Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość femka84

on 16lat starszy i rozwodnik

Polecane posty

Gość kot13
Twój facet będzie miał wtedy 46 lat indis zdajesz sobie z tego sprawę? prawda? cóż- Kuba Wojewódzki się trzyma .. jak będziesz mieć 40 lat on będzie miał 56 . Daj mu Boże zdrowie jak najdłużej ale to czas na wnuczki już... Może jak ludzie się bardzo kochają to jest ok- ostatecznie są takie przypadki.

to mam rozumiec ze np bedac Twoja zona bylabym dla Ciebie w miare atrakcyjna do 30? :D :D a potem co :D

Gość fxfxfdbf
kuba w . ? :O proszę cię, ja bym dała pawła wilczaka np... poza tym idąc takim tokiem myślenia , skąd grubi i nieatrakcyjni ludzie biorą parterów? bo w wieku 46 lat nie chodzi ci chyba o choroby i niedołężność tylko o atrakcyjność ?

Gość A JA WAS PODZIWIAM DZIEWCZYNY
nie mowie o tobie indis...o autorce ktora wziela sobie 46latka

kot, moj akurat jest o 14 starszy, 16 to autorka tematu ktora gdzies wcielo. wiem ze jak bede miala 25 to on 39, jak ja 30 to on 44 ...ale poki co nie zanosi sie abym byla jego zona i to z mojej strony sa przeszkody wiec spotykamy sie czasem rozmawiamy, seks jest super i wiek mi tu nie przeszkadza a nawet kreci ta roznica. tyle, co bedzie tego nie wiem

Gość kot13
indis- widzę że Twój partner jest nieco młodszy od partnera autorki - rzeczywiście 14 lat...i troje dzieci na koncie...... Nie moja sprawa- nie wnikam( choć mnie osobiście szkoda byłoby młodości) . Mogę tylko życzyć powodzenia. dobranoc wszystkim. p. s. chyba Górze musze podziękowac, że nie mam takich atrakcji i mogę o nich tylko poczytac w necie...

Gość fxfxfdbf
taaa dobranoc i pamiętaj tabletki anty to trucizna!!! :O

Gość Russian nie pierdol farmazonow
ja mam 30 a wygladam max na 25 kazdy mi daje nawet i 24,kwestia genow chyba nie wiem,ale ja z kolei mam problem ze sami mlodsi na mnie leca bo starsi maja mnie za gowniare:D wiec jak widac mozna ladnie i mlodo w wieku 30lat wygladac:)

kot, jeszcze kilka miesiecy temu nawet przez mysl by mi nie przeszlo ze wejde w taka znajomosc, bylo to poza jakimis moimi zasadami , zalozeniami ale jak widac zycie plata figle a serce nie sluga :) a dzieci... one nie sa niczemu winne

Gość kot13
fxf- o seksie ze mną nie zaczynaj bo mogłabym Cię zgorszyć:) a tabletki trucizna- to fakt:-) tak mi jeszcze przyszło do głowy , czy czasem autorka nie wychowywała się bez ojca- to by wiele wyjaśniało.

Gość fxfxfdbf
daj spokój, masz coś z głową , sprawdzone i potwierdzone :O

Gość leeemonka
a mój facet ma 32 a dałabym mu 40... ale go kocham ;)

Gość kot13
fxf- musiałam Ci kiedyś nieźle na odcisk nadepnąc- jeśli tak się stało- przepraszam- to tylko net po co te nerwy:-) dobrej nocki:-)

Gość fxfxfdbf
czytałam twoje wypociny z boku

a mlodosc juz stracilam przy swoim chlopaku , starszym o 2 lata wiec jak to mowicie - mlodym ...

jak ja kocham te teksty rowanych 30:))) wyglądam na dwadzieścia parę hahahahaha no tak tak i skóa pewnie też jak u 18 latki co:))

