Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 achtung006

Dyskryminacja czy nie?

Polecane posty

Go艣膰 achtung006

Pracuje w UK, w firmie w kt贸rej funkcjonuje martwy zakaz m贸wienia w j臋zyku innym ni偶 angielski. Wszyscy Polacy pracuj膮cy w tym miejscu rozmawiaj膮 po polsku. Wczoraj do mojego biurka podszed艂 kolega zamienili艣my kilka zda艅. Po chwili podbieg艂 m贸j manager i zacz膮艂 na mnie krzycze膰, 偶e rozmawiamy. Wymachiwa膰 w艂adczo r臋koma itd. Dodam, 偶e nie pierwszy raz mia艂am tak膮 sytuacje, 偶e pretensje by艂y skierowane bezpo艣rednio do mnie. Nigdy nie by艂o takiej sytuacji aby zwr贸ci艂 uwag臋 jakiemus Anglikowii. Powiedzia艂am, 偶e czuje si臋 traktowana nier贸wno, 偶e ma to znamiona dyskryminacji. Bardzo si臋 zdenerwowalam. Po niespelna godzinie zawo艂al mnie na rozmow臋, w towarzystwie innego kierownika, i przedstawi艂 mi pisemn膮 nagan臋. Moj kolega, kt贸ry odszed艂 od swojego miejsca pracy i podszedl do mnie oczywi艣cie nie mia艂 偶adnych nieprzyjemno艣ci. Bardzo sie zdenerwowalam, dostalam mocne skurcze (5miesi膮c ci膮zy), przyjechala karetka zabrali mnie do szpitala gdzie spedzi艂am ca艂膮 noc. My艣licie, 偶e to jest dyskryminacja? Co powinnam zrobi膰 wed艂ug Was?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale provo je.ane
wypierdalaj suko!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 achtung006
Pytanie jest, czy powinnam poslu偶y膰 sie przykladem innych os贸b ktore robia tak jak ja i nigdy niezosta艂a im zwr贸cona uwaga? Wczoraj przy tej sytuacji byl jeden Anglik, kt贸ry stwierdzi艂, 偶e nigdy nikt mu nie zwrocil uwagi ze rozmawia. Mnie to si臋 zdarzylo kt贸ry艣 raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 achtung006
nie zosta艂a (ups)

Udost臋pnij ten post