Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość bunia1500100900
no to jak tam już uwazasz ale to ni jest taki eproste, bo potem ejst egzekucja długu itp. a zanim ci eusuną z rejsstru dłuzników moze trochę potrwac, ogolnie nie cikekawie bo w bankach juz bedzie zpaisana ta informacja na stałe chyba zeby uwazać jak taki klientb ise pojawi ponownie, banki rozsyłają te informacje miedzy sobą zeby chronić się nawzajem przed nieuczciwymi klientami

Gość pobieraczek
Nic nie sciagnelam to byla glupota sie tam rejestrowac :(

bunia1500100900 nie strasz dziewczyny :O tak na logike to nie skorzystałaś z ich uslug bo nic nie sciągnełaś. Może należałoby spiknąć się większą grupą i złożyć im sprawe do sądu za nielegalne rozpowszechnianie plików. Musze pogadać z kumplem który ma znajomości w zaixie, ciekawe czy firma pobieraczek płaci kase np: zaixowi

Gość pobieraczek
Wredzioszek z tego ile przeczytalam na innych stronach i wypowiedziach poszkodowanych juz probowano skladac na nich pozwy, ale zwykle kosztowalo to wiecej jak suma jaka im byli winni :( nie wiem czy takie dzialanie ma sens w ogole? ALE ten KRD mnie przeraza teraz... hmmm

Gość phi343
a co jak ktoś podał fałszywe dane?> po IP znajdą?

Gość pobieraczek
strasza wlasnie ze po IP znajda...

Pojejabe sa te osoby ktore pisza ze Cie wpisza do krajowego rejestru dlugow. To jacys debile :-O To przeciez pisza osoby z tej pojebanej strony pobieraczki. POWTARZAM NIC NIE MOGA ZROBIC! Poszukajcie sobie jak UOKiK ich ukaral zamiast sluchac debilnych komentarzy pomaranczy

Gość pobieraczek
Kazdy na razie mowi, ze nie odpisywal badz nie placil im, ale z tym rejestrem to jednak do konca nie wiem jak jest...jezcze tego nei wyczytalam nigdzie ze wpisuja badz nie....

Gość phi343
no właśnie część postów bedzie od pobieraczka, sugeruj sie jedynie tymi, co pisza ze Ci moga naskoczyc

Gość pobieraczek
Wredzioszek dziekuje, zaraz poczytam o tym co i jak:)

Gość bunia1500100900
z pobieraczka to smai jesteście kretyni!! problem w tym, ze ja też się tak naciełam, naiwna byłam,z e uwierzyłam takim liudziom jak wy!!!! Trzeba było zapłącić a nie tearz rtaki wstyd bo nigdzie w banku mnie nei chcą kredytu dac ;/ wstyd bo pomyslą ze długów narobiła a to w sumie p[rzez głupote sie stało. Oni mają prawo wpisac do KRD bo mają dokumenty na nieopłacone wykonanie usługi, pojmijcie to. jak klkasz akceptuje regulamin to swietle prawa go NIBY przeczytałaś. ja tez klikałam jak głupia bez czytania to teraz po 1,5 roku miałam niespodziankę w banku. jak nie wierzysz to Twoj problem,ale wspomnisz moje słowa dziewczyno za pare lat jak zapomnisz o sprawie a tu bedziesz chciała kredyt na dom albo na autko a tu przykro nama le figuuruje pani w krajowym rejestrze dłuzników i nie jest pani dla nas wiarygodnym klientem dopóki nie ureguluje pani wierzytelnośći. i co już jestś skreslona we wszytskich filiach tego abnaku bo cie mają na czarnej liście. słuchaj tych tępaków co móiw nie pła, to że oni nie wysyłają wam maili z pogróżkami tak jak byście chcieli debile to nie znacyz, ze oni mają związanę rece. Sprawa z pobieraczkiem była słynna w tv ale oni po tym zmienili regulamin i teraz wszystko ejst na legalu i nie ma przebacz przykro mi. Ostrzegam i apeluję, czytajcie regulaminy

Gość kiluki
bunia przestań pierdolić :O ile płaci ci pobieraczek za szerzenie takich herezji??

Gość bunia???
a co jak ktoś podał nieprawdziwe dane?

Gość kiluki
"bunia??? a co jak ktoś podał nieprawdziwe dane?" no właśnie :D zwłaszcza jak ktoś ma zmienne IP, ciekawe kogo podadzą do KRD :D:D

Buhahahah Bunia jak tak chetnie oddajesz frajerko kase to dawaj adres to tez Ci wysle pare faktur smieciu. A na powaznie zamknij jape bo nikt sie na to nie nabierze. Kto ci kretynko przyjmie w KRD faktury niezaplacone i wciagnie cie na lsite dluznikow. Jestes tak glupia ze szok :-O powtarzam debilom ktorzy nadal sie boja- UOKiK nalozyl na nich kare, nikogo po sadach nie beda ciagac.

Gość bunia1500100900
słodka dżelusia nie dość ze nik masz jebniety to i sama taka jesteś, wlasnie kretynko nie zapłącone faktury sa podstawą do zgłoszenia, nie wiesz to nie pierdol wejdz na ich strone i pocztyytaj a potem pierdol swoje madrości gówniaro

Gość pobieraczek
ale potem jak przykladowo w banku bede chciala wziac kredyt to po uregulowaniu za pobieraczka juz mi go dadza ?

Zamknij jape bunia bo pierdolisz jak potluczony smiec :-O Nie znasz wiec wiec zamilcz! Sssij pale tlusta dziwko :-O BEz tytulu wykonawczego nic nie moga zrobic glupia pizdo

Otóż to, oszuści ale zapłacić trzeba mogą być nieciekawe konsekwencje doświadczyłam a stówa to nie jest tak dużo, tylko trzeba im napisać jasno i wyraźnie że się z umowy rezygnuje [żeby jej nie przedłużyli po wygaśnięciu czyli po roku] bo znowu płacić każą

Gość bunia1500100900
słodka lodziaro pierdlolisz bo zycia nie znasz w koncu jak mozna je poznac jak ojciec cie z miedzy nóg nie wypuszczał kurwo jedna w dupsko ruchana popatrz na daty kretynko jak dajesz twe swoje gówniane linki. zegnam ze śmieciami dalej nie rozmawiam w jape ruchan asuko a i potem nie zapomnij kolezance zforum kasy oddac za swoje jebniete rady nara kurwo!!

Gość NIE PŁAĆ
bezsens ktoś kto mnie nie lubi wchodzi na pobieraczka wpisuje moje dane, wrabia mnie a ja płace jak głupia????albo jeszcze lepiej - do sądu idę za to ?? naciągacze !!! jak Ci udowodnią po 2 latach ze to ty ???

Gość gorzka dżelucha
radze iśc do prawnika ale wydaje mi sie ze trzeba płacić p.s słodka dzelusia wyhamuj troche bo bana dostaniesz

Gość pobieraczek
Ile opini juz sama nie wiem kto tu prawde mowi... bo nie bylam w takiej sytuacji jeszcze:(

Gość do nie płac
mysliszz eludzie się tak nie tłumaczyli??? od czegos w koncu jest IP oraz mail potwierdzajacy rejestracje, pomysl znaim napsizesz

Gość NIE PŁAĆ
no ale pomyśl , jak ktoś może podać Cię do sądu za to że ktoś WPISAŁ TWOJE DANE (możesz się trzymać wersji że tak było)???