Gość napalona19
ruslan, a może ty byś mnie wyruchał ? skóra jak u 19 latki 👄

Gość kot13
fxf- a nie lepiej dobrą książkę poczytać zamiast mnie?;-) russian- zgadzam się, dbanie o siebie to jedno, odmładzanie na siłe to żenada i ośmieszanie się( u facetów też)

Gość dokladnie tak moj drogi
mozesz sprawdzic;)

Gość femka84
pojawiła się autorka teko tematu bo wczoraj padłam.po pierwsze nie wychowywałam się bez ojca-mój tata żyje tylko ze wymaga opieki drugiej osoby (to do kot13)

Gość femka84
indis no cóz ja jestem troche starsza (27lat) a co do mojego starszego faceta to naprawde jest zadbany wygląda i ubiera się oki i ciałko też jeszcze mniam, mniam,

Gość wyrafinowany koneser
Dla mnie to nic dziwnego...Wszystko jest dla ludzi a nie dla idiotów

Gość femka84
wyrafinowany: tylko powiedz czemu jest tak dużo idiotów na ziemi ;]

Gość kot13
Femko- czy Tato wymagający stałej opieki to ten problem? Pytałam o ojca bo bardzo czesto kobiety z rodzin rozbitych poszukują męskiego wzorca ojca i to jest wykorzystywane . Przykro mi z powodu Twojego ojca- z drugiej strony masz 27 lat- nie jesteś nastolatką chcącą się jak to mówią" wyszumieć". Związek z rozwodnikiem jest na pewno trudny- zazwyczaj mają oni dzieci a także nie wiadomo, z jakich przyczyn rozpadły się ich małżenstwa( To, co mówią niekoniecznie musi być prawdą). Liczy się też ich stosunek do dzieci itd. Ale nie o rozwodnikach tu mówimy a o różnicy wieku. Widze, że jestes zdecydowana więc powiem tak- lepsza już różnica- 27-a facet po czterdziestce niż 21- a facet po 35 roku życia.Bo te 6 lat to np studia , podróże, imprezy, wolność. Za ileśtam lat możesz uznac, że facet po prostu się zestarzał ale cóż-są różne przypadki- dziś znany reżyser Jacek Bromski( ten od " u Pana Boga w ogródku", "kariery nikosia dyzmy", "dzien świra" ,'Kiler") spodziewa się dziecka z o 30 lat młodszą żoną- facet ma lat 65. Tak więc przypadki się zdarzają. Ale to przypadki, ewenementy które moim zdaniem tylko potwierdzają regułę że bardzo duża różnica wieku między partnerami jest trudna w późniejszym etapie. Ale sama musisz siebie poznać i odpowiedzieć sobie, czy taka relacja ma sens.

Gość femka84
kot-rzeczywiście pewien etap szaleństw mam za sobą tak samo jak pprzeszłam już miłość i dłuższy związek. teraz jestem ostrożna i dlatego boje sie. dla mnie duży problem to moi bliscy (rodzice) bo wiesz ciężko jest żyć właśnym życiem kiedy to rodzic wymaga Twojej opieki a nie na odwrót

Gość femka84
kot13-a co do jego rozwodu to był bez orzekania winy doszły do mnie różne pogłoski i powiem Ci że sądze że on ten dużo przyczynil się do tego rozwodu ale nie pytam go o to Niestety nie potrafie mu zaufać bo wiem ze lubił spodniczki ;] a co do córki ma z nią fajny kontakt tylko że córki nie ma w kraju. Pomijm jeden element że razem z byłą żoną pracują u jednego pracodawcy tylko w różnych punktach ale i tak mają ze sobą kontakt

Gość kot13
To prawda- co na to Twój partner? Wiesz autorko- w życiu potrzebna jest równowaga- w kazdym jego przejawie. Z jednej strony opieka nad Ojcem- z drugiej własne szczęście- trzeba to pogodzić. Czy jesteś jedyną osobą odpowiedzialną za opiekę nad Tatą? Bardzo istotne jest również niekrzywdzenie słabszych- a także niekrzywdzenie siebie.