Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ontajemnic

kREW PRZY SIKANIU. Pomozcie

Polecane posty

Gość ontajemnic

godzine temu poszłem wysikac sie i zaczelem oddawac mocz krwia.. najgorsze jest to ze po kilku sekundach lecialy jakies polaczone cos.. nie wiem jak to nazwac ale cos grubego mocno czerwonego.. pozatym bola mnie od paru lat plecy na samym dole gdzie nerki i nigdy nie bylem z tym u lekarza. moze wie ktos z wam co to moze byc ? rano bylo normalnie jeszcze .. a i jescze troszeczke boli mnie w pod brzuchem ale to minimalny bol.

my ci nie pomożemy, ale lekarz tak, radzę nie zwlekać z wizytą, bo możesz się nerek pozbyć

Gość zapalenie pęcherza
jak najszybciej do lekarza, bo sam sobie nie poradzisz. Tym bardziej, że bolą cię też nerki, czyli zakażenie poszło i tam

Gość nina 83
MASZ KAMIENIE W NERKACH I TYLE,,PIASEK ORAZ INNE POCHODNE JAK KAMIENIE CZY GŁAZKI ,PRÓBUJA SIE PRZEDOSTAC DLATEGO SIKASZ Z KRWIĄ..JEST TO FIZJOLOGICZNY PROCES BOWIEM KAMIEŃ PRZEDOSTAJĄCY SIE Z NEREK ,USZKADZA TKANKĘ..KUP SOBIE LEK O NAZWIE GYNJAL

Też myślę, że powinieneś udać się jak najszybciej do lekarza, ponieważ oddawanie moczu krwią to już nie zwykły ból głowy, a coś o wiele bardziej poważniejszego.

Gość drfrrr5
zapalenie pecherza i to powazne

Gość Pucca
nie czytałam poprzednich odpowiedzi,więc, jeżeli się powtórze to przepraszam:) Też to miałam i się okazało że to zapalenie pecherza:o ale z tego co wiem, to mogą byc różne choroby, mozesz miec uszkodzone nerki itp. Do lekarza czym prędzej bo to nie ustepuje tylko sie pogarsza!! Aha i dbaj o higiene, nie podcieraj sie od tylka w strone genitaliów.. podmywaj sie 2 razy dziennie, tzn kapiel rano i wieczorem,w ciagu dnia tez moze byc ale nie za czesto bo to tez zle nie siadaj na zimnym ,ubieraj sie cieplo od tego mozesz byc chory... a zapalenie i inne chorobska lubia nawracac;/