Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Bezlitośni i wkurwia**cy kierowcy!!! ;/

Polecane posty

Gość anty tokio
Taka dygresia haha rozwaliłaś mnie ! :D:D Co Ty kobieto piszesz?? Z choinki siię urwałaś ?? Rozdupcylas mnie na maxa :D:D Idź się lepiej weź za gary , chyba że sprzątaczke też masz :D haha :D

Gość lukrecja12332
Ale się mądra znalazła . Trujemy dziecko na spacerach ! a co mamy na rece je wziasc i nosic ? To chyba wiekszosc matek truje swoje dzieci wychodzac z niimi na spacery :D

Gość taka dygresja po kilku
sorry ale co to za spacer - między samochodami? Na spacer się idzie do parku/lasku/plac zabaw/inne tereny zielone!

J tu nie mowię ani nie piszę o spacerze po ulicy! Tylko jak np chce iść gdzieś z dzieckiem, np do mamy czy teściowej , do lekarza, to musze niestety "spacerować" koło samochodów

Powiem wam , że ostatnio na mojej ulicy postawili sporo znaków zakaz parkowania :D Chyba się do tego troszkę przyczyniłam xD

Gość hahahahahaha.........
Młoda Mamaa Powiem wam , że ostatnio na mojej ulicy postawili sporo znaków zakaz parkowania Chyba się do tego troszkę przyczyniłam xD :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Co za kretynka :D A jak sie przyczynilas osla glowo?

Gdybyś przeczytał/a cały temat to byś wiedział/a jak. Weź się za naukę czytania a nie zadawaj głupich pytań xD

Gość zgadzzzam sie
Wyobrażają sobie ze wszystko im wolno. Z wozkiem nie da sie przejechac. Co 5 m samochod na chodiku a jak ja wyjade deczko na ulice zeby ominac samochody stojace na chdniku to od razu trabia idioci

Gość bukaa
hahah, rozbawiła mnie propozycja, aby czekać na takiego niegrzecznego kierowcę i grzecznie mu zwracac uwagę, że źle zaparkował. Kiedyś któryś z dziennikarzy radiowych stał na parkingu pod marketem i zagadywał kierowców, którzy parkowali na kopertach dla inwalidów. Wiecie, jaka była najczęstsza reakcja? Gest środkowym palcem - odzywać się bali, bo może ktos by ich poznał w radiu. Więc jak taki jeden z drugim będzie mial porysowany samochód lub założoną blokadę, to na drugi raz się zastanowi zanim zastawi cały chodnik. Faktem jest, że jest mało miejsc parkingowych, ale wiele osób zastawia chodniki, bo nie chce płacic za parkowanie lub zmęczy się, jak przejdzie 10 metrów więcej. :p

buka a czytałaś tą wypowiedź jak ktoś pisał że musi parkować na chodnikach bo na parkingu czasem nie ma miejsca i musiałby na płatny jechać xD xD Ja myślałam że oni są po prostu chamscy a tu się okazuje że i bezczelni xD

a ja wam powiem, że jadąc samochodem nie ustępuję zazwyczaj żadnemu pieszemu- ani babci, ani matce z dzieckiem z jednego prostego względu. Byłam raz świadkiem wypadku jak jeden z kierowców ustąpił pieszym. Jechał sobie prawym pasem, ja za nim. A tu na lewym pasie koleś sobie jedzie, nie zatrzymał się, ludzi nie było jeszcze widać z za naszych samochodów i tragedia gotowa. Najciekawsze jest to, ze policjant, który przyjechał na miejsce mówił, że właśnie przez uprzejmość kierowców jest najwięcej wypadków.

Gość davaxca
"Byłam raz świadkiem wypadku jak jeden z kierowców ustąpił pieszym. Jechał sobie prawym pasem, ja za nim. A tu na lewym pasie koleś sobie jedzie, nie zatrzymał się, ludzi nie było jeszcze widać z za naszych samochodów i tragedia gotowa. " Eeej, jak na prawym pasie samochody juz staly to ten kretyn mial obowiazek sie zatrzymac - niezaleznie czy bylo widac pieszych czy nie. Tu akurat wina kierowcy jest bezapelacyjna.

wina kierowcy- owszem, tyle, że takich wypadków jest cała masa... niestety. Jeden kierowca się zatrzyma a drugi nie zwróci uwagi...

Niektórzy kierowcy są okej. Już to pisałam, ale większości się śpieszy. Myślą, że skoro oni mają samochod to wszystko im wolno. Nie wiem czy kierowca coś sobie tego zrobił że potrącił. Przeciez to tylko kolejny przechodzień a co taaam