Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja tez chce chce

Kiedy polskie kobiety zaczną się fajnie ubierać ? ? ?

Polecane posty

wiadomo ze moskwiczanin musi zapewnic swojej pieknej i pachnacej kobiecie odpowiednie tlo, a czy jaguar nie jest doskonaly w tym wzgledzie? :)

Sorry bardzo ale te ciuchy to po prostu łachy Moim zdaniem najładniejsze sa takie kobiece sliczne ubranka http://i208.photobucket.com/albums/bb145/behemot_co_ltd/DS-%20dress/1051-1100/DS-1095.jpg http://memolia.pl/galerie/b/bluzka-koszulowa-japan-s_261.jpg http://cokupic.pl/i/c_big1970131.jpg http://idolo.pl/i/galeria/97/12/s2_4193.jpg http://niespodzianka.pl/presents/8492a7642ec121e909840013cbef3313.jpg i duzo, duuzo sukienek i szpileczek :)

Gość esss888
blueska - do takich kolorowych i pstrokatych ciuchów trzeba miec fajna figure i taką twarz slicznotki :O inaczej to bedzie smiesznie wygladalo i niezgodnie z wizją autora topiku :D

esss888 Masz racje, ale jak ktos kiedys powiedzial, ladnemu po prostu we wszystkim ladnie i co by nie ubral to wyglada super :) A co do osob puszystych, ktore nie maja fajnej figury, np taka magdalena gessler, ona potrafi sie swietnie ubrac trzeba tylko chciec i miec jakis pomysl :)

Gość hahahaaaaa_
macie rację,to są śliczne płaszczyki i seksowne kozaki,ale większość kobiet nie ma zamiaru marznąć w zimie i narażać się na złamanie kończyn. ;)

Gość no ja tez chce chce
Gość walewryja
Jak już mówiłam - ja w takim stylu ubrane kobiety widuję na każdym kroku, ale może autor chodzi do liecum albo jest studentem. A na studiach to juz różnie z tym bywało :) Zdarzały się wycackane laseczki, ale było też mnóstwo dziewczyn - zero makijażu, zabidowana, szara twarz, z tyłu wisiał szary warkocz, a z przodu łyse czoło i zlizane do tyłu włosy, na sobie jakies flejowate dzwony i sweter szeroki i długi do kolan, na nogach trapery - może on sie raczej w takim towarzystwie obraca.

Gość j_ulka
fajne dziewczyny, fajnie ubrane. Wydaje mi się że nie trzeba mieć na to ogromnej kasy, wystarczy pomysł i wyobraźnia ;)

Gość walewryja
Byłam niedawno w Rzymie. W październiku konkretnie :) Upał był jak jasna cholera, a tu laseczki w kozakach na obcasach itp. Nikt mi nie wmówi, że im było w tym fajnie - na pewno umęczyły się i wypocily, ale aby być piekna, trzeba cierpiec :) Tak samo teraz w okolicy świat - śniegi, mrozy, lód, a kobitki w kozakach na obcasach. Ja dla bezpieczeństwa nosiłam swoje buty "terenowe", ale cos za coś - pewnie niejeden chłop sobie pomyslał - babochlop :P Niech kazdy robi jak uważa, to bedzie dobrze

Mam płaszczyki, sukienki, fajne buty na obcasie. Ale nie zakładam jak idę kupić włoszczyznę czy porzucać psu piłkę. Nie będę nosić szpilek cały dzień bo to niewygodne, a zimą niebezpieczne dodatkowo

Gość j_ulka
ja zimą noszę różowe Timberlandy

Gość abercombie and fitch
wiecie jaka jest roznica miedzy USA a Polską ? pomijam juz kwestie ze te ciuchy są bardzo drogie to one : - są ciągle uśmiechnięte !! u nas? wsyatrczy wyjsc na ulice : gburowaci ludzie , naburmuszone miny :O - mają swietnie dobrany makijaz ,wszystko do siebie pasuje , a polki podąząja slepo za modą - kolezanka ma to ja tez musze, w H&M wyprzedaz? To lece kupie pare rzeczy a potem nic do siebie nie pasuje :O

Gość grrrrr
ale przecież naprawdę mnóstwo lasek chodzi tak ubranych -> czyli płaszczyk w kolorze stonowanym kolorowy szalik, spodnie i buty na obcasie. Z kolei kolorowa sukienka letnia i buty rzymianki też nie jest niczym niespotykanym. W lato pełno dziewczyn tak chodzi. A Halle Berry to nawet w worku po ziemniakach będzie wyglądać super.

