Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam uz dosc tej baby

jak ja urzadzic!!!dosc tego!!

Polecane posty

SIEDZI TAKA laska w biurze i mowi wszystko naszemu kierwonikowi co o nim sie mowi .. niszczy rlacje miedzy nim a pracownikami.. znisczyla relacje miedzy liderka a nim, miedzy paroma pracownikami a nim miedzy nim a nasztm dzialem itd:o a dodam ze sama sie z niego smieje mowi innym co on jej mowi bo on mysle ze tylko jej moze ufac a ona to rozgaduje a nas zrobila najgorsze? moze mam sie udac do kierownika i skonczyc to wszytso bo mam kurwa tej suki dosc?:)

Gość do CAB oni
idź do kierownika i powtórz to co ona mówi,najlepiej jakieś info,które ona może mieć tylko od niego.

a nagrac jak ona sie o nim wypowiada i mu dac posluchac. Bo widać, ze jemu to odpowiada, wiec powiedziec mu o tym tak poprostu to nic nie da. Zakumplowac sie z nia, zaprosic na piwo, uzbroic sie w dyktafon i do boju.

Gość ulkacybulka
idz i o wszystkim mu powiedz na co czekasz?!

tak tez zrobie :) ale chcialam sie was poradzic:) kierwonik stracil zaufanie do nas zle o nas mowi:( A ona sie cieszy bo jej kierownik tak ufa i zachowuje sie jak jego przyjaciolka. jak tak mozna... przeciez postepuje tak samo jak inni.. a to co sie mowilo nie bylo niczym zlym a ona zrobila z nas jak najwieksze swinie. zjebalam ja jak psa pwoiedzialam ze to zostanie miedzy nami ale oczywiscie klamalam nie zistawie tak tego a kierownik dowie sie z kim tak naprawde ma do czynienia:)

jak podejdzie do mnei bo nie wiem czy beed miala ochote z nia gadac to ja nagram :) racja:)