missy509 0 Napisano Styczeń 24, 2011 kochałam sie bez zabezpieczenia, a teraz czuje ból u dołu brzucha. Na ile procent jest szansa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta rocznik 87 0 Napisano Styczeń 24, 2011 tydzień po okresie czyli jaki dzien cyklu.?miesiaczka ok 5 dni+7 dni=12 dzień cyklu.Oczywiście ,że mogłaś zależy jak długie masz cykle.Ale szansa jest duża.Oczywiście jeżeli był to pełny stosunek.A nie przerywane bądź inne jeszcze metody jakie tu wymyslają na kafe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
missy509 0 Napisano Styczeń 24, 2011 cykle mam krótkie, okres mam co 24 dni, a zakończenie nie było w srodku, mój partner mówil, ze zdazył wyciagnac, ale ja nie jestem tego pewna, bo czułam bardzo ale to bardzo mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 24, 2011 No nie zartuj, przeciez widac kiedy facet ma wytrysk, wiec jak wyciagnal to powinnas to zauwazyc. Bol podbrzusza o niczym nie swiadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta rocznik 87 0 Napisano Styczeń 24, 2011 wiedziałam,że to musi byc przerywany.!!kuźwa dziewczyny weźcie już nie zakładajcie nowych tematów o tych przerywanych jest milion dwieście tematów.!!!!kuźwa nastepna no.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetprawdziwy Napisano Styczeń 24, 2011 Gratulujemy przyszłej mamusi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gjhhgkhhj Napisano Styczeń 24, 2011 JASNE ZE MOZESZ BYC W CIAZY JAK TAK WLASNIE ZASZLAM STOSUNEK PRZERYWANY I JESZCZE DODAM ZE PLAMNIK ZYJE 72 GODZINY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plemnik moze przezyc Napisano Styczeń 24, 2011 nawet tydzien w odpowiednich warunkach, w drogach rodnych kobiety... Przecietnie zywotne plemniki zyja jednak dwie, trzy doby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach