Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość pobieraczek

Założylam kono na pobieraczek.pl dzisiaj dostalam wezwanie sadwe do zaplaty w ciagu 5dni -kwota o zgrozo prawie 100zl! Nie sciagnelam zadnego filmu czy piosenki ale obawiam sie e podalam dane prawdiwe:( Slysalam e oni tak oszukuja ludzi...Placic czy nie?! Jestem glupia czy oszukana?

Gość gfdutrdfluy
jesteś i naiwna i oszukana. takich jak ty jest więcej. wejdź na forum prawne tam sa jakieś rady co z tym zrobić, ale gwaracji nie ma

Gość mam to samo98
ja mam to samo, skurwiele,,,, ja z kolei wysłałam majla z rezygnacją przed upływem 10 dni tak jak w regulaminie po 4 dniach wysłali majla z podziekowaniami za kontynuacje i wezwaniem zapłaty z góry za rok NIECH SIE KTOŚ WYPOWIE< CZY JEST KTOS KTO Z NIMI WALCZYŁ W SADZIE BO POKI CO TYLKO SADEM STRASZA? I FIRMA WINDYKACYJNĄ

nie martw się.. mi też grozili e-mailami, że założą mi sprawę jak nie zapłacę.. minęło już ponad pól roku a nic nie dostałam, żadnego listu, niczego ;) zignoruj to ;)

nie płać! Ja od listopada dostaję od nich maile że już do sądu poszli. To jest zwyczajne wyłudzanie. Wpisz sobie w google pobieraczek- oszuści i zobaczysz ilu ludzi oszukali. Na YouTube jest nawet reportaż z ekspresu dla reprterów bodajże.

Gość pobieraczek
Tam jest do zaplaty 100zl:( jestem studentka i nie mam na tyle kasy- jak zobaczylam sume to malo co zawalu nie dostalam echh... co zrobic teraz? jestem zrozpaczona, bo podalam chyba prawdziwe dane!:(

nawet im pisałam że mnie nie wystraszą, że znam prawo, ze moge ich pozwac do sądu o próbę wyłudzenia pieniędzy ale ti nic nie daje. Za każdym razem przysyłają podziękowania za kontakt i później przedsądowe wezwanie do zapłaty

Gość znowu pobieraczek
Niezliczenie wiele było tematów o pobieraczku na kafe. Nie płać, bo to oszuści.

nic nie podpisywałaś więc swoją groźbę sądu moga wsadz\ic se w dupe wiec sie nie martw nikt jeszcze przez nich nie mial w sadzie sprawy o tym bylo glosno ale sie nie martw nic ci nie grozi

Gość pobieraczek
Wyczytalam na jednym forum,ze kobeta nie zaplacila tych 100zl i teraz ma do zaplaty 460zl!!!!! Czy to mozliwe? Boje sie swojej glupoty? Czy ktos ma jeszcze ten problem?! Prosze o pomoc!

Gość pobieraczek
Jak wyrejsterowac się z konta? Nie moge znalezc takiego odnosnika na ich stronie :( zalamana jestem! Przestarszyli mnie i to mocno!

Gość znowu pobieraczek
Wpisz w Szukaj pobieraczek i zobaczysz ile tematów wyskoczy. Oni grożą jeszcze większymi kwotami. Mojemu bratu ze dwa lata temu coś przysłali. Nie zapłacił i wzięli się za straszenie innych. Nie płać.

Gość gfdutrdfluy
mój chłopak kiedyś się w to wrobił, ale naszczęście zorientowałam się szybko (po 4 dniach) i od razu wysaliśmy rezygnacje w treści takiej jaką oni umieścili w regulaminie (oni chyba taka treść akceptują) po kilku dniach przysałali że dziękują za skorzystanie i wyrejestrowali normalnie.

to nie jest wezwanie sądowe. Sądziłem, że masz wyrok sądowy. To tylko straszenie.

Gość pobieraczek
Jakiej tresci byla ta rezygnacja? Moze i panikuje, ale przeczytalam o tej kobiecie ktora ma rodzine i na utrzymaniu 5osobowa rodzine i nie zaplacila im tej stowki- teraz ma prawie 500zl do zaplaty:(

Gość znowu pobieraczek
gówno w puchu Ludzie czy wy nie ogladacie tv nie czytacie gazet?? sprawa była tak nagłasniana i szeroko rozdmuchana ze nawet chyba na marsie o tym słsyzeli a wy dalej głupole się rejestrujecie, Płacić teraz nie ma rady na prwno juz jesteście W KRD powodzenia, teraz zadnego telefonu wabonamncie nie wezniecie, nie dostaniecie kredytu a ni nawet pralki na raty nie dostaniecie Nie pierdol głupot.

Gość pobieraczek
dzielwoj---> koeljny etap to podobno bedzie wezwanie sadowe i czas na oplate 3dni- naczytalam sie juz co ludzie otrzymuja od tej firmy. Jestem panikara moze, ale nie chce miec problemow potem z jakims wpisem do KRD :( Glupia zem...

jak tak panikujesz to zapłać a potem będziesz ciężko żałować bo oni będą wyciągć z ciebie następne pieniądze

Gość pobieraczek
Mam pytanie i prosbe jednoczesnie... czy ktos jest w stanie mi pomoc sie wyresjtrowac sie z ich strony? To podobno pomaga..czytam juz kolejne wypowiedzi oszukanych w ten sposob... DZIEKUJE z gory!:)

Gość jhdsakdh
hej hej mi też daaawno temu wysyłali te maile, nie odzywałam się nic i przestali także olać ich i już. gdzieś na you tubie jest program o ich oszustwach,, wypowiadają się policjanci, że jedyne zgłoszenie jakie mieli na temat pobieraczka było od kogoś kto oskarżył pobieraczka, od nich samych nigdy także calm down :)

Jetsestescie pojebani :-O Nic nie placisz a oni Ci nic nie zrobia.. Tylko strasza a i tak nie maja podstawy do NICZEGO. Pobiraczek to zlodzieje wiec nie przejmujcie sie nimi

Gość pobieraczek
Jak sie z tego wyrejestrowac w ogole? Nie moge znalezc odnosnka na ich stronie? Czy ktos moze sie zlitoeac i mi pomoc? :( Jestm coraz bardziej przekonana, ze oszukuja ludzi! Ale co dalej robic, bo waham sie nad zaplata jeszzce troszke:(

nie da się wyrejestrować. Napisz im maila że jak nie przestana cię nękać to ich podasz do sądu o próbę wyłudzenia pieniędzy. Zobaczysz co ci odpiszą

Gość pobieraczek
dziekuje za wsparcie i pomoc wszystkim :) jestescie kochani! Nie wiem czy dobrze robie, bo znajac moje szczescie zaryzykuje zeby potem dostac odsetki do zaplaty ale nie zaplace im! Czytam juz chyba setny artykul o tym i wiem ze nie warto wiecej wchodzic w takie gowno!:(