Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja tez chce chce

Kiedy polskie kobiety zaczną się fajnie ubierać ? ? ?

Polecane posty

Gość no ja tez chce chce
Gość non non nonono
ja też .... mieszkasz na jakiejś pipidówie czy zadajesz sie z laskami z zawodówki ? :)

Gość no ja tez chce chce
one beda pisac ,ze zajebiscie wygladają :D a to gowno prawda , bo w lato wlasnie zakladacie baleriny czesto brudne i śmierdzące :O w zimie jeansy , jakies buciory , kurtka ,zero seksapilu :O takie ''coś '' ani to facet ani kobieta :D

Gość i bardzo dobrze zrobił
"bo teraz chodzicie w ŁACHACH" a nie pomyslałes ze moze niektórych na to nie stac? To sa bardzo drogie ciuchy.

Gość fsdfeee
Jak w koncu zaczna placic normalne pieniadze i nie ebdziemy wam uslugiwac i przestaniemy byc kurami domowymi wtedy:)

a nie pomyslałes ze moze niektórych na to nie stac? To sa bardzo drogie ciuchy." wasz hipokryzja sięga już bruku :)

Gość kura domowa to stan umysłu
jeśli robisz z siebie kurę lub pozwalasz robić - to nie zwalaj winy na innych

"wasz hipokryzja sięga już bruku" wyjasnij zamiast oskarzac bezpodstawnie. WY - to jest do ogólu a ja sie wyponiadałam za NIEKTÓRYCH.

Wypowiadam sie za tych co maja rodzine na utrzymaniu i wazniejsze rzeczy na głowie niz wygladac jak modelka z czaspoism tylko po to aby nacieszyc wasze oczy. Mówie o tych co nie moga sobie pozwolic na płaszcz za 400 zł, za tych co nie moga sobie kupowac ciuchów które naraziły by ich na mega debet, bo wiedza ze nie beda mieli z czego spłacic. Mówie za tych co maja wazniejsze rzeczy i sprawy niz ich wyglad. Ale najwidoczniej to jest dla ciebie definicjia hipokryzji.

jestes debilem regres

regres ma racje mozna sie ciekawie ubrac za małe pieniądze mówie to ogólnie ale teraz wazne aby wyglądac bogato a nie stylowo

"wazne aby wyglądac bogato a nie stylowoę bogato? mówisz o balerinkach? które kosztuja z20-50 zł? czy mówisz o tych płaszczach za 400-1000 zł które widziałam w linkach w pierszym poscie? Bo nie wiem.

Gość no ja tez chce chce
mozecie mniej wydawac na używki i żarcie ,wtedy zaoszczedzi sie te 1000 zl i do pracy autobusem albo na swiezym powietrzy - zaoszczedzisz na benzynie i zyskasz na zdrowiu :)

Bo dla mnie hipokryzja jest to ze zmuszacie kobiety aby ubierały sie jak te modeliki z linków które maja ciuch za wielkie pieniadze a pozniej sie wypieracie i mówicie aby sie nie ubierac bogato ale stylowo. To ubierz mnie w takim razie w takie ciuchy jak ona ma za bardzo małe pieniadze :) Ja sie z miła checia zgodze. Znajdz mi taki płaszcz markowy jak te panny maja z pierwszgo posta za grosze.

Gość walewryja
Nie wiem, co masz za problem. Ja sie osobiscie raczej nie ubieram zbyt atrakcyjnie, może od czasu do czasu, a zazwyczaj to raczej wygodnie i sportowo - ale tak ubrane laski widzę na każdym kroku, więc nie wiem, gdzie ty mieszkasz.

Gość i bardzo dobrze
"jak widze laske w balerinkach to stwierdzam ze dobrze ze jestem sam te buty są ochydne" :}

Gość no ja tez chce chce
wyjasnij zamiast oskarzac bezpodstawnie. WY - to jest do ogólu a ja sie wyponiadałam za NIEKTÓRYCH." których? ;)

Dajcie sobie spokoj z tymi modnymi ciuchami, niech kazdy chodzi ubrany jak chce :) Ogolne trendy mozna podejrzec, ale po cos wiecej ? Jeszcze nie znalazlem tematu "Czemu polskie kobiety nie trenuja nad charakterem" za to takich pierdolek jest na peczki :)

Gość walewryja
To gadanie o pieniadzach za bardzo sensu nie ma, bo autorowi chyba nie chodzi o to, ze płaszcz ma byc nie wiadomo jakiej marki, tylko ze życzyłby sobie, zeby był płaszcz a nie polar, dopasowane spodnie czy krótka spódnica a nie wypchane dżinsy, buty na obcasie, a nie płaskie baleriny, w których stopa wyglada jak kacza płetwa.

Ale najwidoczniej to jest dla ciebie definicjia hipokryzji." Chodzi o to że jak kbieta ma fajnie wyglądac to oczywiste że nie ma na to kasy ... jesli to facet ma swietnie wygladać to jest oczywiscie nieudacznikiem i powinien zarobic na ten fajny ciuch ,by mógł sie podobac kobietom i 2 aspekt oczywiscie że jak facet chciałby takie ciuchy to oczywiscie w oczach kobiet one nie sa wcale drogie ... Bo jesli to kobieta ma sie fajnie stylizować to oczywistoscia jest to ze takie ciuchy sa bardzo drogie :) wiesz już co z tą hipokryzją :D

bez przesady z polkami nie jest tak zle, proponuje wycieczke na Ukraine jesli ktos ma watpliwosci natomiast jesli chodzi o mistrzostwo ubioru miejskiego to krolują rosjanki, ale ich zadaniem jest pachniec i dobrze wygladac, na co rosjanie dadzą kazde pieniadze

Gość no ja tez chce chce
no wlasnie , metka mnie gowno obchodzi , pod spodnice nie bede jej zagladal :classic_cool: ma byc tak jak na fotach , nowoczesnie i światowo , a nie spaślak z grubymi udami w ciasnych leginsach i balerinach :D

Gość do czizzass
czizas - rosjanie nie przesadzają w drugą strone :D fura,skóra i komóra , lans na miare Hollywood :D nie wazne ,ze to zapyziała moskiewska uliczka - trzeba ubrac się w Prade i koniecznie torebka LV :D kto nie byl proponuje podroz do moskwy - fajne miasto i ciekawe widoki :D panowie mogą sobie popstrykac zdjecia przy jaguarach , ferrari ,astonach martinach itp :D

Gość Małoszka
Polki muszą mieć się dla kogo stroić! A nie jak idzie taki rumburas w skarpetkach i sandałkach, albo oratiolanch z brzuszyskiej na wierzchu:F weźcie sie chlopy za siebie najpierw.

Gość no ja tez chce chce
to chyba dostalo sie tam przez pomylke :classic_cool: