Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość achtung006

Dyskryminacja czy nie?

Polecane posty

Gość achtung006

Pracuje w UK, w firmie w której funkcjonuje martwy zakaz mówienia w języku innym niż angielski. Wszyscy Polacy pracujący w tym miejscu rozmawiają po polsku. Wczoraj do mojego biurka podszedł kolega zamieniliśmy kilka zdań. Po chwili podbiegł mój manager i zaczął na mnie krzyczeć, że rozmawiamy. Wymachiwać władczo rękoma itd. Dodam, że nie pierwszy raz miałam taką sytuacje, że pretensje były skierowane bezpośrednio do mnie. Nigdy nie było takiej sytuacji aby zwrócił uwagę jakiemus Anglikowii. Powiedziałam, że czuje się traktowana nierówno, że ma to znamiona dyskryminacji. Bardzo się zdenerwowalam. Po niespelna godzinie zawołal mnie na rozmowę, w towarzystwie innego kierownika, i przedstawił mi pisemną naganę. Moj kolega, który odszedł od swojego miejsca pracy i podszedl do mnie oczywiście nie miał żadnych nieprzyjemności. Bardzo sie zdenerwowalam, dostalam mocne skurcze (5miesiąc ciązy), przyjechala karetka zabrali mnie do szpitala gdzie spedziłam całą noc. Myślicie, że to jest dyskryminacja? Co powinnam zrobić według Was?

Gość ale provo je.ane
wypierdalaj suko!

Gość achtung006
Pytanie jest, czy powinnam poslużyć sie przykladem innych osób ktore robia tak jak ja i nigdy niezostała im zwrócona uwaga? Wczoraj przy tej sytuacji byl jeden Anglik, który stwierdził, że nigdy nikt mu nie zwrocil uwagi ze rozmawia. Mnie to się zdarzylo któryś raz

Gość achtung006
nie została (ups)