Gość j_ulka
A ja się z Tobą abercombie and fitch nie zgodzę. W stanach tylko w dużych miastach dziewczyny są super laskami, a tak większość chodzi w dresach i brudnych podkoszulkach. Wiadomo u nas też to jest ale dziewczyny nie są tak zaniedbane. Poza tym ostatnio jadąc trekiem widziałam mnóstwo młodych ślicznych dziewczyn które były fajnie ubrane i cieszy mnie to że wiele eksperymentuje wyglądem bo nie jest tak szaro na ulicy.

Gość uuuuuuuppppppppa
blueska ciebie chyba ktos dzisiaj w nocy z chuja zrzucil :o takie szmatki podfruwajki gdzie w nich co druga dziewczyna biega :o

Gość abercombie and fitch
j_ulka - wiem ,sama widzialam :) - zachodnie i wschodnie wybrzeze + najwieksze miasta - pelno super dziewczyn , zarowno ciuchy jak i wyglad ...ale im glębiej sie jedzie w kraj tym ludzie są coraz grubsi , brzydsi ?? ,na wsiach to juz w ogole :O

Gość j_ulka
no właśnie. tam gdzie jest moda na bycie modnym to wszyscy są fitt i oczywiście piękni - np Miami, Las Vegas, Los Angeles czy Nowe Jorki a w alabamie czy innym ohio nie jest już tak różowo. tak jest wszędzie. Jest kasa jest moda

Gość nie podobaja mi sie te linki
moze tylko nr 3 natomiast 4 to jakaś porażka laska w koszuli jak z huty, baleriny z gumkami? co to ma w ogóle być? to co niby modne nie zawsze dobrze wygląda a ten link renifery cos tam, to pierwsza z lewej wygląda koszmarnie sorry albo byłoby mi wstyd tak wyjść, chodzę wiekszość czasu z spódnicach i sukienkach, a takich szmacianych balerinek nie ubiore do biura, bo bym sie chyba pod ziemie zapadła

Gość j_ulka
a ja lubie baleriny - nie bijcie mnie - dobrze skrojone z dobrego materiału, bądź skóry, koniecznie z podeszwą bo niektóre są tak gówniane że chodzi się prawie na boso

ale jakieś skórzane to ujdą, ja pisze o takich szmaciakach w serduszka czy inne ustrojstwo, czesto brudne (bo materiał jak sie przebarwi to nie da sie doczyscic) wyciągniete i wyblakłe fuj

Gość j_ulka
tak te są okropne, ale ja ostatnio kupiłam sobie w zarze: środkowe http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,8883968,ZARA_TRF_,,ga,,3.html nie są ze skóry ale są ładne ;)

akurat nie mój styl :D ale optymistyczne

Gość i bardzo dobrze
"Ja dla bezpieczeństwa nosiłam swoje buty "terenowe", ale cos za coś - pewnie niejeden chłop sobie pomyslał - babochlop" A kij im w oko

Gość j_ulka
heh rozumiem Ja bym chciała chodzić w szpilkach może nie takich 11cm ale tak 6-7cm ale nie umiem, a chodniki są tak dziurawe że strach się bać. wiec wolę nosić baleriny i chodzić normalnie niż jak łamaga w szpilkach ;) a często widuje dziewczyny które na siłe wkładają szpilki szczególnie takie dziewczyny w wieki 17-19 lat

Mam do was prosbe wklejcie jakies zdjecie z neta, na ktorym waszym, zdaniem kobieta jest rewelacyjnie ubrana?

staram sie zawsze wybierac buty na bardziej stabilnym obcasie i tak do 7 cm, wyzsze tylko na platformie ale rzadko, nie gloryfikuje butów na gigantycznych szpilkach bo to ani zdrowe ani bezpieczne, wszystko z umiarem, może zaczniej od takich mniejszych obcasów tak ok 5 cm? najlepiej skórkowe, żeby były wygodne

mnie sie np podoba jak jest ubierana J. L. Hewitt w Zaklinaczu dusz, owszem bywaja niewypały, a ona czasem troche okrąglejsza, ale ma piekne sukienki i rewelacyjne płaszcze

Gość dziewczyny luzik
ten co założył ten temat nie wiem czy to chłopak czy dziewczyna narzeka i wybrzydza jak typowy zakompleksiony polak niezadowolony akurat z tego jak ubierają się polskie dziewczyny ewidentnie chce wam humor popsuć złośliwość to tez polska cecha narodowa najważniejsze to dobrze się czuć i wygodnie w miarę potrzeb ......a poza tym co kto lubi

Gość j_ulka
mam parę par, ale kupiłam je z miłości do posiadania butów, powinnam zacząć w nich chodzić