obserwowac organizm potem jak nie bedzie schodzic obcinac i cwiczenia minimum 3/4 razy w tygodniu nie masz pojecia o odchudzaniu krzywde sobie dziewczyno zrobisz

Gość qwerty 180cm
sprawdzilam na opakowaniu tych wazyw 100gr -31 kkal, jak zjadlam polowe a w sumie bylo 450, to 225gr= 69,75 kkal, bardziej to dusilam na patelni niz smazylam. przeciez ja sie nie glodze!!!i w miare zdrowo jem, moze serek topiony nie jest super, ale zawsze mozna go zamienic...ale np w diecie amerykanskiej jest wlasnie ten serek topiony. cwicze 3 razy w tyg

Gość qwerty 180cm
warzyw *

kurde, ale to jak tyle cwiczysz to pewnie Twoj waga to tez masa miesniowa, bo wymiary masz naprawde ok przy takim wzroscie. Nie wiem czy nie bedziesz czuła sie zbyt słaba przy takiej diecie i takiej intensywnosci uprawiania sportu. Ile masz lat? ja 26.

Gość qwerty 180cm
27 mam, no pewnie mam jeszcze miesnie, bo duzo cwiczylam, potem mialam 6mies przerwy i obzarstwa i wlasnie te 8kg na plus. nie wiem, zobacze jak bede sie czula, ale ja na prawde musze schudnac chociaz 5kg, bo nie moge sie na siebie patrzec, mialam taka ladna figure, a teraz wszedzie tluszcz...

Gość qwerty 180cm
cellulit mi tez powylazil, a przeciez w lecie smigalam w krotkich spodenkach i nic a nic nie bylo na moich udach

zaczniesz cwiczyc to bedzie jak dawniej :) akurat do lata sie wyrobisz :) Nawet dieta Ci nie potrzebna.

Gość qwerty 180cm
mysle ze teraz potrzebna, bo siedze w domu teraz, a jak chodzilam do pracy, to jadlam duzo wiecej i nic nie tylam. niestety siedzenie w domu robi swoje...jak na razie glodna sie nie czuje :) ciekawa jestem czy cos schudne....

Gość antena cyfrowa
hmmm no nie wiem dziewczyny jak wy... ale ja przy wzroscie 178 cm najlepiej sie czuje z waga 68 - 70 kg.... wtedy czuje sie po porstu najlepiej... wazylam juz mniej i wygladalam jak chuda szkapa :O a z waga taka jak napisalam czuje sie super... poza tym jak tylko czasem zaczynam zrzucac kg to pierwsze spadaja mi cycki :P wiec ja sie czuje super z moja waga :) tylko dbam o cwiczonka :) ale moze zalezy od figury?

Gość qwerty 180cm
no pewnie tak, bo ja mam ogolnie nieduze cycki 70b w porywach do 70c teraz jak przytylam, wiec wszystko mi raczej idzie w pas i tylek. nie uwazam zebym wygladala jakos strasznie przy wadze 60kg, a raczej normalnie. moze masz ciezkie kosci, ja mam raczej cienkie. jezeli chcecie moge wrzucic na chwilke zdjecie jak wazylam ok 60kg.

Gość antena cyfrowa
no ja mam cyce 75 F, biodra rowniez mam szerokie ale po prostu juz do tego przywyklam... rowniez bardzo sie pilnuje aby w brzuchu nie przybrac, bo dopoki mam wciecie pomiedzy duzymi biodrami i duzymi cyckami to mam wrazenie ze wygladam po prostu proporcjonalnie.. acha jak chudlam w okolice 60 kg to cycki mi malaly, a biodra byly dalej duze :O i mialam wrazenie ze jeszcze bardziej wtedy widac jakie sa szerokie :O

Gość antena cyfrowa
no gisele ma bardzo ladna figure :) ja nigdy takiej nie bede miala przez te szerokie biodra :) ale w takim razie trzymam za ciebie kciuki , za zrzucenie tych 8 kg :) musi ci sie udac ;) bo najwazniejsze aby sie dobrze czuc w swoim ciele :)

mi tez Gisele się podoba, ale ona ma piekna twarz i spore jak na taka wage cycki jednak :P antena cyfrowa: no ja nie wiem jak wyglądam przy wadze 68-70 kg bo nigdy tyle nie ważyłam, ale jak zerkniesz na moje wymiary to zrozumiesz, że ja akurat nigdy nie powinnma tyle ważyć, serio wyglądałabym już tak przy kości- zwłaszcza w nogach.

Gość antena cyfrowa
bardzo ładna masz figure :) a teraz jest duza roznica? gdzie najwiecej przytylas?

Gość qwerty 180cm
dzieki, raczej "mialas", najbardziej oponka i biodra-uda