Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femka84

on 16lat starszy i rozwodnik

Polecane posty

spodziewalam sie , ze tak odpowiesz :) a mozesz rozwinac swoja mysl? :)

Gość sfdsdg
a czytałaś to wklejone??

Gość ggddgddg
miłość w metrykę nie zagląda

Gość andrrrr
dlatego miłość jest poyebana 🖐️

czytalam, ale mysle ze do kazdego przypadku trzeba podchodzic indywidualnie dlatego podaj kryteria to sprobuje sie jakos odniesc i przemyslec

Gość sfdsdg
i jak siebie widzisz z takim człowiekiem ?

wiesz nie mysle o tym ze nie bedzie mogl czy nie bedzie chcial bo kieruje mna zakochanie i we wszystkim staram sie znalezc dobra strone . oczywiscie sa tez momenty ze zdarzy mi sie pomyslec, ze moze jednak lepiej sie wycofac ale jednak juz nie umiem bez Niego zyc i nie boje sie przyszlosci

Gość sfdsdg
powodzenia..

nie dziekuje. a skad u Ciebie ten sceptycyzm? wlasne doswiadczenia?

Gość sfdsdg
nie , tak tylko z obserwacji

Gość sfdsdg
nie rozumiem po prostu po co komplikować sobie życie

Gość kot13
indis - myślę że sgsh ma wiele racji w tym, co pisze. Posłuchaj jej uwaznie- choć wiem , że i tak zrobisz swoje:-) Chcesz korzystac z zycia, miłości i szczęscia ale czasy się wam rozejda- za chwilę będziesz się przy nim czuła jak staruszka...będąc uwięziona w młodym ciele. I nie mówię o seksie wcale- to tylko moje zdanie ale uważam że tej kobiety związanej ze starszym mężem warto posłuchać.

Gość fxfxfdbf
heh nie wiem skąd tamta baba wzięła takiego 56 letniego ramola :D mój ojciec ma 58 i jak rodzice się ze znajomymi spotykają to biba lepsza niż u co niektórych młodych:P tamtej pewnie od 30tki był zdziadziały a co do kot13 to nie słuchaj bo to babsko jest nawiedzone :O naczytałam się dosyć jej wypowiedzi żeby stwierdzić że ma coś nie tak z głową 🖐️

ja mam taki charakter ze na pewno nie bede sie czula jak staruszka :D oczywiscie wszystko to co mowicie biore sobie do serca . jeszcze tak naprawde nie wiem co bedzie i co z tego wyjdzie

Gość fxfxfdbf
ale oni tak od zawsze , zawsze mieli towarzystwo, znajomych, wypady, myślę że póki zdrowie pozwala i ma się środki to się korzysta

Gość kot13
miło ,że jednak ktoś mnie czyta:-) fxf - a o ile młodsza jest Twoja Mama od Taty?

Gość fxfxfdbf
o 8 lat

Gość A JA WAS PODZIWIAM DZIEWCZYNY
malo ktory jest zadbany i w miare przystojny w tym wieku,dziadzia taki,dlatego tak was podziwiam;)

Prawda jest taka, drogie Panie, że każdy ale to każdy facet marzy o młodych dziewczynach, ale żaden naturalnie sie wam nie przyzna. Mam kolegów, znajomych w związkach a także i singli i bez względu na status każdy wzdycha jak widzi młode. Wiele razy byłem świadkiem w sytuacjiie kobieta wyśmiewała młode dziewczyny wspólnie z facetem, on jeszcze je komentował jakie to one be, ale chwile później w męskim gronie napalał się na owe dziewczyny. Natury się nie oszuka.

jak ktos ma 34 lata to jest dziadkiem ? :D nie przesadzaj. ja majac 30 lat nie bede sie uwazala za stara babcie :)

Gość kot13
8 lat to nie 16 lat. A najbardziej to widać właśnie na poziomie ok 50-60 lat różnica niecałych 10 to nic takiego a prawie 20 lat to przepaść w tym wieku. Tylko się cieszyć, że Twoi Rodzice są ze sobą szczęsliwi- ciekawe tylko czemu próbowałeę/aś mnie urazić- po pierwsze to niemożlwe a po drugie bezcelowe.

Gość fxfxfdbf
bo z reguły jak potłuczona piszesz :O

Gość kot13
coż- masz prawo do swego zdania:-)

Ruslan_Kraków a ja mysle ze majac 30 lat to dopiero dam facetowi w palnik pod wzgledem seksu i ze to najlepszy wiek :D ale skoro uwazasz ze mloda juz nie bede to przeciez ok, masz prawo tak myslec :) a Ty ile masz lat jesli wolno spytac ? :)

Gość fxfxfdbf
kot , od kiedy 14 to prawie 20 ? :O 6 lat to wg ciebie nic? no więc od 8 o 14 jest tylko 6 lat, więc bez różnicy?

Gość fxfxfdbf
e tam ruslan nie piertol :D

no wlasnie nie pier**l :D zalezy od kobiety, kazda inna , podobnie zreszta z mezczyznami :)