Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no gdzie oni sa

Tyle mówicie o ''ruchaczach'' a ja ich nie moge nigdzie spotkac

Polecane posty

Gość no gdzie oni sa

wszyscy faceci to jakies romantyczne ciapy i ofermy :O tak narzekacie na erotomanów a prawda jest taka ,ze w ogole ich nie ma gdzie ci piekni młodzi gotowi na erotyczne przygody? Na sympatii ? haha same paskudy :O

Gość to jaaaaaaaa
ruchacz nie musi byc piekny ... zazwyczaj to zakompleksieni samcy bez zebow i z nadwaga

Gość to jaaaaaaaa
powiem szczerze ze tez sie tyle o nich nasluchalam... ale spotkac w swoim zyciu to nie spotkalam zadnego moze czytajac tutaj o tych wszystkich zdardach nieco inaczej wyobrazamy sobie tego don juana a tak naprawde to on zazwyczaj jest zwyczajnym facetem na ktorego atrakcyjna babka nie spojrzy...

Gość no gdzie oni sa
ja chce pieknego ;)

Gość to jaaaaaaaa
ja mam swojego przystojniaka i uwierzcie mi ze nie sciemniam... moze i wyglada na faceta zdobywce ale jest calkiem inny..... zwykly misio

"to jaaaaaaaa ja mam swojego przystojniaka i uwierzcie mi ze nie sciemniam... moze i wyglada na faceta zdobywce ale jest calkiem inny..... zwykly misio" zwykly misio - czyli nie spełnia kryteriów ruchacza co dziewczyny, szukacie ruchaczy a tu ni widu ni słychu :) tęsknicie?

Gość to jaaaaaaaa
ja nie tesknie w tym roku bierzemy slub... spotykamy sie juz bardzo dlugo ale zanim go poznalam myslalm ze jest typowym ruchaczem.... ale sie myliłam a czasami nie pozorny facet ma na boku 2 kochanki roznie to bywa z facetami

Gość fgdgdfgdfgdfgd
Autorko a ty jestes piekna inaczej

Gość to jaaaaaaaa
czy ja zaluje ze nie jest ruchaczem????? absolutnie nie