Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina 83

pranie,gotowanie i wieczne usługiwanie!!! DO CZEGO MY JESTESMY KOBIETY???

Polecane posty

Gość nina 83

dlaczego tak jest,że my kobiety tak duzo robimy dla faceta,,dla rodziny..dlaczego facet po przyjściu z pracy walnie się na fotel i powie: ale sie naorałem...a my??? my tez pracujemy,po pracy zakupy potem obiad...pranie do rozwieszenia..suche do układania..naczynia do umycia..wywiadówka w szkole..szczepionka dziecka..i do tego facet który pyta KIEDY SIE POKOCHAMY???? JA WARIUJE A WY????

Jak sobie na to pozwalasz, to się nie dziw, że tak jest... prawdziwy facet podzieliłby się obowiązkami po równo.

Gość atari zwei
gdy wszystko jest dla ciebie ważniejsze od pokochania się to ma prawo się wkurzyć.

Gość donina83
do nina dziewczyno, w jakim Ty swiecie zyjesz? w moim srodowisku jest dokladnie na odwrot. cos Ci sie chyba pomylilo..

Gość nina 83
JA NIE MARUDZĘ..TU TYLKO CHODZI O WSPÓŁPRACE..JA TEZ JESTEM ZMECZONA I POTRZEBUJĘ ODDECHU

nemezis ma racje pozatym chlopa sobie trzeba wychowac, ja OD POCZATKU mowilam, ze w zadna gosposie sie nie bawie, i dzielimy wszyszko po polowie, sprzatnie, pranie, gotowanie. Nie dalabym sobie NIGDY wlezc facetowi na glowe. A staz mamy spory, wiec wiem o czym mowie :-D :-D

Gość atari zwei
no właśnie twój dobry facet namawia cię: odpuść sobie i chodź się pokochać. co ma jeszcze zrobić siłą cię odciągnąć od garów?

Gość ewella2
każda kobieta robi tyle na ile sobie pozwoli i tak też później jest traktowana. Zawsze powtarzam aby ustalać podział obowiązków a nie obarczać gospodarstwem domowym tylko jedną stronę.

Gość ewella2
;)

Gość nina 83
PRZYKŁADOWA SOBOTA:::: JEST RANEK,CHCĘ SIE KOCHAĆ..SŁYSZĘ..SPAC MI SIĘ CHCE..DO PÓZNA SIEDZIALEM PRZY KOMPIE...WSTAJĘ Z USMIECHEM NA TWARZY PODAJE SNIADANIE,IDE NA ZAKUPY..ROBIĘ OBIAD..KOLACJĘ A ON PRZY KOMPIE!!!!! WIECZÓR ZAKŁADAM SEKSI KOSTIUMIK ...A ON: KOTEK MUSZE ZAKOŃCZYC MISJE W GRZE..POCZEKAJ CHWILKĘ..WIĘC CZEKAM..2 GODZ..4GODZ ..BUDZĘ SIĘ RANO I SŁYSZĘ..KOTKU ZROBISZ SNIADANKO???

moj nigdy nie ma czasu ..pracuje do nozy po czym je i kladzie sie spac...ostatnio obiecal mi spacer...obiecal i zamiast isc poszedl spac...wiec...zrobilam awanturke..i musial ze mna o 24 lazic po walach chrobrego w szczecinie....jak sie cos obiecuje to trzeba dotrzymywac slowa...a tak poza tym to sie kochamy bardzo mocno...staram sie mu pomagac..piore gotuje sprzatam .,,..i wszystkie zle mysli mi znikaja jak sie do niego przytule-uwielbiam jego zapach

Gość masz jak sobie poscielisz
trzeba byc bardzo glupia zeby dac sie wrzucic w role uslugacza od wszytskiego:o

Gość nina 83
JA TEZ SWOJEGO KOCHAM..NAD ZYCIE ALE JAK MOZNA BYC TAKIM EGOISTA I TO PERFIDNYM!!! PRZEZ 3 LATA BYŁO SUPER...RÓWNOŚC MIEDZY NAMI A TERAZ???? OSTATNIO STWIERDZIŁ ŻE MAMA GO TAK WYCHOWAŁA..BY KOBIETA WSZYSTKO ZA NIEGO ZROBIŁA

tak to jest moze jeszcze gdzies na zabitych dechami wsiach, ewentualnie jak facet utrzymuje kobiete, kto inny znioslby takiego lenia

no to niech wraca do mamy:-)

Gość ii znowu to samo ...
DLATEGO TRZEBA SIE DZIELISC OBOWIAZKAMI WSPOLNIE GOTOWAC NASTAWIAC PRANIE SPRZATAC ITD ..... ;ddddd

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrr
rozumiem, ze go mama, tak wychowała z moim tez tak było, dzielimy sie obowiązkami, chociaż, to wymagało duzo pracy z mojej strony, jak ktos wyżej pisał, trzeba sobie wychować.... moze nie jest idealnie, ale sprzata razem ze mna, wyprane rzeczy składa sam, jak go poprosze wiesza pranie, obiady robie ja, ale jak nie mam ochoty, to sam sobie cos zrobi, zakupy róznie, czasmi ja, czasmi on, czasmi razem na razie nie mamy dzici, ale jak beda, na pewno bedzie musiał mi pomagac i jest tego swiadomy